כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כדורים נגד מלריה 29/06/2008 23:22 לתגובה הבאה
  kotil לא מחובר kotil  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
שלום
רשמו לי כדורים נגד מלריה- LARIAM שנקרא גם MEFAQUIN... אני צריכה לקחת 18 כדורים מכיוון שאני נוסעת לשלושה חודשים והבנתי שזה עולה 500 שקל!!!! זה ממש יקר ומצד שני ברור שאני לא רוצה לחלות במלריה!!
מישהו מכיר פיתרון? כדורים דומים במחיר מוזל? משהו? אבל משהו בטוח כמובן..אם זה הסכום שצריך לשלם כדי לא לחלות אשלם את זה בלי היסוס אבל הייתי שמחה לשמוע על דרך אחרת..תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כדורים נגד מלריה תגובה ל - 1 30/06/2008 07:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עמית פ. לא מחובר עמית פ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 733 הודעות עד כה
בוקר טוב!
שאלות בנושא בריאות כדאי לשאול בפורום בריאות באתר Smile

[עודכן ב:30 יוני 2008 07:41:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כדורים נגד מלריה תגובה ל - 2 30/06/2008 08:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4411 הודעות עד כה
אם לא קיבלת את המרשם דרך קופת החולים בה את מבוטחת (לדוגמא, במרפאת חיסונים של משרד הבריאות), כדאי גם לברר האם קופת החולים שלך מחזירה כסף/משתתפת בעלות הכדורים לטיפול מונע למלריה, בדומה להחזרים/הנחות שניתן לקבל על חיסונים לפני טיסה לחו"ל. בסה"כ, זה גם סוג של חיסון...

נשמח לשמוע את מסקנות המחקר!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כדורים נגד מלריה תגובה ל - 3 02/07/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 249 הודעות עד כה
תבקשי אישור מרופא המשפחה שלך, ואז תנסי לקנות או בקופת חולים או בבית מרקחת. זה לא אמור להיות המחיר. בכל אופן - זה לא היה המחיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כדורים נגד מלריה תגובה ל - 4 02/07/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elad121 לא מחובר elad121  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
היי,

כמו שכבר כתבו לפני תקחי מרשם מרופא המשפחה שלך ואז תגשי לקנות את זה בבית מרקחת.

אני קניתי לארים בדיוק בשבוע שעבר וגם לתקופה של שלושה חודשים וזה עלה 180 ש"ח. (אני בקופ"ח מאוחדת)

כמו כן אמרו לי שבדיוק יש איזה מבצע עכשיו של 50% הנחה אז תבדקי אם זה רלוונטי גם לקופ"ח שלך

תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כדורים נגד מלריה תגובה ל - 5 02/07/2008 22:01 לתגובה קודמת
  lk2 לא מחובר lk2  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום הייתי רוצה להציא לכם פתרון אחר למלריה.
לריאם היא תרופה שמקשה מאוד על על הכבד ומעבר לזה גם יכולה לגרום לתופעות פסיכולוגיות כאלו ואחרות מסיוטים עד להתפרצות מחלות נפש. השימוש בה גם לזמן קצר לא עושה חסד עם הגוף שלנו.
אז במקום כל החרא הזה של הלריאם שגם הוא לא נותן מאה אחוזי מניעה של מלריה תקנו תרופת טיפול במלריה ולא מניעה וקיט לבדיקת מלריה. באופן כללי צריך גם על לריאם להימנע ממפגש אם אנופלס כך שפשוט שומרים על כמה קווים מנחים כדי לא להעקץ ואם מרגישים לא טוב או מתחילים לחשוש שקיבלת מלריה פשוט בודקים ( דקירה קטנה באצבע ולחכות 10 דקות) ואם יצאת חיובי פשוט מתחילים טיפול. התרופות למניעת מלריה מאוד יעילות היום ובאפריקה הם גם מאוד מאוד זולות ( הממשלות מסבסדות אותן כדי שהאוכלוסיה המקומית תוכל להרשות לעצמה...) וגם ערכות לבדיקות מלריה זה לא דבר יקר באפריקה. אפשר למצוא את שניהם בכל עיר גדולה בבתי מרקחת ותרופות גם במקומות יותר מרוחקים.
ובסופו של דבר הדרך הכי טובה להימנע ממלריה היא פשוט לא להיעקץ. להתרחק ממקורות מים לפני שיורד ערב לעבור לבגדים ארוכים שימוש בתכשירי מניעה כילות....
ץעשו חיים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שותף למדגסקר
להודעה הבאה:טיול ארוך לאפריקה

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר