כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? 27/06/2008 13:55 לתגובה הבאה
  קופר לא מחובר קופר  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום לכולם
משום מה למרות הרבה מאוד מיילים ששלחתי לגבי לינה באזור הבוהיני בסלובניה, כולל לסוכנויות תיירים, אנחנו לא מצליחים לקבל הצעות מתאימות.
מחפשים דירה ל- 5 אנשים (הורים+3 ילדים) באזור הבוהיני, ל-4 לילות, רצוי עם מזגן, ובעלות של כ-80 יורו ללילה פחות או יותר. האם זה משהו מסובך?

אם מישהו יכול להמליץ על מקום מתאים - נשמח מאוד אנחנו טסים עוד 5 ימים ומתחיל להיות לנו לחוץ!
ועוד שאלה- אם לא הצלחנו למצוא מהארץ האם יהיה קשה / בלתי אפשרי למצוא במקום?
תודה מראש, ענת Confused
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 27/06/2008 16:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dmg1 לא מחובר dmg1  משתמש בינוני 105 הודעות עד כה
http://apartmamm.tripod.com/

קופר

תנסה באתר הזה,

דובי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 27/06/2008 17:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חנן חנן מחובר חנן  משתמש פעיל 212 הודעות עד כה
אנחנו במשך 30 שנה לא הזמנו מראש לינה אלא רק ליום האחרון או הראשון ותמיד תמיד מצאנו. היתרון למצוא במקום זה לראות את המקום .באזור זה שבין אגם בלד לאגם בוהיני יש המון המון כפרים קטנים שבהם ניתן למצוא במקום . אני בכלל לא הייתי נלחץ , בסופו של דבר תמיד מוצאים הכל שאלה של מחיר. וסלובניה דיי סבירה במחירי הצימרים.בכלל המרחקים לא גדולים בסלובניה ואם לא מוצאים ממש ליד האגם אז בעיירות סמוכות. אנחנו בספטמבר לנו במלון ירדן ממש מול שפת אגם בלד ב 70 יורו לזוג כולל ארוחת בוקר והזמנו דרך אתר אלדין. אפילו במקום שידרגו לנו את החדר עם נוף לאגם ללא תוספת מחיר. מסקנה כדאי לברר גם במלונות ופנסיונים המחיר לא היה שונה מצימרים. אל תילחצו יש בשפע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 27/06/2008 18:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יוסי 36 לא מחובר יוסי 36  משתמש פעיל 462 הודעות עד כה
ענת שבת שלום,

רצ"ב רשימה של צימרים באיזור בוניסקה ביסטריצה.
אנחנו ישנו בצימר המודגש במרקר ורוד, למקום שתי חסרונות והם שאין נוף של ממש מהצימר ובעלת הצימר לא מדברת אנגלית, חוץ מזה הכל היה טוב, הצימר מרווח, המטבח מאובזר.
המקום לא ממוזג ואנחנו היינו שם במחצית השניה של יולי 2007, זוג + 2.
אנחנו בד"כ סובלים מחום ושם לא היה לנו סבל.
המקום גם קרוב מאוד לרכבת המכוניות, פחות מ2 דקות נסיעה ובקרבת מקום שני מרכולים.
אם תבחרו בצימר הספציפי, אז מצורפת לכם מפה שציירו לנו בלשכת התיירות.
העלות הייתה 62 יורו, אבל אם תגיעו ישירות ולא דרך הסוכנות, יתכן ותשלמו פחות.
אנחנו לא הזמנו את המקומות מראש וניתן למצוא מקומות, לא להיות בלחץ.

בהצלחה

יוסי

צימרים בבוהינסקה בסטריצה.jpg צימרים בבוהינסקה בסטריצה1.jpg
צימרים בבוהינסקה בסטריצה.jpg(גודל:21.99KB)צימרים בבוהינסקה בסטריצה1.jpg(גודל:9.35KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 4 28/06/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קופר לא מחובר קופר  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
יוסי תודה על העזרה
וגם על המידע החשוב בנושא המיזוג
אנחנו אכן מקוים שלא נסבול יתר על המידה אם לא נמצא חדר עם מזגן
לפי בדיקתנו הטמפרטורות נעות סביב 20 ביום שזה די סביר
החשש לגבי הגעה לבוהיני בלי סידור לינה נובעת מזה שנגיע לשם בשבת ונראה לי שיהיה קשה לקבל עזרה אז מהסוכנויות
ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 5 29/06/2008 08:30 לתגובה קודמת
  g-sali לא מחובר g-sali  משתמש פעיל 184 הודעות עד כה
בסוף יוני לא נתקלנו בבעיה למצוא צימר מרווח בבוהיני, לאורך הדרך ובאיזור בוהיני עצמו, היו הרבה חדרים ופנסיונים.
בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צימר בזאלבאך הינטרגלאם
להודעה הבאה:מרמריס

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן