כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צ'ילה-ארגנטינה באיזור החגים לכחודשיים 27/06/2008 18:28 לתגובה הבאה
  pradesh לא מחובר pradesh  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
הי,
אני שוקל טיול שיתלבש על איזור החגים, בסביבות החודשיים.
הייתי רוצה לעשות את צ'ילה-ארגנטינה, כולל הדרום (פטגוניה).
האם זה אפשרי מבחינת מזג-אויר? מה קורה בסביבות ספטמבר-נובמבר? אני יודע שזו עונת מעבר, אבל השאלה מה אפשר לעשות, מה פתוח (שמורות וכו'), לאן אפשר להגיע מתי?
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אביב ! תגובה ל - 1 27/06/2008 19:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 456 הודעות עד כה
שלום
ספטמבר בפטגוניה = סוף החורף, עדיין קר מאד והרוב הגדול של מסלולי ההליכה יהיה סגור. מובן שניתן לטייל שם בתקופה זו ולעשות "דברים של חורף", אך מציע לך לנצל את התקופה לטובת ביקור בבואנוס איירס וסיורים באזור האיגואסו וצפון מערב המדינה.
אוקטובר- נובמבר = חדשי האביב. מזג האוויר חמים יותר ויציב יותר, רוב מסלולי הטיולים נפתחים, ואטראקציות אביביות וקייציות מתחילות לפעול; בתקופה זו תוכל לטייל בדרום בכיף !
ממליץ לך לקרא את הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג גם ב"למטייל"), שיעזור לך בשלבי ההבנה וההכנות של הטיול שלך, וכן במהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לך את הידע והכלים ליצירת טיול שיתאים במיוחד עבורך !
אם יהיו לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אביב ! תגובה ל - 2 28/06/2008 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pradesh לא מחובר pradesh  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
תודה יותם.
למעשה, כבר הייתי באיגואסו וצפ'-מע' המדינה (סלטה וטוקומן).
הפעם הייתי רוצה לעשות את מרכז ודרום ארגנטינה וצי'לה בהם עוד לא ביקרתי.
אז אם אני מבין נכון, עדיף אוקטובר-נובמבר, כדי להיות מסוגל לעשות את הטרקים והפעילויות במרכז והדרום, נכון?
האם יש פיאסטות מיוחדות בתקופה זו ששווה לקחת בחשבון? מקומות מיוחדים בזמן מיוחד?
ושאלה נוספת: הבנתי שעבר חורף די קשה על האיזור, דרכים נשטפו, וכו'. האם הכל בסדר לקראת עונת התיירות?
ודבר אחרון: שמעתי שארגנטינה לאחרונה התייקרה עבור התרמילאים (ובכלל). האם זה נכון? אם כן, עד כמה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אביב ! תגובה ל - 3 29/06/2008 14:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  suede2 לא מחובר suede2  משתמש פעיל 211 הודעות עד כה
אפשר לעשות טיול גם בספטמבר, בכל אופן- ספטמבר של שנה שעברה. גם אז היה חורף קשה, ובכל זאת עברנו את הקרטרה אוסטרל ללא בעיות. יש מעט דרכים חסומות, וצריך לברר את זה במקום, כי תמיד יש דרכים אחרות להגיע מנקודה לנקודה. את הטורס דל פיינה כדאי לדחות לאוקטובר, כי אז נפתחים כל שירותי הפארק.
פיאסטה מיוחדת שיש לקחת בחשבון היא חג העצמאות ויום הצבא הצ'ילאניים, שמשתקים לשבוע באמצע ספטמבר (בסביבות התאריך של ה-18)את כל המדינה (יש תחבורה ציבורית, אבל עשויה להיות בעיה בהשכרת רכב או במציאת מקומות לינה).
וכן- ארגנטינה משווה מחירים עם שכנתה, צ'ילה והולכת ומתייקרת. ערים יקרות במיוחד הן אושוויה וקלאפטה, בברילוצ'ה מרגישים את זה פחות ובואנוס איירס עדיין היא יעד טוב לקניות (שוב- הכל יחסי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יותם - יופי של המלצות אבל... תגובה ל - 2 29/06/2008 19:48 לתגובה קודמת
בוינג  משתמש לא מוכר
אם אני לא טועה יותם, אתה מחבר הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה".

נראה לי שרצוי שתוסיף גילוי נאות שאתה הוא המחבר כאשר אתה ממליץ על הספר שלך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ברזיל- איך כדאי להגיע מניו יורק לריו??
להודעה הבאה:דרום אמריקה - דילמה קטנה?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף