כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon13.gif  היי, אני חדש פה ויש לי שאלות על אנגליה וסקוטלנד 27/06/2008 18:48 לתגובה הבאה
  Zx7R לא מחובר Zx7R  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
קודם כל שלום!

אני התחלתי לחשוב על לעשות טיול בן שבוע ללונדון + "לקפוץ" לסקוטלנד בתחילת ספטמבר.
מאיפה אני מתחיל? כדאי לפנות למשרד נסיעות שיארגן את המסלול או לנסות לארגן את הכל לבד? ( אין לי כ"כ זמן ונסיון בדברים כאלה )
אם לנסוע דרך משרד הנסיעות האם יש משהו מומלץ ? ( אני מתל אביב)

אשמח לתשובות.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היי, אני חדש פה ויש לי שאלות על אנגליה וסקוטלנד תגובה ל - 1 28/06/2008 07:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
כנסי למדור "1001 טיפים" כאן באתר (הקישור בראש העמוד) בחרי את הארץ והעיר ותקראי שם מידע עפ"י תחומים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היי, אני חדש פה ויש לי שאלות על אנגליה וסקוטלנד תגובה ל - 1 28/06/2008 07:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13365 הודעות עד כה
לפני הכול לסקוטלנד לא "קופצים" אלא נוסעים לטיול בפני עצמו כך שאם הטיול באורך של 10 ימים נניח- ואתה רוצה להגיע לסקוטלנד וגם לטייל בה- שווה להקדיש לה את מרבית הטיול (לפחות 7 ימים) .
כך שאם המיקוד הוא לונדון 7 ימים , לא ממש ישאר לך זמן להגיע לסקוטלנד (איך? רכבת? טיסה? רכב שכור?) ולטייל בה.

שנית -השאלה של ההתניידות משמעותית בסקוטלנד, איך אתה מתכוון לטייל בה.

שלישית-סוכני נסיעות לא ממש יסייעו לך אם לא תהיה ממוקד יותר בהגדרות זמן/תקציב ורצונות שלך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היי, אני חדש פה ויש לי שאלות על אנגליה וסקוטלנד תגובה ל - 3 28/06/2008 18:49 לתגובה קודמת
  Zx7R לא מחובר Zx7R  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי יונית, תודה על התגובה.

המדינה הרצויה לביקור בסופו של דבר היא סקוטלנד, צורת התניידות רכב שכור, זמן יציאה - תחילת ספטמבר.
מחירים, מקומות לינה, אתרים רצויים לביקור - זה מה שאני רוצה לדעת.
היציאה לשלושה מבוגרים ( אחד בן 17.5 - נחשב מבוגר לא ?)

כל השאר אני לא מכיר.
אם את יונית מחברת יונית - שלחתי לך מייל ושאמח אם תצרי קשר.

בברכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול רכבות באירופה
להודעה הבאה:מספר שאלות בקשר לטיול בבלגיה הולנד וצרפת

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר