כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דחוף! דרושה המלצה מפורטת על ג'ורג' נגולה! (טנזניה) 30/06/2008 21:10 לתגובה הבאה
  morankr54 לא מחובר morankr54  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום
אני עומדת לסגור עסקה של 7 ימי ספארי לזוג. אני צריכה להחליט בין ג'ורג' נגולה- שהצעתו הזולה ביותר לבין סבסטיאן המפורסם.
ההבדל עומד על כ-35 דולר ליום לאדם!!!!!!!!!!!!!!
מצד שני על גורג' נגולה קראתי המלצות- אבל לא חמות מאד, בטח לא כמו על סבסטיאן. וגם - נגולה מבקש העברת מקדמה גבוהה וסבסטיאן לא...
בקיצור- עזרו לי להחליט!
זה כבר ממש דחוף!
המון תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דחוף! דרושה המלצה מפורטת על ג'ורג' נגולה! (טנזניה) תגובה ל - 1 01/07/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
etek etek לא מחובר etek  משתמש פעיל 152 הודעות עד כה
היי,
דבר ראשון תקראי את הלינק המצורף שתביני מה זה אומר להעביר לו כסף, הרבה אנשים עשו את זה לאחרונה ותנסי לעשות את זה כמה שיותר קרוב למועד היציאה.
אנחנו סגרנו עם ג'ורג נגולה ואני מודה רק כי זה יותר זול, וגם כי המחיר שלו לספארי פרטי (רק שנינו- ככה הוא אמר) ללא תחרות, חוץ מזה לסגור עם סבסטיאן יש סיכון שלא הוא ידריך אותך, ואז ההמלצות החמות לא שוות הרבה
לגבי המלצות מהשטח- יש מלא דיבורים עליו באתר, תחפשי בפורום את השם שלו.
לדעתי הכי נכון שמישהי הגדירה (לפי ההתנהלות שלו- לא היינו עדיין) שהוא סוג של חאפר (למרות שזה אולי כבר לו נכון), לעומת סבסטיאן שיש לו חברה ומדריכים(= תמיכה וגב כספי [משותפים קנדיים שלו נדמה לי]).
עצה אחרונה, הרבה אנשים יוצאים איתו החודש ובאוגוסט ובטח יהיה פה תגובות, ככה שאם את לא מתכוונת לחודשים האלו, תחכי קצת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דחוף! דרושה המלצה מפורטת על ג'ורג' נגולה! (טנזניה) תגובה ל - 1 01/07/2008 13:38 לתגובה קודמת
  morankr54 לא מחובר morankr54  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
תודה על התגובה.
דווקא בגלל השיחה שצירפת, שראיתי היום בבוקר ממש במקרה (השגחה אלוהית?!), החלטתי סופית ללכת דווקא על סבסטיאן.
אכן- יש לו חברה וכל מיני מדריכים, אבל התחושה שקיבלתי (מההתכתבויות עם כל המדריכים, מההמלצות ומההבדל בחום ההמלצות ועוד) זה שעדיף ללכת על בטוח. אכן זה יצא הבדל של יותר מ20$ לאדם ביום, ואנחנו לא אנשים עשירים, אבל אני מקווה שההבדל ישתלם.
בכל אופן- השקט הנפשי כבר משתלם.
ובכל מקרה- שוב תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזות למערב אפריקה
להודעה הבאה:Black Jews in Uganda Mt. Elgon

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר