כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  שאלה לגבי טיסה 02/07/2008 19:22 לתגובה הבאה
  nofar142 לא מחובר nofar142  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
אוף. עד ה-6 לאוקטובר כל הטיסות של להונג-קונג (בדרך לאוס') מלאות לחלוטין, גם הכרטיסים היקרים.
חברתי ואני רצינו לטוס ב-1 באוקטובר.
בכל אופן, היום נכנסנו לרשימת המתנה לטיסה של ה-6 באוקטובר, יש מושג קלוש כמה סיכויים שנקבל מקומות לצעירים?למען האמת, ההמתנה מורטת עצבים ואני ממש רוצה כרטיס ביד ולהירגע ולהתחיל לתכנן בשקט את המסלול...
כמה נורא שנבקש ויזה רק אחרי התשלום על הכרטיס?
האם 1920$ לפתוח לשנה עד ניו-זילנד כולל מיסים והכל, כל שינוי 50$ נשמע סביר?

תודה רבה,
נופר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 1 02/07/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
המחיר נשמע סביר בהחלט. קח בחשבון שמיסי הדלק הרקיעו בחודשים האחרונים והם עכשיו מהווים יותר מ- $400 בחישוב הכללי.
בנוגע לרשימת ההמתנה, הייתי מציע לך לחפש מהר משהו אחר. הסיכוי שתקבל את זה הוא קלוש.

אייר ניו זילנד מציעים כיום טיסות קצת משונות אבל משתלמות בהחלט. טיסה עם אלעל ללונדון ומשם טיסה של אייר ניו זילנד לאוקלנד שעוברת דרך לוס אנג'לס. סיוט שלא ברא השטן וגם צריך ויזה לארה"ב, אבל אם אתה שורד את כל זה יצאת בפחות מ- $1900 שזה כבר מחיר מציאה ממש. יש כרגע מקומות ליציאה באמצע נובמבר, אבל חזרות קצת קשה למצוא.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 2 02/07/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דבר ראשון: אני בחורה.
ובנוסף - למה אתה מתכוון כשאתה אומר לחפש משהו אחר? אולי להישאר על הדיל הזה ולקחת תאריך יותר מאוחר? או לחפש מסלול אחר? (זה פחות נראה לי). גם יותר מאוחר דורש פרוצדורות מבחינתי בקטע של חיפוש עבודה זמנית ודחייה של דברים שרציתי לעשות בחזרתי, באפריל.
מה עם הויזה? כמה סיכויים שלא נקבל?

בכל מקרה, אין סיכוי שאלך על המסלול שהצעת..... ויזה לארה"ב לא באמת נקבל, זה הרבה יותר בירוקרטיה מכל דבר אחר... וכוונתנו גם לעצור באוסטרליה קודם לחודשיים..

מה יהיה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 3 02/07/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 512 הודעות עד כה
אני לא יודעת מה התוכניות שתיכננת לך לאחרי החזרה לארץ אבל אם אומרת שכל הטיסות מלאות עד ה6 באוקטובר אז מה הבעיה לטוס ב7 או ב8?
אני מבינה שרצית לטוס שבוע קודם אבל נראה לי ששבוע לכאן או לכאן זה לא כזה קריטי.
גם כשאני טסתי לא היה מקום על טיסות ואני דווקא נאלצתי להקדים את הטיסה בשבועיים בגלל זה וגם לי זה לא הכי התאים כשהזמנתי את הכרטיס טיסה אבל זה הופך להיות מאוד שולי.
חוץ מזה ששווה לך לברר בכמה סוכנויות.אל תשכחי שסוכנות משווקת כמו מקומות שיש לה בחבילות ודילים. אולי לסוכנים אחרים כן יהיו מקומות או פתרון יצירתי יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 4 03/07/2008 22:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
כוונתי הייתה שתבדקי תאריכים אחרים או, במידה ואת לא כל כך גמישה בתאריכים (למה שלא תהיי, אגב?), אפשרויות במסלולים אחרים עם חברות אחרות.
את מוזמנת לדרוש מהסוכן שלך הצעות לחברות הבאות:

- אלעל לצעירים. יש מסלולים דרך בנגקוק, הונג קונג וגם בייג'ינג.
- קוואנטס, דרך בנגקוק\הונג קונג לסידני\מלבורן ומשם לאוקלנד\כרייסטצ'רץ'.
- קתאי פאסיפיק דרך הונג קונג.
- תאי דרך בנגקוק
- סינגפור איירליינס דרך אירופה וסינגפור.
- רויאל ג'ורדניאן דרך עמאן ובנגקוק.

אגב, על טיסות לניו זילנד, כרטיסים המשלבים שתיים ולפעמים יותר חברות תעופה, אף סוכן נסיעות לא מחזיק סטוק מקומות. צריך פשוט למצוא סוכן מספיק עקשן שיחפש מספיק חזק כדי למצוא מקומות. ולא - לא תמיד מוצאים ואז צריך לשלם יותר.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 4 07/07/2008 19:52 לתגובה קודמת
היי, תודה, בזכות התגובה שלך עלה הרעיון לחפש תאריך מוקדם יותר שפנוי, ואכן נמצא!
הרבה סיבות מלחיצות אותי לחזור בתאריך מסויים.
שיהיה ערב טוב:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול שני לניו-זילנד: כדאי או מוקדם מדי?
להודעה הבאה:ציוד

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר