כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס 27/06/2008 19:15 לתגובה הבאה
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 319 הודעות עד כה
הי חבר'ה
אם מישהו היה בהופעת האבירים בלאס וגאס :
האם זו הופעה כמו "MEDIVAL TIMES" באיטליה?
האם ניתן באותו יום לרכוש כרטיסים? באיטליה רכשנו באותו יום.

תודה
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 1 27/06/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורלי אורלי לא מחובר אורלי  משתמש פעיל 328 הודעות עד כה
הי שרית!
לא היינו במופע באיטליה , כך שאיני יודעת אם זה מופע דומה...
מפנה את תשומת ליבך לטיפ שכתבתי בנושא המופע.

איך מתקדמות ההכנות ?
להשתמע
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 2 27/06/2008 21:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה אורלי
האם הזמנת באינטרנט מראש? אם כן כמה זמן מראש?
האם לדעתך אפשר לקנות באותו יום במקום?
- בכל אופן תודה על העצות

ההכנות?
אמנם המזוודות עדיין סגורות
אבל אני כבר זורקת עליהן כל פעם עוד ועוד דברים שניקח איתנו.
האדרנלין עושה שמות בגופי ואני לא מפסיקה לחשוב על הטיול.
רק הבן שלי מתרגש איתי ושואל שאלות על מקומות מסויימים, היתר לא מתעניינים ואני נאלצת לעניין אותם כל פעם שאני מגלה דבר חדש על חו"ל.

אז להישתמע...
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 3 28/06/2008 01:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורלי אורלי לא מחובר אורלי  משתמש פעיל 328 הודעות עד כה
הי שרית !
כיף לך שלפחות הבן מתעניין, אצלי - אני ממש במיעוט. מבחינת המשפחה שלי, אמא דואגת לעניינים , ואני נהנית לי...

לגבי מופע האבירים, הזמנתי מיד כשנפתח האתר להזמנה (אם אני לא טועה חודשיים או שלושה מראש). הייתי מאד לחוצה שנשיג מקומות טובים (בשורה הראשונה). אני לא יודעת לגבי הזמנה באותו יום אבל גם שבועיים שלושה לפני כשנכנסתי לאתר היו מקומות סבירים ביותר. החלטה שלכם לגבי דחיפות ההזמנה. דרך אגב , המופע נחמד מאד אבל לא "נפלנו לרצפה" ממנו. כלומר, הוא לא "must" ....

המשך התרגשות נעימה לקראת התאריך הקרב ובא
אורלי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. האם אני שפויה? תגובה ל - 4 28/06/2008 06:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רונית1  משתמש לא מוכר
הי בנות. האם באמת כבר את על המזוודות שרית? אני אפילו עוד לא קניתי אותן! הצלחת להלחיץ אותי כהוגן. אפילו רשימה עוד לא הכנתי חוץ ממה שהורדתי בזכות הפורום. אני נורמלית או שבאמת הפעם הגזמתי בטירוף. מה לעשות? מאיפה להתחיל? הרי אני טסה יומיים אחרייך שרית.
בנות- הצילו!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 4 28/06/2008 07:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
גם מבחינתי היה מופע נחמד, מלהיב, אבל לא משהו שממש מפיל מהכסאות. הארוחה לא היתה משהו. המחיר נראה לי יקר לעומת התמורה. לגבי הכרטיסים, גם אני קניתי מראש, אבל כשאני הייתי היו כאלה שקנו אותו יום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. האם אני שפויה? תגובה ל - 5 28/06/2008 08:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3041 הודעות עד כה
רונית,תדאגי לביטוח בריאות,השכרת רכב ודברים כאלה
היתר ממש לא חשוב,יש מכונות כביסה +מיבש בכל מוטל,כיבסתי כל יומים,גם אם הינו 2,ולרוב הינו באותם בגדים,אלה שהיו נוחים לנו,כבר סיפרתי שלקחתי כמה זוגות נעליים,לבסוף קניתי שם קפקפים ואדידס שלא ירדו מרגלי למשך כל הטיול,שם יש הכל,אותם פירמות וזול יותר,לא קרה כלום אם משהו פרח מזכרונך
כמובן שאם יש תרופות מרשם שצריכים,להכין כבר,על היתר,באיזי
טיול נעים,מכל הלב
שושי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם אני שפויה? - כן, בהחלט,שבוע לפני מספיק להתחיל תגובה ל - 5 28/06/2008 08:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב לכולן / כולם
רונית
... אני מידי פעם מניחה על המזוודות (הסגורות בינתיים) כל מיני דברים שאני יודעת שניצטרך ולא כדאי לי להכניס אותם לארון כי עוד מעט אצטרך להוציא.
אני לא זוכרת לכמה זמן אתם נוסעים אבל לדעתי כדאי לקחת בגדים ל- עד שבוע וחצי לא יותר וכל הזמן לכבס, כמו שאמרה שושי, מכבסות נמצאות שם בכל מקום.
לקנות מזוודות זה לא ביג דיל, את יכולה לאט לאט כל שבוע ללכת לקנות מזוודה , יש לך הרי עוד כחודש.
לי היו מזוודות אז לא הייתי צריכה לקנות.
מה ששושי כתבה בהחלט נכון, החשוב ביותר הם ביטוח, השכרת רכב ותרופות חשובות.
אני הלכתי וביקשתי מהרופאה שלי אפילו אנטיביוטיבה שתהיה לי במזוודה, את זה באמת לא צריך להשאיר לרגע האחרון.
...............
אורלי
יש לי ניסיון כפי שכבר אמרתי עם המופע הזה, הוא נחמד וכשסיפרתי לילדיי עליו הם היתלהבו כי אנחנו זוכרים אותו מאיטליה.
שם בכל אופן קנינו באותו יום כרטיסים בבוקר לערב.
...............
אז יום נעים
ולהישתמע
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האם אני שפויה? - כן, בהחלט,שבוע לפני מספיק להתחיל תגובה ל - 8 28/06/2008 08:34 לתגובה קודמת
רונית1  משתמש לא מוכר
הי בנות
עכשיו אני יותר רגועה. כל הדברים החשובים של ביטוחים, השכרות רכב ומקומות לינה כבר סגורים מזמן. נותר רק להעלות הכל על המחשב הנייד (דבר שבזה הרגע עובדים על כך)ולארוז. תודה על תשובתכם המהירה.
שרית- כשאת אורזת- עם יש לך הברקה כלשהיא- אשמח לשיתוף.דרך אגב- אנחתנו טסים לחודש ושבוע אבל כמובן שלא נארוז יותר מידי בגדים כי אני רוצה לקנות גם שם ושלא יזרקו אותי מהמטוס בדרך חזרה.
ביי בינתיים -רונית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לגבי הפקדת ציוד בשדה התעופה
להודעה הבאה:מונטריי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף