|
| 2. עזרה קטנה אוסטריה תגובה ל - 1 |
28/06/2008 17:42   |
|
היי,
בגרמניה אני לא מכירה אטרקציה מיוחדת בדרך, למעט אגם כימזי, המחייב בכל זאת סטיה קטנה מהדרך, אבל אם יש כוח-והשעה מתאימה, זה מומלץ.
באוסטריה, ממש על הדרך, יש 2 עיירות חביבות ושוות ביוקר.
kufstein' עם המבצר והאורגן המרשים.
kitzbuhel עיירה חביבה-מדרחוב ומיקום יפה.
העיירה מיטרסיל עצמה חמודה, קרובה למפלי קרימל ולעוד אתרים יפים.
לפי מישלין המרחק משדה התעופה 194 ק"מ, מחציתם בערך על האוטובאן.
תהנו!
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
| 3. עזרה קטנה אוסטריה תגובה ל - 1 |
28/06/2008 18:37   |
| |
yosi555 |
588 הודעות עד כה |
|
|
דב שלום
אם הנחיתה בסביבות 10:00 בבוקר היציאה אם הכל הולך מהר בערך בשעה 10:45 הנסיעה ממינכן לאוסטריה לצימר היא על A8 ואז דרומה על A93 שים לב כי בדרך אתם חוצים כביכול גבול לאוסטריה הנסיעה על כביש A12 נסיעה על אוטוסטרדה אוסטרית מדבקה לקנות בתחנת שלק לפני המעבר
אין הרבה מה לראות בדרך למעט לדעתי שלי 2 העיירות הבאות:
1. ST.JOHANN I TIROL עיירה יפה עם מדרחוב מקסים למי שמחפש קניות יש מזכרות ועוד כנסיה מרשימה מבפנים (צירפתי תמונה)ובכלל יופי של עיירה שווה ביקור לא קצר.
2. דרומה על כביש 161 העיירה KITZBUHEL עיירה עם מדרחוב אחד של כ- 300 מטר חנויות מספר מאפיה ללחמים ועוגות במפלס נמוך מהכביש)יש שם גם שירותים ציבוריים נחמד לא יותר מזה .
לא הייתי נוסע ביום הנחיתה למפלי קרימל שמור ליום אחר.
טיול מהנה
יוסי
 |
 |
| המדרחוב ב-KITZBUHEL(גודל:12.76KB) | המרכז ב-ST.JOHANN(גודל:13.44KB) |
|
|
|
|
| 4. with a littel help from my friend תגובה ל - 3 |
28/06/2008 20:37   |
|
מאחר והנחיתה ב-10:00 ועד שתאסוף את המזוודות ותיקח את הרכב יהיה 12:00 בערך, הייתי מציעה מכל הלב ליסוע ישר לצימר, לסדר הכל בארונות, ולצאת לסיור ראשוני של הכרות בסביבה ולהתארגן לשנת לילה מוקדמת.
בואי נעבור כי מחשיך עוד מעט שנינו ושמש שוקעת,
ללכת ללכת לאן שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה
|
|
|
|
| 5. עזרה קטנה אוסטריה תגובה ל - 1 |
28/06/2008 21:08   |
|
ערב טוב
מאחר והצימר נמצא במיטרסיל אני הייתי מציע שתי אופציות:
אופציה ראשונה היא לעשות עצירה באגם כיימזי. הסטייה מהאוטוסטרדה A8 היא ממש מזערית. יורדים במחלף מס' 106 וממש בירידה תכנסו לתחנת הדלק הנמצאת במחלף ותרכשו שם מדבקה לאוטוסטרדות באוסטריה. לאחר מכן תמשיכו לעיירה פריין ולשייט לארמון לודוויג הנמצא על "אי הגברים" באגם. מדובר בסדר גודל של כשעתיים עד שלוש שעות עם הפסקת צהריים. ומשם חזרה לאוטוסטרדה ונסיעה במסלול כפי שהוזכר כאן. המלצה נוספת היא לרכוש בסופרמרקט בשם אלדי הנמצאבירידה ימינה במחלף 107. המחירים בו זולים יותר מאוסטריה.
אופציה שנייה היא לוותר על כיימזי ולנסוע בדרך מדהימה ביופיה שעשינו אותה בקיץ שעבר דרך האלפים הבאוורים ועד למיטרסיל. הדרך היא לא אוטוסטרדה ולכן יפה יותר ואף קצרה יותר למיטרסיל.
מסלול: במחלף מס' 112 על A8 אתם יורדים ימינה לכביש מס' 306 וממשיכים עימו לכביש 305. כעבור 15 ק"מ אתם תגיעו לעיירה יפיפיה בשם וויסבאך(לא להתבלבל מדובר בוויסבך הבאוורית ולא בוויסבך שבאוסטריה הנמצאת על כביש 311). עיירה קטנטונת וציורית עם חנויות לממכר מוצרי עץ יפים. שווה עצירה. משם תמשיכו בכביש 305 ולאחר מכן כביש 21 ימינה. תחצו לאוסטריה בכביש 178 ולפני לאופר(עיירה יפה בפני עצמה) תפנו ימינה הכביש למעשה מתעקל ופונה שמאלה ולמנהרה בכביש 311. עם כביש זה אתם ממשיכים 24 ק"מ עד לסלפלדן. כשתגיעו לסלפלדן תראו מימינכם מרכז מסחרי נחמד ובו קניון השייך לסופר מרקט גדול.
לפני סלפלדן אתם יכולים לעצור בקניון וויסבך המקסים הנמצא 10 ק"מ לאחר לופר בעיירה וויסבך. נמצא ממש על כביש 311 והסטייה מהציר היא מזערית. מדובר במסלול של כשעה ניונחה. תסעו על פי השילוט למפלים. יש חנייה בחינם.
עוד אופצייה היא להמשיך לפארק החושים בלאוגנגהנמצא על כביש 164 דרומה כ5 ק"מ מסלפלדן.
עולים עם הרכבל החדיש לתחנה האמצעית שהיא פארק חושים מדהים לילדים. לאחר מכן ניתן להמשיך עם הרכבל עד לתחנה האחרונה ושם יש מסעדה מומלצת וגם ניתן לעשות טיול רגלי. העלות לרכבל היא חינם עם כרטיס ההנחות של זלצבורגלנד.
חוזרים לכביש 311 ויורדים לכיוון זל אם זה נכנסים למנהרה ובסופה ימינה לכביש 168 המוביל אתכם למיטרסיל. 24 ק"מ לאחר הפנייה במנהרה אתם תגיעו למיטרסיל.
מצרף תמונות של העיירה בבאווריה ושל פארק החושים
בהצלחה
אשמח לכוון אתכם יותר ספציפית בהמשך
אלון
 |
| DSCF0923 (855 x 642).jpg(גודל:7.24KB) |
|
|
|
|
|
|
| 8. עזרה קטנה אוסטריה תגובה ל - 5 |
29/06/2008 05:26  |
|
אופציה נוספת (חושבים לנסות בעצמנו ונשמע מרענן) היא מסלול היחפים ליד קופשטיין ששמו Soel in Tyrol (מצ"ב קישור).
לאלון- לאילו גילאים מתאים פארק החושים?
|
|
|
|