|
|
| 3. סאן פרנסיסקו ללאס ווגאס תגובה ל - 1 |
04/07/2008 17:58   |
| |
שושי |
3050 הודעות עד כה |
|
|
|
לא רואה איך אתה עושה את המסלול ב8וחצי יום,הנסיעה מיוסמיטי לואגס זה יום שלם
אפשרות:יומים בחצי בסאן פרנסיסקו
יציאה למונטרי,לינה במקום
17 מייל,כרמל,נסיעה לכיוון יוסמיטי
יום וחצי ביוסמיטי
עכשיו נשאר רק יומים או משהו כזה,תחשוב על טיסה מפרסנו ,
אם יש לואגס,אחרת אין טעם להגיע לשם
בקשר למוזיקה,אני ארגנטינאית,היתה לי הפתעה מאוד נעימה,כמה תחנות רדיו ששידרו בספרדית
|
|
|
|
| 4. סאן פרנסיסקו ללאס ווגאס תגובה ל - 1 |
05/07/2008 07:36   |
|
|
א. דלק - גאלון עולה כיום סביב 4-4.5$. אני לא יודע מה המחירים בקנדה. רכב קומפקט "עושה" 30-32 מייל לגאלון. תעלה את המסלול שלכם בגוגל מאפס ותעשה את החשבון.
ב. כמו שושי גם אני חושב ש-8.5 ימים זה לחוץ מדי למסגרת היעדים.
ג. ברכבים שכורים בד"כ יש דיסק. לפחות כך באלה שאני שכרתי. MP3 לא נתקלתי, אבל אולי עם קצת מזל גם זה יהיה.
|
|
|
|
|
|
| 7. סאן פרנסיסקו ללאס ווגאס תגובה ל - 5 |
06/07/2008 18:10   |
|
בעיני האקווריום גם למבוגרים. היינו שם קרוב ל-3 שעות ואח"כ טיילנו קצת בעיירה עצמה. מה שכן, אתם תהיו בסיאטל ואם תספיקו שם את האקווריום אני חושב שתבינו את הקונץ. האקווריום בסיאטל לוקח בעיני בגדול. בין ס"פ למונטריי יש את סנטה קורז (אנחנו לא הספקנו) ומצפון לסנטה קרוז יש כבישים נוםים ופארקים של עצי רדווד, דוגמת ה-big basin
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=52814
בזמן הקצר שעומד לרשותכם כנראה שתאלצו לנסוע ישירות לאיזור מונטריי. אנחנו את ה-17 מייל וכרמל לא הספקנו, אבל היינו מספר שעות בפארק פוינט לובוס וגם זה מקום מקסים.
|
|
|
|
| 8. סאן פרנסיסקו ללאס ווגאס תגובה ל - 7 |
07/07/2008 00:29   |
| |
avinoach |
71 הודעות עד כה |
|
|
|
תודה שוב, שושי ואורי, אם אנחנו מציקים מידי תגידו?!
הרי לכם מסלול שחשבנו עליו ל 9 ימים הללו, מה אתם אומרים? הוא ממש לא סופי ואנחנו יודעים שיש בו כמה באגים לא פשוטים:
9 בספטמבר יום שלישי - נחיתה מספוקיין בס"פ בשעה 5:00 בערב, לקיחת רכב, לינה בס"פ אחרי בילוי בעיר
10 יום רביעי- יציאה מוקדמת מאוד למונטריי ונסיעה של כל היום עד מונטריי כולל עצירות בדרך.
11 יום חמישי- נסיעה לכרמל, 17 מייל וחזרה מהירה (לא דרך כביש מס 1 ) ל ס"פ, הגעה בערב ובילוי בעיר
12 יום שישי - בילוי באזור העיר
13 שבת - טיול בעיר רגלית (מלון במרכז צריכים עוד המלצה איפה כדאי שניתן ללכת ברגל בכמה שיותר מקומות מעניינים) ובילוי מוצש בעיר.
14 ראשון - יציאה מאוד מוקדמת ליוסמיטי
15 שני - יוסמיטי
16 שלישי - נסיעה לווגאס הגעה באזור אחרצ בילוי בעיר
17 רביעי - ווגאס
18 חמישי 1:00 לפנות בוקר טיסה ל DC
כמה הערות על המסלול:
1. ממש לא בטוח שזה מה שנעשה, אנחנו בודקים אופציות
2. אנחנו שומרים שבת ולכן רוצים לנצל את השבת לס"פ, גם לטייל רגלית הרבה וגם כדי לספוג קצת יהדות אחרי הרבה שבתות בצפון ללא שום זיקה יהודית. לכן גם המחשבה המוטרפת שעדיין היא ראשונית, לעשות הלוך חזור : ס"פ - מונטריי.
3. חשוב לציין שאנחנו ללא ילדים, לא אוכלים במסעדות בגלל כשרות, לא אוהבים להתמרח, קמים באופן טבעי ממש מוקדם בבוקר (אזור 6 בבוקר, גם בחופשות) וכך מספיקים הרבה יותר מאשר מטיילים ממוצעים
4. שושי, זרקי מילה על בואנוס איירס ותעשי לי את השבוע!!! איזה מילה? לא יודע, סתם שגרת שם או משהו כזה, שאת מבינה אותי וכו' וכו'
תודה
|
|
|
|
| 9. סאן פרנסיסקו ללאס ווגאס תגובה ל - 8 |
07/07/2008 05:57   |
|
|
בא ננסה לדַבֶג את זה:
1. אלא אם יש לכם משהו מסויים שאתם מתכוונים לעשות בסן פרנסיסקו בערב הנחיתה, הייתי מציע שלא להכנס לעיר אלא למצוא מלון קרוב לשדה התעופה או מדרום לו. אם למחרת אתם מתכוונים לרדת דרומה אז כניסה לעיר סתם תרחיק אתכם, תעלה יותר כולל חניה.
2. הנסיעה למונטריי לוקחת שעתיים. לדעתי תתרכזו באטרקציות באיזור מונטריי ודרומה ולא בדרך לשם. סעו למונטריי, תעשו את ה-17 מייל וכרמל כמו שהציעה שושי, בקרו בפוינט לובוס, אפשר אפילו לרדת איזה שעה דרומה על כביש 1 עד נקודה מסויימת ואז לחזור, אפשר גם לבקר באקווריום ולטייל בעיר. אם אתם משכימי קום כפי שכתבת אז לא תהיה בעיה להספיק את כל זה ואולי יותר ביומיים. נכון שזה תוספת של שעתיים נסיעה, אבל בהתחשב ברצונכם לבלות את השבת בעיר, זה לא מטורף בכלל.
3. ביום שני אני מציע לחצות את יוסמיטי מזרחה ולישון בצד השני של הפארק (בלי ויינינג או מעט דרומה בבישופ) ולמחרת לעשות את הדרך לוגאס משם.
|
|
|
|
| 10. Hola,que tal תגובה ל - 8 |
07/07/2008 10:29   |
| |
שושי |
3050 הודעות עד כה |
|
|
|
אני מהעיר Cordoba,וכל מי שגר בפרובינסיה,שזה משהו כמו בפנים הארץ,חייב!!,בגדר חובה לא לאהוב את תושבי בואנוס איירס,אז גם אם אני מתה על העיר התוססת הזאת ,מנועה מלדבר עליה,אבל קורדובה עיר יפיפיה,שלא לדבר על מחוץ לעיר,עם אגמים,הרים,ונוף לרוב
חוץ מי זה מסכימה עם אורי על כל מילה
נ.ב :אם היתם שם ומבינים ספרדית,או סתם אוהבים את המוזיקה הקיצבית המרכז אמריקאית,אתם מסודרים עם הרדיו
|
|
|
|
| 11. Hola,que tal תגובה ל - 10 |
07/07/2008 10:41   |
| |
שושי |
3050 הודעות עד כה |
|
|
|
מחשבה שניה:אני לא עשיתי את המסלול הזה,אבל רובם כאן בפורום כן:מסן פרנסיסקו נוסעים ליוסמיטי,משם למונטרי,וכולם כבר יורדים דרומה
אז חשבתי,אם כולם נוסעים כך,יש משהו בזה
אז אולי התוכנית שלך צריכה להיות:לטייל בסן פרנסיסקו,לנסוע למונטרי,ומשם ליוסמיטי,בלי לחזור חזרה לסן פרנסיסקו,לא יודעת מתי יוצא שבת,אבל באזור מונטרי,הכי כיף שבעולם לעשות טיולים רגלים,רק שלא תוכלו לקנות כלום,רק זה כבר היה מרחיק אותי מהדת,אני כמו הילדים:מקיוסק לקיוסק
|
|
|
|
|
|
|
| 15. ושכחתי : yo bien, muy bien תגובה ל - 14 |
07/07/2008 23:52   |
| |
שושי |
3050 הודעות עד כה |
|
|
|
תראה,לא אורי ולא אני יודעים עד כמה היה לך חשוב שבת בסן פרנסיסקו,אם אתה צריך בית כנסת,שנינו חילונים,חוץ מי זה אני לגמרי משוחדת עם אורי,מה שהוא אומר,זהו
הוא גר שם,יש לא שעות שונות,תראה שאנו מסכימים,סע לשלום
זה לא הגיוני הנסיעה הזאת הלוך-חזור
מה שהוא אמר ,לצאת מהצד המזרחי של יוסמיטי,זה מה שגם אני עשיתי,נוף מהמם,אגמים כחולים,ןמסביב ההרים,יפיפה
כולנו כאלה לפני הנסיעה,אני ישבתי שנה על התוכנית
|
|
|
|
|
| 17. ושכחתי : yo bien, muy bien תגובה ל - 15 |
08/07/2008 03:46   |
|
אוּ וואה! אחרי מחמאות כאלה הכי מומלץ זה לשתוק
ברור שמכל בחינה אחרת עדיף קודם להיות בס"פ, אח"כ מונטריי ומשם ליוסמיטי. פשוט יוצא קצר יותר וגם חוסך את הבלאגן של יציאה וכניסה לעיר. אבל במקרה שלכם אם חשוב לכם לעשות את השבת בס"פ אז המחיר אינו נורא. מדובר בשעתיים נהיגה וכדי לגוון קצת, תוכלו בהלוך או בחזור לעשות את הדרך לא על הכביש הראשי אלא על כביש נופי. אם תקח את מה שהצעתי בסעיף 1 אז תחסכו את ענין היציאה מהעיר בבוקר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25. תודה תגובה ל - 24 |
10/07/2008 20:32   |
| |
avinoach |
71 הודעות עד כה |
|
|
הנה הקישור למפה, בגדול זה בצומת של NORTH POINT ST עם קולומבוס אווניו.
תודה שוב
|
|
|
|
| 26. תודה תגובה ל - 25 |
10/07/2008 20:50   |
| |
שושי |
3050 הודעות עד כה |
|
|
|
חבל על הזמן!!
זה המקום הכי טוב בכל העיר,בין מזח 39 לפישרמן וורף,כיף לטייל רגלי לאורך המזחים,יותר ימינה קצת,יש אניות ישנות,מקום נהדר
היתי במוטל,רחוב או שניים משם,לא יקר,יחסית למיקום,כולל חניה,אבל לא יכולה להמליץ,מאוד פשוט,בלי מזגן ובלי מקרר
|
|
|
|
|