|
| 2. טיול לתורכיה בהיריון תגובה ל - 1 |
30/06/2008 07:48   |
| |
נטע נטע - הנהלת הפורום |
443 הודעות עד כה |
|
|
הי יעל,
איני יודעת מה מצבך הבריאותי, וזה נראה לי לא נכון ליעץ לגבי ענייני בריאות מעל גבי האתר. עם הסתייגות זאת, לא נראה לי שיש איזושהי בעיה לאדם בריא לטייל בתורכיה, לא משנה באיזה חלק שלה. לא ידוע לי על בעיה או קושי מיוחדים הצפויים למי שמטייל בצפון מזרח תורכיה לעומת דרום מערב תורכיה. בדרום מערב תורכיה הקצב והסגנון שונים, ויש יותר תיירים בכלל, ושירותי תיירות מערביים יותר.
אני מבינה שהטיול שאתם מעוניינים בו הוא טיול שעקרו טיולים קצרים רגליים במקומות יפים, והתניידות ברכב. ניתן לתכנן טיול כזה בכל אזור בתורכיה. לגבי סוגית שכירת הרכב - אם תשכרו רכב באיסטנבול ותסעו לאנטליה - אני מניחה שלא תסעו רק על מנת להגיע, אלא תהנו מן הדרך היפה, אתריה ונקודות החן שלה. אם כך - שבוע ימים הוא זמן קצר יחסית. את ההחלטה כדאי לעשות בהתיחס לשאלה "מה הכי מתחשק לכם לראות/לעשות". קחו בחשבון שני דברים נוספים:
1. שכירת רכב במקום אחד והחזרתו באחר כרוכה בתוספת תשלום.
2. שכירת רכב באיסטנבול במטרה להגיע לאנטליה מחייבת אתכם לעשות בכל מקרה מספר מאות קילומטרים וימים של נסיעות ארוכות. שכירת רכב באנטליה והחזרתו באנטליה מאפשרת לכם לשנות תכניות בהתאם לרצונותיכם תוך כדי, כלומר, אם גיליתם שאתם עייפים מנסיעות באחד הימים, תוכלו לעשות יום רגוע יותר, נסיעות קצרות יותר.
לגבי מה יש לראות בדרך ובכלל - מצרפת לך קישור לטעימה, וממליצה בחום להכנס לעמוד על תורכיה באתר, וממנו למדור סיפורי גולשים, ל-1001 טיפים ולמסלולי טיול.
לגבי מלריה - לא ידוע לי. כדאי לפנות לפורום בריאות ולהוועץ בדוקטור אנט.
בהנאה!
|
|
|
|
| 3. טיול לתורכיה בהיריון תגובה ל - 2 |
03/07/2008 21:43   |
| |
yaelshlomi |
4 הודעות עד כה |
|
|