כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות לטיול בוורנה/בולגריה 02/07/2008 11:45 לתגובה הבאה
  נריה לא מחובר נריה  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
היי
אני מעונין לקבל הצעות או רעיונות לטיול עם רכב בוורנה/בולגריה.

אנחנו 2 זוגות עם 2 ילדים בני 8 ו 12.

אם אפשר לציין כתובות של האתרים המומלצים יעזור מאוד.

תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות לטיול בוורנה/בולגריה תגובה ל - 1 05/07/2008 20:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עופר bg עופר bg לא מחובר עופר bg  משתמש פעיל 325 הודעות עד כה
תעשו פה בפורום חיפוש
לפי בולגריה
ותמצאו המון רעיונות שניתנו פה בעבר
יש בעיר ים ומתקני משחקים קרוב לחוף
ופארק מים לא רחוק מהעיר
בסביבה יש מקומות טיול עם עתיקות ותופעות טבע
השאלה מה מענין את הילדים
ואם מה שקובע זה הילדים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצות לטיול בוורנה/בולגריה תגובה ל - 2 06/07/2008 00:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמה אמה לא מחובר אמה  משתמש פעיל 522 הודעות עד כה
ערב טוב עופר,
ברוך שובך לפורום.חסרתה. לא פעם הצעתי לפונים לחפש את ההמלצות שלך.
מקווה שתמשיך לעזור לגלות לחבר'ה את בולגריה היפה.
אמה-אחת שהתאהבה בבולגריה ומאז "שולחת" את חבריה אחד אחרי שני לטייל בבולגריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצות לטיול בוורנה/בולגריה תגובה ל - 3 06/07/2008 03:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moshe33 לא מחובר moshe33  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם! האם ידוע למשהו על מסעדה בורנה כשרה של חב"ד או מסעדה אחרת כשרה? אשמח לתשובה מיידית

[עודכן ב:06 יולי 2008 03:55:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצות לטיול בוורנה/בולגריה תגובה ל - 4 06/07/2008 04:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moshe33 לא מחובר moshe33  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
צריך עזרה בדחיפות!!אני מתארח בשבוע הבא במלון קמפינסקי עם אישתי ועוד זוג א. איזה טיול מאורגן הכי מומלץ לקחת? ב.האם יש טיול לרומניה ליום אחד וכמה עולה? ג. האם יש איזורי קניות מועדפים שזולים? ד. האם יש מסעדה בבית חב"ד? אשמח לתגובות מהחבר'ה הניפלאים שבפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ל- moshe33 ... תגובה ל - 5 06/07/2008 22:25 לתגובה קודמת
davidlayba davidlayba לא מחובר davidlayba  משתמש פעיל 2188 הודעות עד כה
שלום משה

אני לא מאמין שיש טיול לרומניה מה שכן אתה יכול לשכור משהו פרטי עם הרכב שלו שיקח אותך מוקדם בבוקר ויחזיר אותך בערב.

ליום אחד לא מתאים להגיע עד בוקרשט בגלל המרחק שזה 266 ק"מ, בכבישים של בולגריה ורומניה אין מצב לעשות את זה בפחות מארבע שעות לכיוון אחד, כמובן שיש גם מעבר גבול לחצות.

אפשרות יותר נוחה היא להכנס לרומניה דרך כביש החוף [הים השחור] מורנה לעיר מנגליה [MANGALIA] זה 122 ק"מ ואפשר לעשות את זה בפחות משעתיים, אני נסעתי מהגבול בדרך זו [VAMA VECHE] עד לורנה בטרמפ וזה לקח שעה ועשר דקות, רצוי לציין שהנהג נסע דיי מהר Very Happy

לגבי מחיר ... אני לא יודע לומר לך , אני נסעץי הלוך מורנה עד הגבול במונית שרות וזה עלה לי 10 לבה בולגרית כ- 5 יורו כיוון אחד , אפשר לחצות את הגבול ברגל אבל זה לא בשבילכם הרפתקאה כמו שאני עשיתי, כיום המעבר לבולגרים לרומניה אינו בעיה כלל הם עוברים עם תעודת זהות ולכן מס מעבר אמור להיות שולי עם רכב אז אפשר אולי לסגור על כ- 50 יורו ליום בלי דלק [הערכה שלי]

דודו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איסלנד קניית מיכל גז לגזיה
להודעה הבאה:לינה זולה מרכזית בהולנד לטיול כוכב

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן