כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. 30 ק"מ הליכה , קשה? (בסקוטלנד) 27/06/2008 14:43 לתגובה הבאה
  stige לא מחובר stige  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
אני יוצא לטיול בסקוטלנד לשבועיים בקרוב.
אני מתכנן לעשות את מסלול ה West Highland Way. מרבית הטיול הוא ממוצע של 20 ק"מ ליום.
במסלול הנוכחי שלי יש שני ימים של 15 ק"מ ליום. אני מעט מוטרד מהעובדה שהם אולי קצרים מידי, נגיע למקום הלינה ולא יהיה יותר מידי מה לעשות.
זה גם מקבול לאחד את שני הימים ליום אחד ארוך של 30 ק"מ.
לפי הבנתי המסלול עצמו, לא קשה במיוחד אבל אני תוהה אם 30 ק"מ זה טיפה יותר מידי.
לא אני ולא חברתי מטיילים רציניים, אבל אנחנו יכולים לעמוד בקצת קושי.

אז מישהו יכול לתת לי את דעתו על יום 30 ק"מ?

מוזמנים לבקר באתר שלי (מסלול טיול לצפון איטליה): www.italy.drakevision.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. 30 ק"מ הליכה , קשה? (בסקוטלנד) תגובה ל - 1 27/06/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  y y y לא מחובר y y y  משתמש פעיל 1663 הודעות עד כה
the truth is that i simply dont see any reason for doing that. what makes this track so much fun is exactly that thing- the fact that its not TYRONUT style, that you can wake up at 09:00, enjoy a good long breakfast, enjoying the easy walk, doing the track & being on vacation at the same time.
on the shorter days (the one that ends in Bridge of Orchy is one of those, if im not mistaken) we used the opportunity to make some short walks "off the track" which were just as fun.
if you are out of days, i would simply recommend skipping a whole day, rather then running 2 days in one, it fits more the "spirit" of the track
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. 30 ק"מ הליכה , קשה? (בסקוטלנד) תגובה ל - 2 27/06/2008 16:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התשובה, אבל בכל מקרה אני עדיין חושב על זה בגלל מחסור הזמן. אני יכול או:
1. לוותר על הום הראשון של הטיול ושיהיו לי 3 ימים של 15 ק"מ.
2. לעשות את המסלול ושיהיה יום אחד אינטנסיבי של 30 ק"מ.

אני מאד רוצה להשלים את כל הטיול. אבל אני עדיין צריך דעה של כמה קשה זה 30 ק"מ.

שאלה נוספת אגב, איך דאגתם למגורים?
אני ראיתי כמה חברות שמציעות חבילה של 360 פאונד הכוללת B&B, העברת תיקים, ועוד כמה שטויות. אבל זה נשמע לי קצת יקר. מצד שני ראיתתי שגם דיי קשה ללתקשר עם המגורים שם. לרובם אין אתרים או אימיילים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. 30 ק"מ הליכה , קשה? (בסקוטלנד) תגובה ל - 3 27/06/2008 22:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  y y y לא מחובר y y y  משתמש פעיל 1663 הודעות עד כה
לא הבנתי בדיוק כמה ימים מתוך הטרק אתה מתכנן לעשות, או אולי את כולם, אבל בכל מקרה המלצתי האבסולוטית היא- על היום הראשון, זה שיוצא מפרוורי גלאזגו ומסתיים בדריימן (או לייד) שווה, כדאי ומומלץ בכל מקרה לוותר!!! יום סתמי לחלוטין שמתחיל בשיכונים גלאזגואים ומסתיים בהליכה סתמית בשדות חסרי עניין, החלק המעניין מתחיל בכל מקרה רק ביום השני.
לגבי לינה- אנחנו טיילנו בסוף מאי, ככה שהיה מספיק רחוק מהעונה ולא היתה בעיה. בכל מקרה באתר של המסלול יש הפניות ללא מעט מקומות לינה על וליד המסלול, ולכולם בלי יוצא מן הכלל יש אתר אינטרנט, מייל ושום בעיה לתקשר איתם. על השירות של הסעת התיקים אני ממליץ לא לוותר, תשלום שולי יחסית להנאה הנוספת מהטיול כשלא צריך לסחוב בית על הגב, בטח כשאתה מצהיר שלא אתה ולא חברתך טיילים גדולים.
כמה קשה ללכת 30 ק"מ ביום? ב-30% יותר קשה מללכת 20 ק"מ ביום, הכל יחסי, אבל לא עדיף לתכנן טיול לפי "איפה אני יכול להנות" במקום לפי "כמה קשה"?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. 30 ק"מ הליכה , קשה? (בסקוטלנד) תגובה ל - 4 27/06/2008 22:32 לתגובה קודמת
אם אתה אומר שהיום הראשון לא מעניין אז כבר שכנעת אותי.

ובחזרה לנושא מקומות הלינה.
התכוונת לאתר הרשמי הזה של הטיול:
http://www.west-highland-way.co.uk?

כי על מקום שם יש 2 מקומות לינה בלחץ.
אתה מכיר אתר יותר מוצלח?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צפון איטליה- אנא עזרתכם
להודעה הבאה:עזרה בטיול לשוויץ

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום