כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול בניו-זילנד בספטמבר-אוקטובר 01/07/2008 23:41 לתגובה הבאה
אדם משיח אדם משיח לא מחובר אדם משיח  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני חושב לטוס לניו-זילנד מאמצע ספטמבר-עד תחילת נובמבר. ראיתי כמה שאלות ותשובות לגבי מזג האוויר בתקופה זו, והבנתי שחלק מהטרקים סגורים, אבל לא הצלחתי למצוא באתר הDOC אילו טרקים סגורים ומתי. אני מעוניין בטיול נופים ואין לי בעיה עם הליכה בטרקים ארוכים (להיפך, אני אפילו מעדיף טרקים ארוכים). אני לא רוצה לנסוע עד לשם ולגלות שאני יכול לעשות רק טרקים קצרים של יום יומיים ולראות רק חלק קטן ממה שניתן Sad . מישהו היה בניו-זילנד בתקופה הנ"ל ויודע מה קורה שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול בניו-זילנד בספטמבר-אוקטובר תגובה ל - 1 02/07/2008 09:46 לתגובה קודמת
shaul_y shaul_y לא מחובר shaul_y  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
ספטמבר הוא חודש בעייתי מבחינת טרקים, זה סוף החורף וחלק גדול מהמסלולים יהיו סגורים. עונת הטרקים מתחילה בסוף אוקטובר ונמשכת עד סוף אפריל. זה לא אומר שאי אפשר לטרק לפני זה ואחרי זה, מה שכן צריך לנקוט משנה זהירות בגלל מזג אוויר, מפולות שלגים והחלקות בגלל גשם.
הטרק לא בהכרח מתוחזק בתקופת ה-Off Season והם לא מבטיחים את כל השירותים בבקתות. חשוב מאוד להודיע ל-DOC המקומי על כוונה לצאת לטרק מסוים אם זה מחוץ לעונה, שכן אין מי ש-"רושם נוכחות" בבקתות Smile

צירפתי לינק לעמוד ספציפי באתר של ה-DOC שבו אפשר לקרוא על ה-Walking Seasons של המילפורד. תוכל להיכנס לכל אחד מה-Great Walks בעצמך ולבדוק אם הוא פתוח ב-Off Season או לא (לא כל הטרקים פתוחים מחוץ לעונה). אם ישנם טרקים ספציפים שהם לא Great Walks שאתה מעוניין לעשות, אני מציע שתרשום אי מייל ל-DOC ותשאל.

שורה תחתונה, אם אתה חזק בעניין של טרקים, הייתי דוחה את הנסיעה בחודש. בספטמבר ההסתברות לתקלות עם מזג האוויר גדולה מאוד.

בהצלחה,
שאול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שבת בסידני
להודעה הבאה:עזרה על פיג'י

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר