1. התייעצות לגבי נסיעה מוושינגטון לבוסטון |
27/06/2008 18:07  |
| |
נועה79 |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
כתבתי פה לא מזמן ואנחנו כנראה עושים מודולציות בטיול שלנו.
אנחנו מטיילים עם ילדים בני 3,5.
רציתי להתייעץ לגבי הנסיעה מוושינגטון לבוסטון (כ-8 שעות מלאות להבנתי). אנחנו רוצים לעשות אותה ביומיים כאשר היציאה מוקדם בבוקר(7), טיול, שינה במוטל, המשך טיול ונסיעה לקראת ערב (17) לכיוון בוסטון.(הגעה מאוחרת לבוסטון-סביב 22-23) מבחינתנו קיימת שתי אפשרויות:
אופציה א: עצירה באיזור פילדלפיה, ואז יש אפשרויות רבות: הרשי והפארק ליד, איימיש, יורק, פילדלפיה העיר, ססמי פלייס.
אופציה ב: עצירה באיזור ניו ג'רזי ואז יש אפשרות: סיקס פלאגס וקניות בוודברי קומון.
מכיוון שזה טיול עם ילדים (וגם המבוגרים רוצים להנות...) מה המלצותיכם? האם אפשר לשלב את שני האתרים, וכמובן מה מומלץ? אנחנו לא רוצים להיות בבחינת תפסת מרובה לא תפסת...
והתייעצות נוספת:
המלצותכם ליומיים בוושינגטון
המלצותכם לשלושה וחצי ימים בניו יורק
תודה רבה לכולם!
|
|
|
|
| 2. התייעצות לגבי נסיעה מוושינגטון לבוסטון תגובה ל - 1 |
28/06/2008 10:09   |
|
|
במסלול שכזה הייתי בונה על אטרקציות קצרות ולא ארוכות. סיקס פלאגס בניו ג'רזי וססמי פלייס בפנסילבניה דורשים שעות ארוכות למיצוי ואין לכם ממש את הזמן הזה אם צריך לנהוג כ 4-5 שעות בכל יום.
הייתי נוסע מבוסטון, דרך קונטיקט (עם עצירה במיסטיק) לאזור וודברי ביום הראשון, עושה קניות שם וממשיך קצת הלאה - לינה בניו ג'רזי - ב Mahwah הקרובה לוודברי (כ 15 שעה נסיעה) יש מגוון של בתי מלון ומוטלים ולאורך כביש 17 של ניו ג'רזי יש המון מוטלים. אם עדיין יש כח לנהוג אפשר גם להגיע עד אזור שדה התעופה ניוארק (כשעה נסיעה - עדיף לא בזמן הפקקים - כלומר לפני 4 אחה"צ או אחרי 7 בערב) - מקום שיהווה בסיס מצויין למחר.
ביום השני הייתי בוחר אטרקציה אחת או 2 - נראה לי האיימיש והרשי ועושה אותם בדרך לוושינגטון.
|
|
|
|
|