כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק 28/06/2008 08:17 לתגובה הבאה
  orlytam לא מחובר orlytam  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אנחנו נוסעים לטיול בת מצווה עם 2 בנות ונשהה אצל חברים
בלוס אנג'לס. משם שכרנו רכב ונצא לסן פרנציסקו וליוסימיטי פארק
אני מבקשת את עזרתכם בתכנון ממצה של 5 הימים. 3 לילות בסן פרנציסקו
ולילה אחד ביוסימיטי. החזרה ללוס אנגלס.
תודה לכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 1 28/06/2008 08:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3085 הודעות עד כה
אי אפשר ביומים שנשאר לך,לילה ביוסמיטי,וכביש 1?
היתי אומרת,לנסוע מלוס אנג'לס ישר ליוסמיטי,זה 1/2 יום נסיעה,אז עוד יום וחצי כדי להיות בפארק,מה פחות
לאחר 3 ימים בסן פרנסיסקו,מינימום עוד יומים לנסיעה היפה כל כך,דרומה לכיוון חזרה
ואיך שלא סובבתי את זה יוצא לי 7 ימים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 1 28/06/2008 08:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
מצטרף למה שכתבה שושי - לסיבוב כזה צריך להקדיש לפחות 7-8 ימים ולא יזיק יותר. אם הדרך דרומה על כביש 1 לא מעניינת אתכם הייתי שוקל להחזיר את הרכב בס"פ ולטוס חזרה לל"א - את התרגיל הזה אפשר אולי איכשהו להכניס ל-5 ימים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 3 28/06/2008 09:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני יודעת שזה לא מספיק וכן היינו רוצים לראות את המקומות
שיש בכביש 1 אבל כבר הזמנו את המלונות. האם זה אפשרי לראות חלק
מכביש 1 בנסיעה לסן פרנציסקו ואת השאר בחזרה מיוסימיטי?
אני מודה לכם על כל עזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 4 28/06/2008 09:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3085 הודעות עד כה
איפה הזמנתם מלונות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 4 28/06/2008 09:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורלי שלום,
אני חושב שהצצה של שתי דקות במפה וגם אתם תגיעו למסקנה שהתשובה היא לא. כביש 1 הולך לאורך החוף ואילו יוסמיטי נמצא 4 שעות מזרחה. לנסות לשלב נסיעה על כביש 1 גם בהלוך וגם בחזור תצריך עוד כמה ימים על אלה שאין לכם Smile

אם את יודעת מראש שהזמן לא מספיק - מדוע לא לשנות את התכנית? מלונות אפשר לבטל בדר"כ וסתם חבל שתלכו עם הראש בקיר ותנסו לדחוס ב-5 ימים סיבוב שמצריך 7-8 לפחות. סתם תסעו בלי סוף ברכב ותראו את הנוף מהחלון. למה לא תחסכו לעצמכם את עוגמת הנפש הזו ותתכננו טיול שמתאים למסגרת הזמן שברשותכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 6 28/06/2008 10:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בסן פרנציסקו הזמנו best western hotel tomo מוטל בסגנון יפני
ביוסמיטי best western yosemite gateway inn ב oakhrst.

אז איפה אתם ממליצים לעצור ללינה בכביש 1?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עזרה במיצוי 5 ימים בסן פרנציסקו ויוסימיטי פארק תגובה ל - 7 28/06/2008 17:54 לתגובה קודמת
1. ההמלצה הרווחת כאן בפורום היא למי שמתכנן לנוסע את כביש 1 ביומיים היא ללון בסן סמיון.
2. לנסיעה מס"פ לל"א דרך יוסימיטי יותר מכדאי להקצות לפחות לילה נוסף של לינה סמוך לפארק.

על איזה תאריכים מדובר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קלגארי - שאטל \ מונית עלות ?
להודעה הבאה:פארקים לאומיים סביב שיקגו

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף