כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לאס ואגס must? 30/06/2008 17:29 לתגובה הבאה
  capir25 לא מחובר capir25  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני ובת זוגתי סגרנו טיסה(ירח דבש) לניויורק, חזרה כעבור כחודש ממיאמי, כאשר בשבוע האחרון סגרנו שיט לקאריביים ב- carnival.
יש לנו כבר מסלולים לכשבועיים בצפון , אחכ שבוע שיט ואחכ שבוע אורלנו וקצת מיאמי.
חברים אומרים כי למי שלא היה בארהב אף פעם לאס ואגס זה חובה.
טיסה עולה לנו כ700 דולר לזוג(הלוך חזור).האם זה שווה את ההשקעה וכמה ימים בכלל מומלץ לשהות בלאס ואגס?
יש איזה יעד חלופי נוסף שפספסתי במסלול שהתוויתי?
האם זה חובה? לכמה ימים אם בכלל? איזה יעד מגניב לא ציינתי שחשוב להיות בו במזרח ארהב?
תודה רבה לכולם:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לאס ואגס must? תגובה ל - 1 30/06/2008 17:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2034 הודעות עד כה
הרבה מאד אתרים בארה"ב הם בגדר "חובה" אבל לא חייבים להספיק הכל בפעם אחת. המרחק מניו יורק ללאס וגאס זה כמו המרחק מתל אביב לפאריז וגם בטיול לצרפת לא חייבים להספיק את כל מה שיש לספרד ולאנגליה להציע. בטיול אחר תעשו את ווגאס והמערב. יש לכם עוד זמן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לאס ואגס must? תגובה ל - 1 30/06/2008 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1700 הודעות עד כה
אתה נוסע לחודש,
יש לך מסלול לשבועיים לצפון, שבוע קרוז, ושבוע אורלנדו וקצת מיאמי.
היכן בדיוק הזמן לוגאס ?

אני אישית אוהב יותר את המערב, ולכן הייתי עושה את השבועיים במערב במקום צפון מזרח ...

וגאס זה כיף גדול. וצריך כמה ימים בכדי לחוות את העיקר שבה.
ואין זה שאלה של "שווה את ההשקעה". נסיעה לחול היא לא השקעה. היא כיף הנאה וחוויות. לא הייתי דוחף את וגאס לתוך התכנון, אלא במקום משהוא שכבר תכננת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לאס ואגס must? תגובה ל - 1 30/06/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה

יש לכם מסלול מאד מרוכז במזרח ארה"ב - כפי שנאמר לך אין פה מקום לוגאס . גם צפון מזרח - כשבועיים, גם אורלנדו מיאמי וגם שייט.
אם אתה רוצה לבקר בוגאס, אתה צריך לוותר על משהו. לפעם ראשונה, אתם עושים מסלול מכובד.

על ניו-יורק , ודאי שלא הייתי אומרת לך לוותר. לגבי השאר - אם אתם נעולים על המסלול - תשאירו אותו כמו שהוא.

הבעת דיעה אישית: שני מקומות שאין דומים להם הם: ניו-יורק ולאס-וגאס. גם סאן-פרנציסקו מיוחדת.

אבל, צריך להשאיר משהו לפעמים הבאות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זה מאד אישי. יש אנשים שלא סובלים את וגאס. תגובה ל - 1 30/06/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1311 הודעות עד כה
לא מזמן מישהי שעזרתי לה לבנות מסלול סביב וגאס כתבה לי שהיא פשוט לא סבלה את העיר. הרעש, האורות, הצפיפות, עשן הסיגריות בכל מקום. יש אנשים שזה פשוט מבריח אותם.
גם אני לא התלהבתי מוגאס בביקור הראשון, ובביקור השני עם הילדים ידעתי מראש לא להשאר שם יותר מחצי יום, ובאמת כולנו שמחנו להשאיר אותה מאחורינו ולצאת לטבע.
יש לה את הקסם שלה ואפשרויות בילוי מרוכזות, ואנחנו מתכוונים לבקר בה בקרוב כדי למצות אותן. אבל חובה? ממש לא, לדעתי לפחות, במיוחד אם היא לא מסתדרת במסלול הנוכחי שלכם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. זה מאד אישי. יש אנשים שלא סובלים את וגאס. תגובה ל - 5 30/06/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה

נכון, אבל זה כמו בכל דבר. אני חושבת שחובה - הכוונה שחובה לראות, אבל לא בהכרח לאהוב. כמו ניו-יורק, סאן-פרנציסקו.

אני לדוגמה, לא יכולה לסבול טיול באניה - והייתי מוותרת על זה בקלות. קריביים אולי כן, אבל לא קרוז.

אכן, זה אישי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לאס ואגס must? תגובה ל - 1 30/06/2008 23:21 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8036 הודעות עד כה
אני אהבתי את וגאס ושהיתי שם שלושה ימים ולא הייתי מתנגד לעוד יומיים אבל אני לא הייתי טס ב-700$ מרחק כזה במיוחד רק לוגאס.
תשאיר אותה לטיול אחר. יש הרבה מקומות must בארה"ב אבל אי אפשר לראות הכל בפעם אחת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:היי משהו....
להודעה הבאה:דעות על המסלול -לא סופי בבקשה המלצותיכם והערותיכם

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף