כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אוקי, שאלה נוספת לגביי טיסות לואו קוסט 02/07/2008 16:23 לתגובה הבאה
  yaeliserah לא מחובר yaeliserah  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
חברת פרונטיר איירליינס. מישהו שמע? מישהו טס? מישהו יודע?
על ג'ט בלו ראיתי המלצות פה בפורום של רבים מכם, מה לגביי החברה הזו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אוקי, שאלה נוספת לגביי טיסות לואו קוסט תגובה ל - 1 02/07/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
אשתי טסה איתם לא מזמן והיה בסדר גמור. מה שכן, צריך לקחת בחשבון שהם הכריזו על פשיטת רגל לא מזמן.

עם ג'ט בלו טסתי לפני שנתיים בערך. היה בסדר גמור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אוקי, שאלה נוספת לגביי טיסות לואו קוסט תגובה ל - 2 02/07/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1998 הודעות עד כה
פרונטיר נמצאים בצרות פיננסיות לא קטנות. הייתי מתרחק מהם בשלב זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וואו, איזה מזל ששאלתי תגובה ל - 3 02/07/2008 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כבר כמעט קניתי טיסה בחברה הזו!
אוקי, אז מה לגביי דלתה? סליחה שאני מציקה, אתם פשוט המקור היחיד אליו אני יכולה לפנות עם שאלות כאלה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. וואו, איזה מזל ששאלתי תגובה ל - 4 02/07/2008 23:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דלתא על הכיפאק. הם היו בקשיים לפני שנתיים אבל עכשיו למיטב ידיעתי הם מאד חזקים בשוק. אני טס איתם המון ואין בעיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. וואו, איזה מזל ששאלתי תגובה ל - 4 02/07/2008 23:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1694 הודעות עד כה
אם היית כותבת מקור+יעד ותאריך, היינו מסתכלים מה האפשרויות וממליצים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אז ככה תגובה ל - 6 03/07/2008 02:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מדובר בטיסה לסולט לייק סיטי, או מניו יורק או מוושינגטון (עם עדיפות לוושינגטון) בסביבות 2.9
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אז ככה תגובה ל - 7 03/07/2008 03:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דלתא בהחלט אופציה טובה. סולט לייק סיטי זה ה-hub שלהם במערב. אני מציע לכם לעשות חיפוש באתרים כגון kayak ולמצוא את הדיל הטוב ביותר מבחינת מחיר וזמנים. אח"כ לגשת לאתר החברה עצמה ושם לבצע את ההזמנה ישירות מול החברה.

שני טיפים נוספים:
א. מנועי החיפוש של kayak ושות' לא עוברים על כל החבורת. יש חברות low fare שלא נכללות בחיפוש וכדאי מאד לבדוק מחירים שלהן. בעיקר אני מציע לברר מחירים של southwest שבשנים האחרונות הוסיפה הרבה קווים מ- ול- סולט לייק.
ב. אני מניח שאתם מתכוונים להזמין מספר טיסות פנים (בטח בהמשך תטוסו מלוס אנג'לס או סן-פרנססיסקו מזרחה). אצל הרבה חברות רכישת מזפר טיסות בדיל אחד יוצא משמעותית יותר זול מכל כרטיס בנפרד. מציע להשתמש באפשרות של multi-city כדאי לחפש את הדיל המתאים ביותר לכל הטיסות יחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שאלה לגבי מלונות בניו יורק תגובה ל - 3 03/07/2008 08:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  כריש אדום לא מחובר כריש אדום  משתמש בינוני 54 הודעות עד כה
האם משהו מכיר את המלונות הבאים

1 CLARION HOTEL
2 MILFORD PAZAZ HOTEL
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. שאלה לגבי מלונות בניו יורק תגובה ל - 9 03/07/2008 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קצת סבלנות חבר...

ב-7:04 פרסמת שאלה על מלונות אלה. חכה בסבלנות ואם מישהו היה ויודע הוא יענה. ואם לא אז לא. אני לא מבין למה אתה צריך להוסיף את השאלה כתגובה לדיון שאין לא שום קשר לשאלה שלך. לי אישית אין שום מושג לגבי שני המלונות הללו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אוקי תגובה ל - 10 03/07/2008 09:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז הטיסות בסאות'איסט באמת יצאו הכי זולות (190 דולר לטיסה מוושינגטון לסולט לייק אחרי מיסים, כל השאר תפחו אחרי המיסים אפילו אם היו נמוכים יותר מלכתחילה. אה, מלבד פרונטיר, אבל אמרתם לא להתקרב לשם), אלו טיסות נוחות כמו בג'ט בלו? לא צריך לשלם יותר מדי על כבודה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אוקי תגובה ל - 11 06/07/2008 11:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שדה התעופה של בולטימור פחות טוב משדה התעופה דאלאס? קשה להגיע לשם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אוקי תגובה ל - 12 07/07/2008 01:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1998 הודעות עד כה
בולטימור מרוחק כשעה מוושינגטון והוא נגיש מאד ברכבת מהעיר. זה שדה הנחשב זול יותר משאר השדות בסביבת וושינגטון כי הוא בסיס של יותר חברות Low Cost. דאלס מרוחק כחתי שעה מהעיר ואליו מגיעים בשאטל או מונית. בכלל, מחירי טיסות בארה"ב מבוססים בעיקר על התחרות בקו ופעילות של חברת Low Cost בקו הזה - כן או לא.

JetBlue הם יופי של חברת תעופה ובכל מושב במטוסים שלהם יש מסך אישי עם 24 ערוצי טלביזיה בשידור חי. הם הבעלים של הטכנולוגיה הזאת וכל חברה אחרת המציעה את השירות הזה (קונטיננטל הולכים להתקין את זה במטוסים שלהם) משלמים לJetBlue הרבה כסף.

SouthWest היא הדבר הכי קרוב לאוטובוס מעופף (אין מקומות שמורים!) אבל עדיין זאת חברה שכיף לטוס איתה - המון צחוקים ואנשים עם רוח צעירה וטובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אוקי תגובה ל - 13 08/07/2008 17:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הטיסה בסאות'ווסט (לא איסט, התבלבלתי קודם Smile) נשמעת מדליקה. והיא גם זולה יותר...אבל אני לא יודעת מה להחליט, באיזה שדה תעופה לבחור. האם הגיוני לקות טיסה שיוצאת מבולטימור ב8 וחצי בבוקר? יש איך להגיע לשדה התעופה כל כך מוקדם (בהנחה ואנחנו רוצים להגיע לפחות שעתיים לפני הטיסה)?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. הגעה משדה תעופה של בולטימור לוושינגטון תגובה ל - 13 21/07/2008 14:40 לתגובה קודמת
  yoavsimon לא מחובר yoavsimon  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אנחנו משפחה של 5 נפשות רוצים לטוס מבאפלו לוושינגטון מכל הבדיקות שעשיתי לsouthwest טיסה הזולה ביותר אך מגיעה לבולטימור. אני מבין שיש נגישות טובה ברכבת. יש למישהו מושג לגבי 5 כרטיסים ברכבת לוושינגטון(זוג+ 3 ילדים בגילאי 15,11,6)?
תודה יואב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:1,700$ ל-NY ליולי 2009! מי בעד להכין עצומה?
להודעה הבאה:גבשתי הצעה למסלול מערב ארהב עם יל- אשמח לקבל הארות

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף