כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מונטריי 27/06/2008 18:56 לתגובה הבאה
  hgp לא מחובר hgp  משתמש פעיל 150 הודעות עד כה
שוב שלום
שאלה: אם נלון באיזור morro bay כביש מס 1 במערב. נעלה לכרמל (דרך 17 מייל) ומשם נמשיך למונטריי (אקווריום) האם סביר שנוכל להגיע בערך בשעה 18:30 בערב ל palo alto?
תודה על תגובה מהירה (אם נצליח זה יחסוך לנו נסיעה חזרה למונטרי במסגרת ימי הביקור בסאן פרנסיסקו)
ועוד משהו
לפני יותר מ 25 שנים בקרתי בטירת הרסט(התרשמתי מאוד), הפעם הנסיעה היא עם ילדים בני 14, 13, ו 5 האם להתעקש על עצירה בטירה או להשאיר טירות עתיקות לאירופה בטיול אחר?
תודה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מונטריי תגובה ל - 1 27/06/2008 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
אפשרי אך לחוץ - אתם משפחה עם 3 ילדים אז אני מרשה לעצמיי להניח שלא תצאו בבוקר לפני 8:30-9:00. ממורו ביי מחכה לכם נסיעה של שעתיים וחצי נטו עד מונטריי. זהו כביש נופי עם הרבה עצירות וגם כמה פארקי מדינה שודאי תרצו להכנס לאחד או שניים (ביג סאר, פויינט לובוס, ...). לצורך הערכת זמנים הייתי מניח הגעה למונטריי לא לפני 1:00. ביקור באקווריום מצריך סד"ג של שעתיים+ ועם נכניס גם חניה, אוכל וכו' הייתי מעריך 3 שעות שם. הגענו ל-16:00 אחה"צ ומשם לפאלו אלטו זה קרוב לשעתיים. וכמובן שלא כללתי בספירה את דרך ה-17 מייל וטירת הרסט שהזכרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מונטריי תגובה ל - 1 27/06/2008 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3085 הודעות עד כה
בין מורו ביי למונטרי,זה החלק היפה של כביש 1,כנסו לבקר בסולבנג,עיירה מיוחדת במינה,קצת אחרי סן סימאון יש שמורה של פילי ים:Piedras Blancas,כבר תראו מגרש חנייה מאוד גדול,הפילי ים ממש שם,תחנו בסוף בצד ימין,עוברים שער ורואים אותם מקרוב מאוד,גם כרמל ב17 מייל,לוקח זמן,כל הזמן עוצרים,יפה שקשה לנשום,האקואריום יש בו הרבה מאוד פעילויות לילדים ומשחקים למיניהם,אתם תרצו שהם יהנו,נכון?,חושבת שכאן,במונטרי צריך להגמר יום זה
על טירת הרסט,תשאיר לאחרת בארופה,שם אפשר להסתובב יותר בחופשיות ובשקט,בהרסט יש משמעת קשה,לא לילדים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מונטריי תגובה ל - 1 27/06/2008 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1300 הודעות עד כה
לגבי טירת הרסט - זו אינה טירה עתיקה בסגנון של טירות אירופה.
זו טירה שמשלבת המון סגנונות והיחוד שלה הוא ב"קיטש".
אם זה ידבר לילדים - כנראה תלוי בילדים. כמו שאני זוכרת את ילדי בגיל 13-14 זה לא היה מדבר אליהם.
האם להכנס או לוותר - לדעתי התשובה תלויה בילדים שלכם, בזמן שיש לכם ועל מה אתם צריכים לוותר על מנת להכנס לשם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מונטריי תגובה ל - 1 27/06/2008 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
שלום.
יהיה קשה להספיק את כל המקומות ביום אחד.לדעתי כדאי ללון באיזור מונטריי שנמצאת קרוב מאד לכרמל ול 17 המייל ובבקר לבקר באקווריום ולהמשיך אח"כ לס.פ.אני לא יודע מה יש ב palo alto אלא אם משפחה או חברים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מונטריי תגובה ל - 5 28/06/2008 08:28 לתגובה קודמת
  hgp לא מחובר hgp  משתמש פעיל 150 הודעות עד כה
משפחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס
להודעה הבאה:טיול למערב ארה"ב +ניו יורק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף