כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ספרים רבותי ספרים וגם שקי שינה 30/06/2008 21:14 לתגובה הבאה
  peleglaw לא מחובר peleglaw  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
שלום רב
אנחנו, משפחה המונה 4 נפשות (2 מבוגרים, נגיד, ו 2 ילדים בגילאי 7 ו 10) נוסעים, בעזרת השם, לכ- חודש ימים להודו ונפאל.
מתלבטים בנוגע לספר/ים. ראינו ספר המשלב גם את הודו וגם את נפאל של גיא שחר. נראה ידידותי מאד. השאלה היא האם מדובר במדריך מקיף ויעיל מספיק לנסיעה הנ"ל (מדריך לונלי פלנט על הודו נראה מפורט מדי). האם יש צורך ברכישת 2 מדריכי לונלי פלנט (הודו ונפאל לחוד) או שיספיק הספר והמידע שאנו אוספים מהאינטרנט.
התלבטות נוספת היא בנוגע לשקי השינה: המליצו לנו לקחת מהארץ שקי שינה המיועדים לשינה במקומות קרים במיוחד (כמו בטרק המתוכנן באנפורנה). מאידך הבנו ששקי שינה אלו די מיותרים במקומות חמימים יותר ולפיכך יוצא שלפחות 3 שבועות אנו רק "ניסחב" עם שקי השינה ללא שימוש. האם חיוני או שניתן לקחת מהארץ רק ציפות לשק"שים ולשכור לפני הטרק שקי שינה המיועדים לקור?
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ספרים רבותי ספרים וגם שקי שינה תגובה ל - 1 03/07/2008 19:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עודד72 לא מחובר עודד72  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
איך שאני רואה את זה, שק שינה הוא טוב גם כ"מיזרון לעת מצוא" ולהתכסות בסדין כשחם. כשקר, שק שינה להשכרה עשוי להיות לא מספק ולכן בנושא זה אני מאמץ את הביטוי"better be safe than sory"
לגבי ספרים, אני קניתי בנפאל את המדריך של לונלי פלנט,ולגבי הטראק, קניתי שם מפה של האנפורנה כשבגב המפה יש פירוט של המסלול.
ניתן לקנות בהודו את לונלי פלנט באנגלית ואפילו בעברית אבל מהדורות ישנות יותר. בארץ אפשר לקנות בעברית את המדריך של הודו או מדריכים של איזורים מסוימים בתת היבשת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ספרים רבותי ספרים וגם שקי שינה תגובה ל - 2 04/07/2008 15:01 לתגובה קודמת
  peleglaw לא מחובר peleglaw  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
תודה רבה Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אז מה צריך בתכל'ס לקחת?
להודעה הבאה:נעלי scarpa