1. הצילו!! חוסר ידע בא לטרוף אותי.. |
02/07/2008 10:46  |
| |
רועי1 |
3 הודעות עד כה |
|
|
אהלן, אני ואישתי טסים באוקטובר לגואטמלה ואז ממשיכים אלאה לאזור החופים דרומית לקנקון. איזה דרך מעניינת ולא יקרה במיוחדת אתם מכירים? שמעתי על שייט באיזה נהר.. טיסה הבנתי מאוד יקר..
שווה לא לפספס את בליז? יש לנו פשוט זמן מאוד מוגבל. אם כן, שבוע ימים או פחות יספיקו לנו לטעימה קצרה?
אנחנו מחפשים המלצות מאוד ספציפיות על מקומות לינה ברמה של בתי מלון או אכסניות ממש שוות בכל מדינה שאתם מכירים. רצוי גם לציין מחיר. כו כן המלצות על דרכי מעבר בין מדינות: גואטמלה,קנקון,אולי בליז,ג"אמיקה,אולי קובה.
הפצצתיאותכם בשאלות אני יודע על לונלי פלנט לא ממש סומך אני מעדיף טיפים טריים מהשטח וחויות אישיות. המספר שלי הוא 0528443914 אני אשמח לחזור עליכם בשאלות על הטיול שלכם, גם תיזכרו בחויות נעימות מהטיול וגם תעזרו לנו.
תודה רבה!!
|
|
|
|
| 2. שווה לא לפספס את בליז תגובה ל - 1 |
02/07/2008 11:28  |
| |
chenal |
162 הודעות עד כה |
|
|
גם אם אתם לא צוללים, שווה לקפוץ לקי קולקר ולעשות שייט עם יציאות לשנירקול, שחייה עם כרישים (האמת שהם בורחים כשנכנסים למים) ודגי מנטה-ריי. תמסרו ד"ש לביג סטיב. שבוע יספיק לטעימה קצרה, בליז היא מדינה קטנה.
מעבר גואטמלה - בליז דרך טיקל המצויה מרחק נסיעה קצרה מסן איגנסיו או דרך ליווינגסטון ופונטה גורדה לדרום בליז.
לגבי לינה, מומלצת casa cristina באנטיגואה, ליד כנסיית לה-מרסד, יש אתר אינטרנט.
שיהיה בכיף.
http://picasaweb.google.com/chenaloni01
|
|
|
|