|
| 2. הולנד עם ילד בן שנה וחצי - כמה זמן כדאי? תגובה ל - 1 |
02/07/2008 09:07   |
|
|
זה תלוי בכם ולא כל כך בילד. הוא קטן מדי בשביל שאטרקציות חוץ מגני שעשועים יעניינו אותו.
אין שום בעייה לבלות 10 ימים בהולנד בכפר נופש שמשמש כבסיס לטיולים. יש הרבה מאד מה לראות, במיוחד כשנוסעים עם ילד קטן ולכן הטיול יותר איטי.
נראה לי נוח יותר לחזור לישון בכפר הנופש גם ביום/ימים שבו אתם רוצים להיות באמסטרדאם.
|
|
|
|
|
|
| 5. מה בעצם השאלה? תגובה ל - 4 |
02/07/2008 15:16   |
|
|
לפי מה שאני מבינה זו כעצם חופשה שלכם ואתם "גוררים" את הילד איתכם (חס וחלילה שלא ישמע לשלילה כמובן) כוונתי שעבור הילד, זה ממש לא משנה אם הוא בהולנד או בגואטמלה או ביפו.... כיף עם ההורים בגיל הזה, לא חשוב היכן וסביר להניח שהוא גם לא יזכור כלום.
אז מה שאלת? האם ישעמם לך עם בעלך ב-10 ימי חופשה בהולנד?
את בטח יודעת יותר טוב מאיתנו. אני יכולה להיות 10 ימים ברומא או פריז ולא ישעמם, אז מדינה שלמה?
אולי יעזור אם תסבירי למה 10 ימים, האם זה דיל שסגרת? !ולא ניתן לשינוי?
למה הולנד , בגלל הילד , בגללכם?
|
|
|
|
|
| 7. הולנד עם ילד בן שנה וחצי - כמה זמן כדאי? תגובה ל - 4 |
02/07/2008 15:23   |
| |
adih |
234 הודעות עד כה |
|
|
|
כל אחד יכול להמליץ רק מהניסיון שלו ובסופו של דבר כל ילד מסתגל אחרת ואת מכירה את הילד שלך הכי טוב.
מניסיוני, חשוב שלילד תהיה "שגרה" בתוך כל היציאה מהשגרה.
10 ימים הם פרק זמן לא קצר לילד בגיל זה, לכן כדאי להחליט על מקום לינה אחד, כדי שתהיה קביעות כלשהי ותחושה של לחזור "הביתה" בסוף כל יום טיול. כדאי לתכנן מסלולים כך שיהיה סדר יום קבוע, עד כמה שניתן, מבחינת זמני עירות, שינה, ארוחות וכו' ולהביא צעצועים/דובי/שמיכה/דיסקים/... שהילד אוהב ושיתנו לו תחושה טובה.
הולנד נהדרת מהבחינה הזו - יש המון מה לראות, כולל אטרקציות שמתאימות לקטנטנים ולגדולים כאחד, המרחקים אינם גדולים ומיקום כפרי נופש רבים מאפשר טיול כוכב בלי נסיעות ארוכות מדי.
המלצה קטנה - אנחנו נסענו לאמסטרדם, ממקום הלינה הסמוך לאוטרכט, ברכבת (התחנה המרכזית ממש במרכז העיר, מצויין לטיולים ברגל, שייט תעלות ועוד), הילדים (1,4) מאוד נהנו מהחויה ולנו חסך כניסה לעיר ברכב או לינה נוספת בתוכה.
|
|
|
|
|