|
| 2. מסלול למרכז אמריקה בכ60 ימים - מה דעתכם? תגובה ל - 1 |
03/07/2008 13:13   |
| |
hilaassaf |
10 הודעות עד כה |
|
|
שלום 
גם אנחנו מתכננים משהו דומה שיתחיל בגואטמלה (ללא מקסיקו).
מה אתה יכול לספר לגבי מזג האויר שם בחודשים ספטמבר-אוקטובר?
מתי אתה מתכנן את הטיול?
תודה,
אסף
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. בואי נניח שאין לך הרבה זמן אז צריך לתקתק עניינים תגובה ל - 6 |
07/07/2008 16:36   |
| |
mi luz |
528 הודעות עד כה |
|
|
|
פלאיה דל קוקו ופלאיה טמרינדו נמצאים בפנינסולה ניקויה, אם את מתכוונת לגלוש, כל אחד מהם הוא מקום מצוין והחלטה טובה. אבל, אם את לא גולשת, רק ההגעה לפנינסולה היא בעייתית בפני עצמה ותיקח לך לא מעט מזמן יקר שאין לך. אם ממש בא לך גם על החופים הפסיפיים של קוסטה ריקה, תמיד אפשר לקפוץ ליומיים לקפוס וככה להרוויח גם פארק יפה כמו מנואל אנטוניו. שימי לב שהחוף היפה נמצא בתוך הפארק עצמו וכל שאר האיזור די מזוהם.
פורטו וייחו זה משהו אחר לגמרי, אווירה שונה (קריביים) ואם ישאר לך זמן לקראת סוף הטיול זה מקום חביב (ובעיקר קרוב לבוקס דל טורו שיכול להיות נהדר לסיים בהם).
בקשר לדרך מקובן לטיקל או ההיפך, מדובר על בערך חצי יום להיסחב בדרכים ולהחליף 3 אוטובוסים ואולי גם מעבורת. זה לא פשוט אבל בהחלט לא נורא. אני הייתי לוקח טיסה כיוון אחד לטיקל ומשם נוסע לקובן. זה יחסוך לך קצת כסף, קצת זמן והכי חשוב, שהייה מיותרת מאוד בגוואטמלה סיטי שאת תעשי כדי לקחת את האוטובוס לקובן.
אני לא בטוח אגב שיש דרך פשוטה להגיע מקובן לקופאן, צריך לבדוק. אם אין אז את בכל מקרה תצטרכי לחזור לגוואטמלה סיטי בשביל לנסוע לקופאן ואז בכלל עדיף לעשות רק כיוון אחד בטיסה כדי לא סתם לחזור על עקבותייך.
|
|
|
|
|
|
|
| 11. ללמוד לגלוש תגובה ל - 8 |
14/07/2008 17:09  |
|
|
לגבי הגלישה הייתי ממליץ לך על סנטה טרזה .
אזור שכדאי להגיע אליו בכל מקרה , עם חופים חביבים ביותר , עם גלים טובים לגלישה (משתנה מידי פעם - לפעמים לא מתאים למתחילים), הרבה תיירים/ות ואפשרות לפגוש הרבה אנשים.
אני אישית לא למדתי לגלוש עם מדריך שם (למרות שאפשרי), פשוט שכרתי גלשן וחברים שפגשתי שם ייעצו לי ותדרכו אותי. הרי בסופו של דבר לא נהיה קלי סלייטר מהכמה ימי-טעימה של גלישה...
|
|
|
|