|
|
|
|
5. קלאב קריסטל אדמירל תגובה ל - 4 |
22/07/2008 11:30  |
| |
נחי.א |
8 הודעות עד כה |
|
|
חזרתי הערב ממלון קריסטל אדמיראל ואני מרגיש צורך לספר לכם על חוויה לא נעימה שעברתי. קודם כל, חברת אשת טורס וסוכניה סיפרו לי שמדובר ב``מלון הדגל של אנטליה לשנת 2008, מלון חדש שנפתח שנה שעברה ומלון 5 כוכבים דלקס`` וכשעה נסיעה מאנטליה. בפועל מדובר במלון מרוחק ומבודד, מלון שנבנה ללפני מעלה מחמש שנים, מלון ברמה של 5 כוכבים שנראה לא יותר מ-4 ושאלנו שם - הוא ממש לא דלקס. הנסיעה לשם ארכה כשעתיים בהלוך עם עצירה מעיקה בדרך. המלון ברמה ירודה ביותר ובנוי על טהרת הפלסטיק והקרטון (פלסטיק אדמיראל) כך כינינו אותו שם. החדרים קרים ורואים שלא הושקע בהם כמעט כלום. אמבטיה מפלסטיק וכל היום נזילת צנרת, אין מים ובלילה הפסקות חשמל. כביש סוען בין החוף המרופט והמלון. המלון לא ממוזג מלבד החדרים. ניסינו להמלט מהמלון וכבר מצאנו מלון אחר בתוספת תשלום אך לא היו לנו מספיק דולרים זמינים ולכן נשארנו בסוף. אני אישית לא מתכוון לותר לאשת טורס על מה שעשתה לחופשה השנתית שלי, ואם אתם לא רוצים שיקרה לכם אותו הדבר, פשוט אל תזמינו למלון הזה. מצפה לכם עוגמת נפש רבה ומרובה. אני חייב לציין שהיה למלון הזה יתרון אחד וזה האוכל, אבל אוכל זה לא הכול ובמקרה הזה זה ממש לא מספיק שלא נדבר על כך שהמלון ממוקם בתוך כפר ערבי מאוד מפחיד ואין שמירה במלון ראו הוזהרתם סכנת נפשות.
 |
 |
| DSC00004.JPG(גודל:11.26KB) | DSC00460.JPG(גודל:10.64KB) |
|
|
|
|