כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המסלול שלנו לצפון איידהו 01/07/2008 20:44 לתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1311 הודעות עד כה
אמנם נראה לי שאף אחד כאן לא היה בצפון איידהו ולא יוכל לתת הערות אבל אולי בכל זאת יש מישהו... ובכל מקרה זה יעשה לי סדר בראש ואולי יהיה שימושי למטיילים באזור בעתיד.

יום 1: נסיעה מסיאטל לקר דאלן (נסיעה של כ 6 שעות בלי עצירות - בטח ייקח את כל היום). לינה בקר דאלן.
יום 2: בילוי באגם קר דאלן. אפשרויות: שכירת סירה או אופנועי מים, סקי מים, סיור מודרך בסירה. לינה בקר דאלן.
יום 3: פארק השעשועים סילוורווד (שילוב של פארק שעשועים ופארק מים בסגנון המערב הפרוע, אם הבנתי נכון). לינה בסנד פוינט.
יום 4: בילוי באגם פנד אוריי. שוב אותן אפשרויות פחות או יותר כמו בקר דאלן, כולל אפשרות לסיור מודרך בסירה כדי לראות את האזור. לינה בסנד פוינט.
יום 5: נסיעה לכוון בונרס פרי והמשך לכוון מזרח לנקודות נוף ומסלולים למפלים ונקודות תצפית על נהר קוטנאי וההרים. לינה בבונרס פרי.
יום 6: נסיעה מערבה מבונרס פרי לכוון Kootenai National Wildlife Refuge לתצפית על ציפורים ושאר חיות בר.
התכנית המקורית היתה ללון עוד יום בבונרס פרי ולמחרת לנסוע הביתה אבל לא היה מקום במלון - אז או שנחזור הביתה באותו יום, אם נסיים מוקדם עם השמורה, או שנחפש מקום בסנד פוינט, קר דאלן או ספוקיין.
התוכנית נראית קצת לא מאוזנת, עם בילוי באגם או בפארק שעשועים בהתחלה וטבע מרוכז בסוף, במקום לאזן ביניהם לטובת הסבלנות של הילדים, אבל מבחינת ההתקדמות במסלול אני לא רואה איך אפשר לסדר את זה אחרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המסלול המעודכן תגובה ל - 1 02/07/2008 19:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני ממשיכה לדבר עם עצמי Smile אם מישהו רוצה להתערב בשיחה זה בסדר, בכל מקרה זה עושה לי סדר בראש.
חזרתי מחנות הספרים עם מדריך לאיידהו ועשיתי חיפושים מאסיביים באינטרנט, וגיליתי שפיספסתי עוד כביש נופי יפה עם נקודות עצירה ומסלולי טיול שיוצא מסנד פוינט מזרחה - כביש מספר 200. אז הבילוי באגם יורד לחצי יום, והחצי הראשון של היום יוקדש לנסיעה לאורך הכביש הזה וטיולים, וכך גם יהיה יותר איזון בין בילויי מים לבין טיולים.
כמו כן נראה שאת אזור בונרס פרי אפשר למצות ביום אחד. גם בספר וגם באינטרנט לא הצלחתי למצוא פירוט של מסלולי טיול ונקודות תצפית על כביש מספר 2 למעט התצפית על הגשר שעל נהר קוטנאי. כשנגיע נכנס למשרד הריינג'רים בעיר ואולי הם יוכלו לתת לנו יותר מידע, אבל בינתים נראה לי שנוכל למצות את הכביש הנופי וגם את שמורת קוטנאי באותו היום. יש מספר מסלולי טיול מומלצים באזור אחר, צפונית-מערבית לעיירה, אבל כולם נראים קשים מדי להרכב שלנו. גם עליהם נתייעץ עם הריינג'רים.
מה שאומר שאו שנחזור יום קודם, ולא נצטרך לחפש מלון ללילה האחרון, או שנוסיף עוד אתר שלא חשבתי עליו אבל מומלץ בחום בספר ובאתרי האינטרנט - אגם פריסטין. נראה לי שבשלב הזה נרגיש שכבר מיצינו את האגמים הציוריים עם היערות וההרים המושלגים המקיפים אותם, לפחות לטיול הזה. אבל מי יודע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המסלול המעודכן תגובה ל - 2 02/07/2008 22:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
תמי, אני בדרך מרגיש לא נעים להתערב בשיחת בנות, אפילו אם זאת בת אחת שמדברת עם עצמה.

קראתי את התיאור שלך ובאמת גם בספר שאני קורא כעת הוא ממליץ על הפריסט לייק. טוען שבגלל שמאד שומם שם, זה גן עדן לחובבי חיות. אני אגב, מתכנן להגיע על כביש 200 מכיוון מונטנה ומשם לרדת לכיוון קאר ד'לאן. יהיה לנו רק יום לאיזור ואני מקנא בך בשפע הזמן שיש לכם ובכל מקרה אני אשמח לשמוע סיכומים והמלצות איך לארגן את אותו היום בצורה האידיאלית.

אגב, האם אי פעם בקרתם ב-sawtooth או ב-hells canyon?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המסלול המעודכן תגובה ל - 3 02/07/2008 22:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה בסדר אורי, בן שמתערב רק מוסיף פלפל לשיחת בנות, במיוחד אם זה מונולוג...

אני מצרפת אתר שמצאתי עם פירוט מסלולי טיולים באזור של צפון איידהו:
http://www.fs.fed.us/ipnf/rec/activities/trails/index.html

מסעדה מומלצת לאורך כביש 200:

Floating Restaurant and Lodge, at Pend Oreille Shores Resort, Hwy 200, East Hope, 208-264-5311
זו מסעדה שצפה על הנהר - נראה נחמד, ולפי מה שכתוב גם האוכל טוב (את זה אני כמובן לוקחת בערבון מוגבל, ספר אמריקאי...)

זה המסלול על ה 200 שחשבתי לעשות, מסלול קצרצר וקליל:

SAM OWEN TRAIL #04
Access: From Sandpoint take Hwy. 200 east 18 miles to Sam Owen Road; turn right onto Sam Owen Road and go 2 miles to Sam Owen Campground. The trail is located across the road from the campground entrance.
Cumulative elevation loss/gain: None
Route length: 1 mile round-trip
Highest Point: 2,069 feet
Difficulty: Wheelchair-moderate, hiker-easy
Restrictions: Closed to all motorized vehicles yearlong.
Comments: The first ½ mile of this trail has a hardened surface that is suitable for wheel chairs and strollers. The hardened trail ends at a beautiful vista of Owens Bay and the benches offer a nice place to sit and enjoy the view. The remaining ½ mile of trail is native surface, narrow and not suitable for wheel chairs or strollers. The entire trail is a nice loop. Wildflowers abound in the spring and there is always a chance of seeing deer. This is a great hike for a family with small children.

ועוד שני מסלולים, האחד צפונית לסנד פוינט וכנראה לא יהיה רלוונטי לכם:

Caribou Lake Trail (58)
Easy half mile one way.
Leads to a small lake in the Selkirks north of Schwitzer Mountain Resort.
Take hwy 95 north from town 13 miles to Pack River Road. Follow that road five miles to Caribou Creek Road (FR 2684) and continue down that rough road seven miles to the trailhead.

והשני דרומית לסנד פוינט, בדרך לקר דאלן, אז אולי יתאים, לפי התאור הוא בהחלט שווה:

MINERAL POINT TRAIL #82
Access: From Sandpoint, take Hwy. 95 south 6 miles to Sagle Road; turn left onto Sagle Road and go 9 miles to Garfield Bay; turn left on the first road past the public boat launch and go about ¼ mile to Mineral Point Road 532; turn right onto Road 532 and follow signs to the trailhead. Road 532 also provides access to Green Bay Campground Road 2672 and Lost Lake Trail 81.
Cumulative elevation loss/gain: 200 feet
Route length: 2.1 miles one-way
Highest Point: 2,200 feet
Difficulty: Hiker-easy, Mountain Bike-easy
Restrictions: Closed to all motorized vehicles yearlong.
USGS Quad(s): Packsaddle NW
Comments: This is one of the most beautiful trails on the Sandpoint Ranger District and is popular with hikers and mountain bikers. Gentle grades, wildflowers and excellent views make this trail suitable for the entire family. Constructed by volunteers and dedicated to the memory of Brent "Jake" Jacobson who gave his life in the line of duty as a Forest Service law enforcement officer.
This trail ends at Green Bay Campground on Lake Pend Oreille. There is a toilet, picnic tables and fire grills.

לא היינו בשני המקומות שהזכרת. השני באיידהו עד כמה שאני זוכרת, את הראשון אני לא מכירה. היינו רק פעם אחת באיידהו, בעצם פעמיים, כשחלפנו דרכה לאורך ה 90 בדרך לילוסטון ובחזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המסלול המעודכן תגובה ל - 4 03/07/2008 03:18 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
תמי, תודה על האינפורמציה. גזרתי ושמרתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איזה מסמכים צריך כדי להכניס כלב לארה"ב?
להודעה הבאה:747-400 בואינג או בואינג 777-200

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף