| 1. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? |
27/06/2008 13:55  |
| |
קופר |
15 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם
משום מה למרות הרבה מאוד מיילים ששלחתי לגבי לינה באזור הבוהיני בסלובניה, כולל לסוכנויות תיירים, אנחנו לא מצליחים לקבל הצעות מתאימות.
מחפשים דירה ל- 5 אנשים (הורים+3 ילדים) באזור הבוהיני, ל-4 לילות, רצוי עם מזגן, ובעלות של כ-80 יורו ללילה פחות או יותר. האם זה משהו מסובך?
אם מישהו יכול להמליץ על מקום מתאים - נשמח מאוד אנחנו טסים עוד 5 ימים ומתחיל להיות לנו לחוץ!
ועוד שאלה- אם לא הצלחנו למצוא מהארץ האם יהיה קשה / בלתי אפשרי למצוא במקום?
תודה מראש, ענת
|
|
|
|
| 2. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 |
27/06/2008 16:36   |
| |
dmg1 |
105 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 3. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 |
27/06/2008 17:56   |
|
|
אנחנו במשך 30 שנה לא הזמנו מראש לינה אלא רק ליום האחרון או הראשון ותמיד תמיד מצאנו. היתרון למצוא במקום זה לראות את המקום .באזור זה שבין אגם בלד לאגם בוהיני יש המון המון כפרים קטנים שבהם ניתן למצוא במקום . אני בכלל לא הייתי נלחץ , בסופו של דבר תמיד מוצאים הכל שאלה של מחיר. וסלובניה דיי סבירה במחירי הצימרים.בכלל המרחקים לא גדולים בסלובניה ואם לא מוצאים ממש ליד האגם אז בעיירות סמוכות. אנחנו בספטמבר לנו במלון ירדן ממש מול שפת אגם בלד ב 70 יורו לזוג כולל ארוחת בוקר והזמנו דרך אתר אלדין. אפילו במקום שידרגו לנו את החדר עם נוף לאגם ללא תוספת מחיר. מסקנה כדאי לברר גם במלונות ופנסיונים המחיר לא היה שונה מצימרים. אל תילחצו יש בשפע.
|
|
|
|
| 4. לינה בבוהיני- למה אני לא מצליחה למצוא? תגובה ל - 1 |
27/06/2008 18:01   |
| |
יוסי 36 |
462 הודעות עד כה |
|
|
ענת שבת שלום,
רצ"ב רשימה של צימרים באיזור בוניסקה ביסטריצה.
אנחנו ישנו בצימר המודגש במרקר ורוד, למקום שתי חסרונות והם שאין נוף של ממש מהצימר ובעלת הצימר לא מדברת אנגלית, חוץ מזה הכל היה טוב, הצימר מרווח, המטבח מאובזר.
המקום לא ממוזג ואנחנו היינו שם במחצית השניה של יולי 2007, זוג + 2.
אנחנו בד"כ סובלים מחום ושם לא היה לנו סבל.
המקום גם קרוב מאוד לרכבת המכוניות, פחות מ2 דקות נסיעה ובקרבת מקום שני מרכולים.
אם תבחרו בצימר הספציפי, אז מצורפת לכם מפה שציירו לנו בלשכת התיירות.
העלות הייתה 62 יורו, אבל אם תגיעו ישירות ולא דרך הסוכנות, יתכן ותשלמו פחות.
אנחנו לא הזמנו את המקומות מראש וניתן למצוא מקומות, לא להיות בלחץ.
בהצלחה
יוסי
 |
 |
| צימרים בבוהינסקה בסטריצה.jpg(גודל:21.99KB) | צימרים בבוהינסקה בסטריצה1.jpg(גודל:9.35KB) |
|
|
|
|
|
|