כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דיסני, קליפורניה אוונצ'ר, או Six Flags ? 29/06/2008 11:27 לתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
מבקשת המלצה ממי שנסע עם נוער:
אנחנו רוצים לבקר באחד מהפארקים הנ"ל, כאשר יום נוסף יוקדש ליוניברסל סטודיוז.
החלטנו לא להקדיש לפארקים 3 ימים, כי הילדים שלנו כבר היו גם ב"אסטריקס" (צרפת), אירופה פארק (גרמניה) ועוד כמה וכמה.
חשבנו לבלות יום בדיסני, ויום ביוניברסל, אבל מתוך קריאת טיפים והמלצות נדמה לי שאולי עדיף לתכנן אחרת, לוותר על דיסני, וללכת ל- California Adavature או ל- Six Flags.
אמשח לקבל המלצות ממי שהיה וחווה, עם בני עשרה - מה עדיף? על מה לוותר? האם ויתור על דיסנילנד הגיוני בכלל?
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מה, אף אחד לא יודע??? תגובה ל - 1 29/06/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה, אף אחד לא יודע??? תגובה ל - 2 29/06/2008 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
יודעים, אבל מה שמתאים לאחד לא מתאים לשני.
זהו ענין מאוד אינדבידואלי.

למה שלא תתני לילדים להחליט?

תכניסי אותם לאתרים של האטרקציות, שישוטטו קצת, שיראו את מפות הפארקים, שיראו באיזה מתקנים מדובר.

כך גם תרוויחי תחושה חזקה של מעורבות מצידם, ולך לא יהיו יסורי מצפון שבחרת עבורם משהו שהם לא רוצים.

אגב - ל SIX FLAGS - שני אתרים נפרדים בלוס אנג'לס.
האחר פארק אקסטרים Six Flags Magic Mountain

והשני פארק מים Hurricane Harbor

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דיסני, קליפורניה אוונצ'ר, או Six Flags ? תגובה ל - 1 29/06/2008 20:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 836 הודעות עד כה
לא יודעת לגבי סיקס פלאגס אבל בין דיסני לקליפורניה אדוונצ'ר הייתי בוחרת בדיסני. אומנם בקליפורניה אדוונצ'ר יש את 2 המתקנים שהכי נהנתי מהם, אבל לדעתי (ובהתאם לגילאי הבנות שלי ומה שאני אוהבת) בדיסני יש הרבה יותר מתקנים מעניינים מאשר בקליפורניה אדוונצ'ר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מבחינתם זו היתה שאלה רטורית.... תגובה ל - 2 30/06/2008 16:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
--ברור-- שעדיף רכבות הרים מטורפות על דיסני. איך בכלל יכולתי לחשוב אחרת?!?
אז לשאלה הבאה - ביטלתי את הלינה שכבר הזמנתי ליד דיסני. ועכשיו - האם כדאי להזמין לינה לילה אחד ליד הסיקס פלאגס, ולילה אחד ליד היוניברסל, או שעדיף להעביר את שני הלילות במלון אחד?
יש המלצות? איזור יוניברסל זכור לי כמגעיל במיוחד...

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דיסני, קליפורניה אוונצ'ר, או Six Flags ? תגובה ל - 4 30/06/2008 20:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1645 הודעות עד כה
הייתי גם בפארקים של דיסני וגם בסיקס פלגז (לפני שנים רבות גם ביוניברסל) וזה ממש לא אותו דבר בעיניי. דיסני ממקסם את עולם האגדות ונותן דגשים משלו תוך תכנון מוקפד על דמויות ידועות עליהן גדלנו.
סיקס פלגז מרגש וכיפי ונהננו גם בכל שניה. אם אפשר את שניהם, למה לא?
אם רק אחד ולא הייתם קודם באף אחד מהם, אני אישית הייתי הולכת על דיסני.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דיסני, קליפורניה אוונצ'ר, או Six Flags ? תגובה ל - 6 01/07/2008 02:33 לתגובה קודמת
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 405 הודעות עד כה
בין הדיסני לקליפורניה אדוונצ'ר ההבדלים קטנים למדי. אנו הלכנו לשני כי כבר היינו ביורודיסני, אבל גם בו יש אוירה דומה של מיקי וחבריו, תהלוכה ...
אנו מאד נהננו, אבל אם הם אוהבי אקסטרים אז סיקס פלגס יותר מתאים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול של 10 ימים מרוקוויל לורמונט- עזרה
להודעה הבאה:ניו יורק - זקוקה לעזרה

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות