כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  צריך עצה 03/07/2008 09:50 לתגובה הבאה
  jackmate לא מחובר jackmate  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
שלום לכל חברי הפורום.

ב - 10 לינואר טיסה לציריך לשבוע. אנחנו שבוע סקי ראשון ועדיין מתלבטים לאן. לאחרונה אני חושב יותר ויותר להישאר בשוויץ ולא להרחיק בנסיעה. האם זה כדאי? קיבלתי המלצה חמה על מיורן/וונגן כמקום מקסים ומעולה למתחילים. מה אתם חושבים?
ההתלבטות היא בין לך (LECH ) לבין מיורן או וונגן. אנחנו זוג בשנות השלושים המוקדמות ומחפשים חופשה שקטה ורומנטית. אני לא מחפש לסע רחוק מידי ואני מקווה לשלג סביר בינואר. אני מתאר לעצמי שבLECH יש סיכוי טוב יותר לשלג. האם זה נכון?

אשמח לקבל המלצה למלונות באזורים אלו בתקציב של עד 80 יורו לאדם ללילה. האם כדאי כבר להזמין עכשיו מלון או לחכות לרגע האחרון ולראות איפה יש שלג טוב יותר?

יש מה לקחת רכב או שעדיף להתנייד ברכבת? כפרים אלו הם כפרים ללא רכבים!

תודה מראש
צביקה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא בטוח לגבי ונגן תגובה ל - 1 03/07/2008 12:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 738 הודעות עד כה
הייתי שם (לא לסקי) לפני כמה שנים. המקום עצמו מקסים.
לפי אתר ski.com המסלולים הם 20% מתחילים ו-60% לבינוניים.
כנס לאתר למטייל בהשוואת אתרי סקי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לך אתר נחמד אך יקר מאוד תגובה ל - 2 03/07/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לך אתר נחמד אך יקר מאוד תגובה ל - 3 04/07/2008 01:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jackmate לא מחובר jackmate  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
אנחנו נוחתים בציריך ב10 לינואר. יש לך המלצה אחרת לשבוע למתחילים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לך אתר נחמד אך יקר מאוד תגובה ל - 4 04/07/2008 14:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 531 הודעות עד כה
אני חושב שהבדיקה אם אתר מתאים למתחילים לא צריכה להיות לפי אחוז המסלולים למתחילים אלא הנגישות שלהם. מסלולים קלים שכדי להגיע אליהם חייבים לעבור מסלולים קשים לא מתאימים למתחילים. גם הריכוז שלהם חשוב. עדיף שיהיו כמה מסלולים קלים אחד ליד השני ולא שכל אחד יהיה באיזור אחר של האתר. אני לא מומחה לציריך ולשוויץ. אבל ב3-4 שעות נסיעה (277 ק"מ) אפשר להגיע לזולד, אתר אוסטרי שיכול להתאים למתחילים, עם אווירה אוסטרית טיפוסית (אפרה סקי אלכוהולי, שמח ומשוחרר) האתר גבוה מאוד ומובטח שיהיה בו שלג.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לך אתר נחמד אך יקר מאוד תגובה ל - 4 05/07/2008 16:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1891 הודעות עד כה
כן...חכה.
10 בינואר יהיה off season תמתין ותראה היכן יהיה שלג טוב, ובכל מקרה אתרים אוסטריים הם קרובים למדי, כולל אישגל לדוגמא או כאלו שמתאימים יותר למתחילים: זלבך, או סקיוולט (אגב לא הייתי באף אחד מהם).

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. צריך עצה תגובה ל - 1 06/07/2008 00:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  stav_97 לא מחובר stav_97  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
80 יורן למלון תקציב מכובד - אם אתם בהתחלה מומלץ לחפש מלון זול יותר ולהשקיע בהדרכה
היינו בזולדן - ממומלץ (יש כתבה בנושא ) וגם באישגל - בשניהם השלג סביר בתחילת העונה
המחירים בזולדן סבירים יותר מאישגל .
יש מספיק חברון שנוסעות לאתרים השונים באוסטירה ואם מזמינים מוקדם המחירים נוחים - היתרון מתחילים כמוכם שאפשר לחוות עמם את החוייה והשקט שבארגון לפחות בשבוע הראשון החסרון אם נפלתם על קבוצה לא מתאימה לגלכם - אבל אל דאגה בשבוע הראשון לכולם כואב ויש על מה לדבר בכל גיל
לגבי הרומנטיקה - קיימת בכל מקום עם ובלי קבוצה .
לך וצור אתרים יקרים
אישגל יקר- יש חברון שיש להם דילים למקום .
זולדן - בינוני - אין הרבה דילים והדילים שיש הם של מלונות במיקום לא טוב למתחילים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. צריך עצה תגובה ל - 1 06/07/2008 08:52 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1716 הודעות עד כה
הדברים החשובים כבר נאמרו:
10 בינואר זו תקופה זולה ופנויה. כדאי להמתין עם הזמנת בית המלון משום שכך תוכל לבחור אתר עם תנאי שלג טובים וגם למצוא מלון במחיר של "רגע אחרון".
פרט לאישגיל וסנט אנטון, כל האתרים שנגישים מציריך יתאימו לכם.
וונגן - מורן בשוויץ - נופים מדהימים, עיירה רומנטית, המערכת הרכבלים מעט פחות נוחה.
לך - עיירה קטנה, אבל מאוד מפנקת ויוקרתית, יקרה (לא רק בתי המלון). אזור סקי נוח ויתאים לכם מאוד.
אנגלברג וזולדן - עיירות עם קרחונים, כך שיש בטחון מבחינת השלג, אך המסלולי חשופים יותר לרוחות, מה שעלול להיות בעייתי בתקופה זו.

והכי חשוב לדעתי - רמת בתי המלון באוסטריה ושוויץ גבוהה. המקומות הקטנים והזולים ביותר נקיים מאוד ונוחים. אפשר "ליפול" אבל קשה. לכן העצה לחסוך במחיר המלון ולהשקיע בהדרכה, היא עצה מעולה לדעתי.

בקיצור, תתחיל לבדוק את כל מה שנכתב בפורום על האתרים שהוצעו לך, ותתחיל להצטמצם רק בסוף דצמבר.

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שלום, חברים !!!
להודעה הבאה:שאלה מספרד