כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה במדריד 02/07/2008 17:43 לתגובה הבאה
  rinatv לא מחובר rinatv  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום, אני חוזרת מדרום אמריקה דרך מדריד ויש לי עצירה של 12 שעות במדריד. לאן כדאי ללכת? ומה כדי לראות בזמן קצת יחסית?? ואיך עובדת תנועת הרכבות/אוטובוסים משדה התעופה ברחס???
בנוסף יש גם לציין שאני נוחתת בערך ב11 בבוקר שם ואני יודעת שרוב בתי העסק סוגרים בצהריים..

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה במדריד תגובה ל - 1 02/07/2008 18:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נירית נירית לא מחובר נירית  משתמש פעיל 3389 הודעות עד כה
היי רינת,
מצרפת לך תשובות שניתנו כבר בפורום בדיוק על השאלה שלך.

רק הערה נוספת קטנה, אם את מתכוונת להיות במדריד ביולי-אוגוסט, לא בטוח שיהיה נעים להסתובב ברחובות בבוקר-צהריים. אמנם העיר יפה לדעתי, ונחמד להסתובב ברחובותיה, אבל בקיץ חם בטירוף (יכול להיות כמעט 40 מעלות).
אישית ממליצה בקיץ כן לנסוע לאחד המוזיאונים הנפלאים של העיר, ואחר כך לשבת באיזה מקום או לנסוע באוטובוס התיירים. העיקר-שיהיה ממוזג.
פארק רטירו היפה, יכול להיות פיתרון קצת יותר נעים מהרחובות, גם כן. (לא סגורה על זה).

אבל-לשיקולך.
תהני!

מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה במדריד תגובה ל - 2 02/07/2008 19:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sharonlr לא מחובר sharonlr  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
היי, אני היתי מוותרת על פארק רטירו- מקום נחמד לא יותר מזה. אין שם הרבה צל וההליכה לתוכו בחום יכולה להיות מעיקה.
הייתי מתחילה בכיכר המרכזית של העיר בפסל הדוב ומשם בהליכה של בערך 5-7 דקות אפשר להגיע לפלאזה מיור - כיכר מדהימה ביופיה שבעבר היו בה מלחמות שוורים והוצאות להורג.
בכיכר המון בתי קפה מוצלים, ציירים ואמנים שונים המוכרים את מרכולתם.
כשאני הייתי לא הייתה הפסקת צהריים בחנויות, הן היו פתוחות עד לשעות הערב המאוחרות ברציפות. דרך אגב, מרבית החנויות מרוכזות ברחובות המקבילים לפסל הדוב- כך שמלבד רחוב גראן ויה- זהו מקום מאוד מאוד מרכזי.
תבלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה במדריד תגובה ל - 3 02/07/2008 22:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rinatv לא מחובר rinatv  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אני מגיעה באוקטובר ביום ראשון זה יוצא... האם יהיו מקומות פתוחים בימי ראשון בצהריים במדריד??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה במדריד תגובה ל - 4 02/07/2008 22:42 לתגובה קודמת
נירית נירית לא מחובר נירית  משתמש פעיל 3389 הודעות עד כה
אוקטובר אמור להיות נעים (אני הייתי באוקטובר והיה נעים מאד).
ביום ראשון החנויות סגורות. יש רשתות גדולות וסופרים הפתוחים ביום ראשון הראשון של החודש. אבל כמובן שבתי קפה, מסעדות ומוזיאונים פתוחים. אבל ביום ראשון יש שוק - el rastro -ב plaza mayor. יכול להיות שהתחבורה הציבורית בתדירות קצת יותר נמוכה,ואולי הלוז קצת שונה.

מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בולגריה - מפות - בקשת סיוע
להודעה הבאה:יום אחד בלונדון ויום אחד באמסטרדם

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן