כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לקנות או לשכור?? 30/06/2008 01:56 לתגובה הבאה
  paderma לא מחובר paderma  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אני נוסע בתחילת נובמבר לקצת יותר מחודש וחצי ביו זילנד מה עדיף לקנות או לשכור רכב??
חלק אמרו לי שאני מגיע קצת לפני שמתחילה העונה אז יהיה קל לקנות בלי הרבה בלגאן ומכור בסוף דצמבר יהיה פשוט כי זה שיא העונה...
מה נראה לכם שעדיף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בהחלט לשכור תגובה ל - 1 30/06/2008 07:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1931 הודעות עד כה
חבל לבזבז זמן על קנייה ומכירה

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לקנות או לשכור?? תגובה ל - 1 30/06/2008 09:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9115 הודעות עד כה
אין ספק שיש צדק לגבי שיא העונה, אבל בטיול של חודש וחצי לבזבז כשבוע על קניה ומכירה של רכב שלא תמיד הוא תקין, בטח שלא חדש ובאח עשה את ניו זילנד יותר פעמים מהגיל שלך...

קיצר, לשכור, ואם את רוצה בזול עדיף מחברות מקומיות.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לקנות או לשכור?? תגובה ל - 3 30/06/2008 11:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חברות מקומיות זה אומר לעשות את זה כבר שאני שם או דרך חברות כמוaice דרך האינטרנט?
זה פשוט יוצא יקר בטירוף 35$ NZ ליום! אנחנו שלושה זה יוצא 600$ לאדם... פה הבעיה

[עודכן ב:30 יוני 2008 11:41:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לקנות או לשכור?? תגובה ל - 4 30/06/2008 11:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
נסה לפנות אליהם באופן אישי ולדבר איתם. עם החברות המקומיות אפשר לנסות קצת להתמקח (בעדינות, זה לא תאילנד...) ובד"כ אפשר לקבל מחירים נמוכים בצורה משמעותית.

מעבר לזה, כשאתה קונה אוטו, אף אחד לא מבטיח לך שתמכור באותו מחיר כמו שקנית. למעשה, רוב הסיכויים שלא, אתה כנראה תמכור במחיר הפסד והשאלה רק בכמה הפסד. לחילופין, כמה זמן מהטיול תבזבז בשוק המכוניות עד שתמצא מחיר שתהיה מוכן להתפשר עליו. על זה נוספות הרבה פעמים הוצאות של תיקונים, קניית חלפים, ביטוח ועוד. בקיצור, גם אם תמכור במחיר דומה למחיר שקנית בו, עדיין תפסיד כמה מאות דולרים. ההפרש בין זה ובין ההשכרה מצטמצם למשהו לא מאוד משמעותי. משהו בסדר גודל של אטרקציה לכאן או לכאן....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לקנות או לשכור?? תגובה ל - 4 02/07/2008 05:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Kiwi לא מחובר Kiwi  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
אין שום סיבה לשלם $35 דולר ליום לחברת השכרה לחודש וחצי.
תבדקו בבקשה את החברות הבאות ואני בטוח שתמצאו עיסקה הרבה יותר זולה :

http://www.acerentalcars.co.nz/

http://www.ezy.co.nz/

http://www.a2brentals.co.nz/

http://www.omegarentals.com/

http://www.jucy.co.nz

בהצלחה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כמה הערות תגובה ל - 6 02/07/2008 10:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מרב NZ לא מחובר מרב NZ  משתמש פעיל 165 הודעות עד כה
1. סתם לידיעה - ezy ו-jucy הם אותה חברה. לפני כשנה וחצי בערך ezy שינו את שמם ל-jucy.
2. אני לא יודעת אם בדקת מה החברות האלה מציעות לפני שכתבת שאין שום סיבה לשלם 35$ ליום לחודש וחצי. זה פחות או יותר המחיר שכמעט כולן מציעות. כמובן שיש עסקאות זולות יותר, כמו הסופר-צ'יפ שמציעה jucy, אבל אז מדובר ברכב עם הרבה ק"מ ומי שרוצה למשל התחייבות לרכב אוטומטי לא יוכל לקבל את העסקה הזו.
אפשר לנסות להוריד קצת את המחיר. אולי זה יצליח אולי לא. כפי שכתבתי למטה, כל שוק הרכב בנ"ז עובר שינויים, וההשפעה ניכרת גם בתחום השכרת הרכב. מחירים שהיו נכונים ללפני שנתיים-שלוש כבר לא תקפים למה שיהיה בקיץ הבא (ותהיה לזה גם השפעה על שוק הקניה-מכירה). מי שמתכנן לטווח הארוך מאוד, שימו לב שב-2011 ניו-זילנד מארחת את ה-Rugby World Cup וכמובן שתהיה לזה השפעה על ענף התיירות באותה שנה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה הערות תגובה ל - 7 02/07/2008 11:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אחרי בדיקה עדיין יוצא שace נותנים את התמורה הכי טובה לכסף... גם הרכב חדש וגם המחיר זול!
אם אנחנו שלושה אנחנו יכולים להסתפק ברכב הכי קטן או שכדאי לקחת קצת יותר גדול? זה הפרש של דולר אחד ליום אבל פה הדלק נהפך להיות פקטור רציני...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אם הדלק הוא השיקול תגובה ל - 8 02/07/2008 12:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מרב NZ לא מחובר מרב NZ  משתמש פעיל 165 הודעות עד כה
אני לא חושבת שיהיה הבדל.
רכב קטן עם 3 אנשים על ציודם יש סיכוי שיצרוך אולי אפילו יותר מרכב גדול יותר. קחו בחשבון שבטיול של חודש וחצי אתם תבלו לא מעט זמן בנסיעות ותשקלו איפה יהיה לכם יותר נוח. בחשבון הכללי של הטיול גם אם תהיה הוצאה נוספת על דלק זה יהיה שולי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אני עם מרב, לדעתי כדאי לשים את הדולר הנוסף תגובה ל - 9 02/07/2008 13:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or מחובר Or  משתמש פעיל 933 הודעות עד כה
אני לא יודע באיזה 2 דגמים בדיוק מדובר (בגלל זה קשה מאוד להשוות צריכת דלת) אבל רק בשביל הנוחות, ואולי גם אפשרות להכניס בן אדם נוסף לרכב (לא הייתי מנסה לקחת ליפטים, אבל אם פגשתם מישהו, למה לא?!)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. רק רכב גדול תגובה ל - 8 02/07/2008 15:43 לתגובה קודמת
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9115 הודעות עד כה
הדלק לא עד כדי כך משפיע, ובאמת הוא לא שיקול גדול, כי כשתהיו בכיוון המילפורד והעליות שם, תקללו אם יהיה לכם רכב יחסית קטן, מעבר לכך, כשכל אחד דוחף את התרמיל שלו ואת התיק יום ועוד ציוד שיהיה לכם, אתם תרגישו חנוקים !

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ארכת וויזה משלושה חודשים לחצי שנה בניוזילנד דחוף!!
להודעה הבאה:שבת בסידני

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר