כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בקשה נואשת לעזרה בנושא מעבורת באיי סאן חואן!!! 28/06/2008 22:21 לתגובה הבאה
  עינת דוד לא מחובר עינת דוד  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני נוסעת בעוד כשבוע לארצות הברית, ואני רוצה כבר עכשיו להזמין מקום במעבורת שיוצאת מ-anacortes לאיי סאן חואן ומסיימת בסידני (ויקטוריה). הכוונה היא להזמין כרטיס המשלב ירידה באיים לופז, אורקס וסאן חואן ומשם לאי ונקובר, וכל זאת ביום אחד!!!
אשמח לקבל טיפ לגבי כתובת אתר ו/או מושג לגבי מחירים (הכוללים שני מבוגרים ורכב).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מצורף האתר להזמנה מראש ובירור מחירים תגובה ל - 1 28/06/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1311 הודעות עד כה
לגבי התוכנית שלכם, אני לא בטוחה שזה אפשרי לבקר באיים ולהגיע לסידני באותו יום. תצטרכו לבדוק באתר את זמני ההגעה והעזיבה מהאיים כדי לראות אם זה בר ביצוע.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצורף האתר להזמנה מראש ובירור מחירים תגובה ל - 2 28/06/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עינת דוד לא מחובר עינת דוד  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תמי, תודה רבה על התשובה המהירה!!!

במידה ונחליט לעצור רק באי אורקס (האם לדעתך הוא הכדאי ביותר?) ולהמשיך לסידני, האם ישנו כרטיס המשלב את העצירה הזו?
או שיש צורך להשזמין מראש מקום בשתי מעבורות?
בנוסף, האם תוכלי לעזור בנושא מעבורת מויקטוריה לפורט אנג'לס?

תודה רבה מראש,
עינת ויונתן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צרפתי את האתר למעבורות קוהו תגובה ל - 3 28/06/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1311 הודעות עד כה
שמפליגות בין ויקטוריה לפורט אנג'לס.
לגבי איי סן חואן, אני לא מכירה אותם לעומק - היינו שם רק פעם אחת לסופ"ש - אבל אני אכן זוכרת לטובה את האי אורקס והטיפוס (ברכב) לפסגת הר עם נוף מאד יפה. אני גם זוכרת לטובה את הפלגת התצפית על לווייתנים, למרות שלא ראינו לווייתנים (זה היה בתחילת מאי, מוקדם מדי לעונת הלווייתנים) ראינו הרבה חיות אחרות, וההפלגה זכורה לי לטובה יותר מההפלגה שיוצאת מויקטוריה ודורשת מעבר בים הפתוח, חוויה לא כל כך נעימה בים גלי. מן הסתם תצטרכו להשאר לילה באיים כדי לעשות הפלגה כזו.
אני לא יודעת לגבי הכרטיסים - אם זה לא ברור מהאתר איך קונים כרטיס משולב כזה אני מציעה שתכתבו או תתקשרו ל washington state ferries כדי לברר.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. צרפתי את האתר למעבורות קוהו תגובה ל - 4 29/06/2008 00:34 לתגובה קודמת
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2034 הודעות עד כה
לפני כמה שנים עשיתי מסע כזה ליום אחד דרך האי אורקס לויקטוריה. האי אורקס מומלץ ביותר שווה להקדיש לו יותר מהטיפוס להר (עם הרכב) - יש בו אגמים נפלאים ופינות חן נהדרות. לזכרוני היה כרטיס משולב אבל אני לא מוצא אותו באתר. במחירון המודפס באתר כתוב שבנסיעה מזרחה מסידני לאנקורטס מותר לעצור מספר בלתי מוגבל של פעמים בדרך ללא תוספת תשלום אבל אין מילה על מה קורה בדרך מערבה. בכל מקרה, יש רק מעבורת אחת ביום מאורקס לסידני והיא יוצאת בסביבות 3 בצהריים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:וושינגטון
להודעה הבאה:עזרה בתכנון מסלול בהרי הרוקיס קנדה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף