כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ניו יורק 01/07/2008 18:42 לתגובה הבאה
  yaelk07 לא מחובר yaelk07  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום Laughing
אנחנו מתכננים בימים אלו טיול לNYC,ניו גרזי(רק בשביל האאוטלטים)ומפלי הניאגרה.
אנחנו נהייה שם בין התאריכים 16(נוחתים ב6 בבוקר) ליולי ל23 ביולי(ממריאים בחצות).
אנחנו נוחתים Newark שבניו גרזי,בשעה 6 בבוקר.
אנחנו רוצים גם להגיע למפלי הניאגרה ואנחנו לחוצים בימים.למישהו יש הצעה?
אנחנו מתכננים להיות במפלי הניאגרה רק יום(לא חייב לילה),וברצוננו לשכור רכב,ע"פ האינטרנט הנסיעה מניו יורק סיטי לניאגרה תיקח לנו 8 שעות,כנ" ברכבת.טיסה עולה 150-מינימום!((אנחנו 4 אנשים..)האם אתם חושבים שזה מופרע להקדיש 8 שעות לנסיעה רק בשביל הניאגרה?האם זה שווה את זה? האם שווה לנסוע 4 שעות ביום אחד,לעצור במוטל ללילה, ולהמשיך עוד 4 שעות גם ביום השני?
מספיק לנו יום אחד אאוטלט בניו גרזי,ויומיים בניו יורק(בקיץ שעברה גם היינו בניו יורק..).
אני רוצה להראות לכם את תכנון הנסיעה שחשבתי עליו ותגידו לי האם לדעתכם הוא גם בר ביצוע או שלא (:
יום 1:
נחיתה ב6 בבוקר,שוכרים רכב ישר מן השדה,נוסעים למלון להניח את המזוודות(לא חובה),ואז נוסעים לאאוטלט jersey gardens(ע"פ האינטרנט זה בערך חצי שעה בנסיעה) נמצאים באאוטלט עד הערב,ישנים את הלילה בניו גרזי.
יום2:
יציאה ב6 בבוקר מניו גרזי למפלי הניאגרה,ע"פ התכנון נקווה להגיע לשם בסביבות 2 בצהריים,להיות שם את כל היום,ללון את הלילה בבית מלון.
יום 3:
לצאת ב6 בבוקר ממפלי הניאגרה לכיוון ניו יוקר סיטי,התכנון הוא להגיע בשעה 15.
יום 4-5-6-7 NYC.
מה אתם אומרים על הרעיון?
האם יש לכם הצעה חלופית?תודה רבה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ניו יורק תגובה ל - 1 01/07/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1994 הודעות עד כה
דבר ראשון, אין לכם מה לחפש בג'רזי גרדנס לפני 10 בבוקר.

דבר שני, כמו שהמלצתי לאחרים בימים האחרונים, כשעושים טיול מאורגן ומישהו אחר נוהג אז ניתן לעשות את ניאגרה בלילה אחד. אם עושים את זה עצמאית כדאי לעשות את זה ב - 2 לילות.

הצעה - אם אתם כבר עם רכב ונוסעים צפונה, קחו את הרכב משדה התעופה וסעו לוודברי (האאוטלט הגדול של האזור) - בלו בו חצי יום ואז תמשיכו צפונה ומזרחה עד לאן שתספיקו ויהיה לכם כח. הנסיעה דרך אולבני אמנם תאריך את הדרך בכמעט שעה אבל היא תתן לכם קצת גיוון ואופציות לטיולים בדרך. ביום השני תשלימו את הנסיעה לניאגרה ותבלו שם את חצי היום השני והלילה. ביום השלישי תעשו עוד בוקר באזור המפלים ותצאו בצהריים חזרה.

צריך לזכור שהטיול אמור להיות כיף והנאה ולא צריך לגמור את כל האנרגיה על נהיגה מטורפת על היומיים הראשונים של הטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ניו יורק תגובה ל - 1 01/07/2008 18:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הרשו לא מחובר הרשו  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
זה עניין של טעם, אנחנו די התאכזבנו במפלי הניאגרה ולכן בעיני נראה מוגזם לנסוע אך ורק לשם ובחזרה.
אם היו לך ימים נוספים, כך שהיו מתאפשרות גם עצירות ביניים בדרך, לאתרים נוספים, זה כבר משהו אחר...
מן הסתם יהיו כאלה שיטענו ששווה.
בלילה במפלים יש מופע אורות על המפלים, שאם כבר מגיעים לשם, חבל לפספס.

גם אני תכננתי ע"פ האינטרנט יום נסיעה של 8 שעות, וע"כ אומר מנסיון - בפועל לוקח יותר בגלל תנועה, צרכי הגוף וכו'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ניו יורק תגובה ל - 3 01/07/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התשובה,ועוד שאלה.
האם הדרך יפה? איך עשית את זה?? נסעת 8 שעות?לא כדאי כבר לקחת טיסה של כיוון אחד ב100 $בערך לאדם ואת הכיוון השני לעשות ברכב?

ד"א,מישהו כאן עשה הזמנת מלון דרך האתר של Expedia?? המחיר זול בצורה משמעותית,האם זה בטוח?
ודרך איפה אני מזמינה רכב? התקשרתי לBUDGET וAVIS והם אמרו לי שאין להם עוד רכבים לתאריכים של יולי.

אם לא מפלי הניאגרה,איזה עוד הצעות יש לכם למקומות ליד NYC שהם יפים?תודה רבה רבה!! Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ניו יורק תגובה ל - 4 02/07/2008 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1693 הודעות עד כה
הזמנת רכב מהארץ תהיה ב 90% יותר זולה מהשכרה בחול.

המחיר הטוב שאתה רואה באקספדיה לא כולל את כל הביטוחים. אחרי שתוסיף אותם, המחיר כבר לא יהיה אטרקטיבי.

בדוק ב ofran.co.il או alamo.co.il

טיסות ב 100$ לבאפלו, יש מ JFK ולא מניו ארק (קונטיננטל רוצים 290$ ). אולי באם אתה טס בקונטיננטל לניו ארק, ותשלב את ההמשך לבאפלו באותו כרטיס - אולי זה יצא לך משתלם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ניו יורק תגובה ל - 5 02/07/2008 01:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בניתי מסלול שאני חושבת שהוא נחמד,אשמח לקבל חוות דעת:
מסלול הצעה:

יום 1: 16.7.08
נחיתה ב6 בבוקר בnewark(ניו גרזי),נסיעה לOUTLET של WOODBURY / JERSYGARDENS
נסיעה של בערך שעה וחצי.
הגעה לאאוטלט בסביבות השעה 11 מקסימום,נמצאים שם עד השעה 16:00 ומתחילים לנסוע לכיוון העיר Albany. כ3 שעות נסיעה. ישנים שם את הלילה

יום 2: 17.7.08
יציאה ב8 בבוקר מalbany, לכיוון Buffalo. בערך 5-6 שש שעות נסיעה.נמצאים את כל היום במפלים.
ישנים את הלילה

יום 3: 18.7.07
יציאה מBuffalo ב8 בבוקר לכיוון adirondack park . נסיעה כ5 שעות. בסביבות השעה 1-2 בצהריים מגיעים לפארק ונמצאים בו למהלך כל היום +לילה.

יום 4: 19.7.08
יציאה מ adirondack park בסביבות השעה 8-9 בבוקר.כ5 שעות נסיעה למנהטן.
הגעה למנהטן בסביבות השעה 1-2 בצהריים.

יום 5: 20.7.08
מוזיאון הטבע ובע"ח, H&B, APPLE STORE(שדרה חמישית)
China town

יום 6: 21.7.08
New York Aquarium ממוקם בברוקלין
ביקור ב GROUND ZERO
אמפייר סטייט בילדינג

יום 7: 22.7.08
אאוטלט
יום 8: 23.7.08
הצגה
המראה ב12 בלילה מJFK.

--אשמח לקבל הערות/הארות תיקונים---
תודה! Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ניו יורק תגובה ל - 6 02/07/2008 08:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1693 הודעות עד כה
לגבי
האאוטלט -
נראה לי שכדאי לכם להתקדם לעבר וודברי, כי באמת אין מה לעשות בג'רסי גרדנס עד לשעת הפתיחה של החנויות.

יום 8: 23.7.08
הצגה
המראה ב12 בלילה מJFK.

באם אתם מתכוונים להצגת צהריים - סבבה. להצגת ערב אין סיכוי להספיק אותה וגם להגיע לטיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ניו יורק תגובה ל - 6 02/07/2008 09:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה
לגבי מנהטן - הייתי מרכזת את הביקור - לדעתי התכנית מפוזרת מידי.
אבל אעשה זאת בערב- אלא אם תהיה התיחסות לכך.

לגבי היום הראשון: אני הייתי מנסה להשאר עד שעה 10 ,כי אתם אחרי טיסה ולא נורא לקחת אתנחתא. ואם לא, הייתי ממשיכה לפי התכנית, נוסעת לוודבורי, אבל גם נשארת ללון באזור, ומבקרת באותו יום - עוד לפני וודבורי - באקדמיה הצבאית בווסט פוינט.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ניו יורק תגובה ל - 8 02/07/2008 10:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה Smile
הסיבה לכך שהתוכנת בניו יורק מפוזרת מדי,היא מכיוון שכבר בקיץ שעבר היינו בניו יורק,אז כך שאנחנו לא מתכוונים לעשות את כל האתרים התיירותיים(רק אלו שלא היינו בהם/שהיינו ואנחנו רוצים עוד פעם).

אבל האם אתם חושבים שהתוכנית היא בר ביצוע?או שהיא תעייף אותנו מאוד?
ובדרכים בדרך מעיר לעיר,האם יש מקומות יפים לעצור בהם כדי לעשות הפסקה(כדי לא להשתגע ברכב אנחנו מתכננים כל שעה וחצי הפסקה של חצי בערך..)הדרך עצמה יפה?או שכדאי לשנות את המסלול ולעבור דרך ערים שונות?

מישהו מכיר את adirondack park ?האם יש מה לעשות שם?
תודה רבה!! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ניו יורק תגובה ל - 9 03/07/2008 10:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ניו יורק תגובה ל - 10 03/07/2008 10:18 לתגובה קודמת
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1994 הודעות עד כה
יעל - תעשי חיפוש בפורום (בעיקר על הודעות של מוני). יש המון מידע על הפארק הזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אנא עזרתכם וחכמתכם ברכישת כרטיסים....
להודעה הבאה:עזרה דחופה לפני יציאה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף