|
|
|
|
|
| 6. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 |
05/07/2008 09:51   |
| |
אלון.י |
1310 הודעות עד כה |
|
|
שלום.
המסלול כמו שרשמת בסדר.ביום הנסיעה מוגאס כדאי לבקר בסכר הובר.ובשבת בפייג' לא הייתי מוותר על קניון אנטילופ.
לגבי לינה לכוון ברייס באיזור מאונט כרמל מאפשר ללון שני לילות באותו מקום על כל המשתמע מכך.
פייג'
Days Inn and Suites Page/ Lake Powell
http://www.daysinn.net/
961 N. Hwy 89 Hwy 89 & Haul Road
Page, AZ 86040 US
Phone: 928-645-2800 Fax:928-645-2604
|
|
|
|
| 7. המסלול עכשו בסדר תגובה ל - 6 |
05/07/2008 11:07   |
| |
ריקי 5 |
1392 הודעות עד כה |
|
|
לנו יש אילוצים ואין לנו את היום החמישי ולכן המסלול הוא כמו שלכם אבל צפוף יותר.
הלינות שלנו:
גרנד קניון - YAVAPAI LODGE (קצת יקר 131 דולר לפני מס, אבל בלו"ז הצפוף שלנו יש יתרונות בלינה בפארק).
הוזמן דרך אתר OTEL.COM (באתר של המלון אומרים שאין מקום אבל שם יש)
פייג' - RODEWAY INN (הוזמן באתר המלון, בהמלצתה של שושי, שאמרה שהוא פשוט אבל בסדר. המחיר "מקזז" את הלילה הקודם)
ספרינגדייל - BUMBLEBERRY INN (הוזמן באתר המלון בהמלצתה של שושי)
|
|
|
|
|
| 9. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 |
05/07/2008 18:23   |
|
ניראית תוכנית טובה רק שאני הייתי מחליף את הסדר בין ברייס לציון.
היות וציון לדעתי דורש יום שלם וברייס כחצי יום אז עדיף שברייס יהיה ביום שבו חוזרים ללאס וגאס גם אם הנסיעה ממנו יותר ארוכה.
מלבד זאת ביום שאת באגם פוול יש לך קצת פחות לנסוע עד הלינה.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16. ריקי תגובה ל - 15 |
05/07/2008 21:36   |
| |
ריקי 5 |
1392 הודעות עד כה |
|
|
WOW, לפעמים אני מזה בהבנת הנקרא.
|
|
|
|
|
| 18. מסובכת עם הלינות תגובה ל - 17 |
05/07/2008 23:38   |
|
נסו את
http://www.historicsmithhotel.com/
בגלנדייל - 15-20 דקות מצפון למאונט כרמל. משם זה שעה לברייס בבוקר. היינו שם באפריל. B&B נחמד עם ארוחת בוקר מפנקת. חדרים יחסית קטנים לסטנדט האמריקאי.
|
|
|
|
|
|
| 21. כבר לא מסובכת תגובה ל - 20 |
06/07/2008 00:20   |
|
|
תכלס שתי האפשרויות סבירות. אם לא תמצאו לינה מתאימה בספרינגדייל זה פתרון.
אני ממליץ בכל זאת על לינה בספרינגדייל. בניגוד לגלנדייל שזה כמה בתים לאורך הכביש הראשי, ספרינגדייל זו ממש עיירה, עם הרבה מלונות ומסעדות, כך שעם חשוב לכם מדי פעם לאכול בערב במסעדה, שם תהיה אפשרות. מעבר לזה, כמו שכתבה חגית, זה פשוט מקום יפה לראות בו את השמש שוקעת וגם להתעורר בו ליום חדש. סיבה אחרונה שזה פשוט חוסך לכם קרוב לשעה בבוקר למחרת ותוכלו להכנס לציון מוקדם ולנצל את השעות הקרירות של הבוקר.
מה שכן חשוב מאד לצאת מברייס בשעה סבירה, כי את הדרך לספרינגדייל בשום פנים ואופן לא לעשות בחושך ואפילו לא בדימדומים. לא רק בגלל שהכביש צר ומפותל, אלא גם כי הוא פשוט יפה מאד.
|
|
|
|
|
| 23. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 |
06/07/2008 01:09   |
|
שרי,
אם אני מבין נכון את שאלתך: אתם לנים סמוך לברייס (רוביס אין?) ומתחילים משם את היום בברייס. את אותו הלילה עושים בספרינגדייל כאשר למחרת מתוכנן ציון ולינה בסוף היום בוגאס. אם לא, נא לדלג על המשך התשובה וללחץ על כפתור הוסף תגובה ולתקן אותי
אני חושב שלא תהיה בעיה לסיים את היום השני בשעה סבירה ולהגיע לוגאס באור מלא. נאמר שתתחילו את היום שלכם בברייס ב-9:00, אז אני מדמיין שאיפשהו בסביבות 14:00-15:00 תרגישו שהבנתם את הקונץ, תכנסו לאוטו ותסעו לציון. אם יהיה לכם עוד כח בסוף היום, יש כמה אפשרויות איך לנצל את השעה שעתיים בערב בציון:
1. לטייל בחלק המזרחי של הפארק. בעיקר מומלץ לעצור לפני הכניסה למנהרה ולטייל ל-canyon overlook. טיול לא קשה של 25 דקות כל כיוון. הנוף בתצפית מדהים.
2. לעצור במרכז המבקרים ומשם יש שביל יפה לאורך הנהר שמוביל למוזיאון (בתמונה). אפשר גם להכנס למוזיאון ולצפות בסרט.
למחרת, אני מציע שתתחילו מוקדם כדי לנצל את השעות הקרירות של הבוקר לטייל בקניון. שוב אני מדמיין שסביב 2-3 בצהרים תרגישו שמספיק (גם החום יכול להיות שיעזור לכם לגבש את הדיעה הזו). תכנסו לאוטו וסעו לוגאס שמחים וטובי לב.
ואם בכל מקום תרגישו שרוצים יותר, אז לא קרה כלום כי יש לכם מספיק זמן ולכל היותר תגיעו לוגאס עוד שעה שעתיים מאוחר יותר.
 |
| ציון(גודל:13.23KB) |
|
|
|
|
| 24. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 |
06/07/2008 02:20   |
|
|
ולשאלתך על כרטיס הכניסה: אם משלמים על כל פארק בנפרד אז התשלום הוא לרכב ל-7 ימים, כך שביום למחרת לא תצטרכו לשלם שוב כניסה לציון. למי שמבקר ב-4 פארקים או יותר שווה כבר לרכוש מנוי שנתי ב-80$.
|
|
|
|
|
| 26. כבר לא מסובכת תגובה ל - 20 |
06/07/2008 08:14   |
| |
שושי |
3436 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 27. אורי: ומה דעתך על השאלה שלי ? תגובה ל - 25 |
06/07/2008 08:18   |
|
|
אני אישית הייתי מזיז את הלינה לכיוון גלנדייל\מאונט כרמל - פשוט כדי להרוויח עוד שעה+ בציון ביום השני על חשבון ברייס.
מעבר לזה הכל תלוי באופי שלכם כמטיילים. אם תצאו מוקדם לדרך בבקרים ותגיעו ללינה סמוך לשקיעה אז תספיקו להיות לפחות 5 שעות בכל פארק וזה מספיק לביקור בברייס וטעימה מציון. זה לו"ז שאין בו הרבה מקום למשחק וצריך להיות תמיד עם עין אחת על השעון, אבל בשורה התחתונה - אפשרי.
|
|
|
|
| 28. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 |
06/07/2008 08:19   |
| |
שושי |
3436 הודעות עד כה |
|
|
|
אפשרי מאוד,יש שאטל חינם שלוקח אותכם,הוא פועל עד 8בערב ,כך שכל עוד יש אור,אפשר לטייל,ולסיום הוא יחזיר אותכם לתוך העיר
מאוד נעים לשבת בתוך הפארק בלודג' שיש שם בפנים,יש תחנה בפתח,אפשר לעלות בלרדת בכל תחנה,שבו שם,עם נוף לערים,חבל על הזמן!!!!
|
|
|
|
|
|
|
| 32. לאורי תגובה ל - 29 |
06/07/2008 17:57   |
|
שרי,
זה כבר סיפור אחר וכפי שכתבתי לmay east זה אפשרי אבל לחוץ. בעיקר היום של הברייס מאד לחוץ. מחכות לכם 3 שעות נהיגה בבוקר ועוד קרוב ל-3 בערב. אם אתם משפחה ש"מתקתקת עניינים", כלומר קמים מוקדם, תוך שעה אורזים הכל כולל ארו"ב זריזה והכנת סנדוויצ'ים לדרך ומניעים את הרכב ב-8-8.5 - אפשר לעמוד בתכנית. בכל מקרה לא מאמין שתספיקו בערב בציון יותר מלעבור דרך הפארק.
למחרת זה הכל תלוי בכמה תרצו להיות בציון. לטעמי האישי התכנון הנכון הוא להיות בקניון יום שלם. למי שזמנו קצר סד"ג של לפחות 5-6 שעות. כלומר אם תגיעו למרכז המבקרים (נמצא ישר אחרי הכניסה הדרומית, אי אפשר לפספס) ב-9 אז ב-2-3 אולי כבר תרגישו שמיציתם.
אני לא בטוח כמה חובבי וגאס ירוויחו מזה - אחרי יום כזה או יותר נכון, אחרי סדרת ימים כאלה יש סיכוי שהם יהיו די עייפים כשכבר תגיעו לוגאס. וייתכן שבאותו היום הם יהפכו לחובבי ציון
|
|
|
|
|
| 34. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 33 |
06/07/2008 19:31   |
|
|
מה הכוונה בדיוק ב-4 שעות? איפה הן מתחילות ואיפה מסתיימות? אם יש לכם 4 שעות נטו לקניון עצמו, לא כולל הכניסה לפארק ממזרח, אוכל וכו', אז זה עדיין קצת לחוץ אבל אפשר להספיק בכל זאת משהו. אבל אם זה גם כולל הכניסה לפארק ממזרח אז אתם במצוקת זמן.
אם תכתוב מה בדיוק מסגרת הזמן שלכם באותו היום, איזה תאריכים ואיזה רמת קושי של טיול רגלי אני אנסה להציע איך לנצל את הזמן.
|
|
|
|
| 35. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 34 |
07/07/2008 00:22   |
| |
ש ר י |
334 הודעות עד כה |
|
|
אורי תודה.. עוד לא סיימנו (מקווה שגם סבלנותך!!):
1. לפי התגובה לוינטרים אני מבינה שעיקר העניין בציון הוא בחלק הדרומי של הפארק - נכון?
2. לא כתבת היכן מרכז המבקרים, לכן הנחתי שאולי יש כזה גם בכניסה המזרחית, עכשיו מבינה שיש רק בכניסה הדרומית - נכון?
3. בהמשך להמלצות שלך ושל שושי שוקלים כן להחליף את המקום הלינה ל- Bumbleberry inn בספרינגדייל. גם אליו ובכל מקרה צריך לחצות את כל הפארק ממזרח לדרום. נסיעה מהכניסה המזרחית לעיירה נמשכת שעתיים, כמה זמן צריך להוסיף לטיול חלקי בחלק המזרחי שהמלצת, ע"מ לסיים לפני החשיכה?
4. מה היתרון של הלינה ב-inn הזה? האם ארוחת הבוקר כלולה? לא מצויין באתר שלהם שכולל א. בוקר.
[עודכן ב:07 יולי 2008 00:27:]
"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים,
והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
|
|
|
|
|
| 37. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 35 |
07/07/2008 04:23   |
|
אני חושב שזה השלב לפתוח מפה...
http://www.nps.gov/zion/planyourvisit/upload/Zion%20Map%20&a mp;%20Guide%20summer%202008.pdf
בלינק הזה יש את העלון שתקבלו בכניסה לפארק. בעמוד 6 יש את מפת הפארק. שם כבר יש תשובה ברורה איפה מרכז המבקרים. עיקר העניין בפארק הוא סביב קניון ציון - האיזור שמוקף במלבן. הכביש שמסומן בצהוב נכנס לתוך הקניון והוא סגור בפני רכבים פרטיים. הנסיעה שם היא בעזרת שאטלים שיוצאים ממרכז המבקרים.
כעת לדפדף לעמוד 7 - שם יש מפה מפורטת של איזור הקניון, כולל התחנות של השאטל ומסלולי הליכה. באם תגיעו אחרי ברייס בשעה סבירה ויהיה לכם כח, מה שהצעתי זה לעשות את מסלול מס' 6 שיוצא ממש לפני הכניסה למנהרה. האופציה השניה זה להגיע למרכז המבקרים ולטייל לאורך הנהר (מסלול מס' 1) עד המוזיאון. אפשר גם לקחת את השאטל ולנסוע ללודג' ופשוט לשבת שם על הדשא ולאכול גלידה (ההמלצה הזו עבדה במקרה של שושי). אבל כל אלה לא ממש מצדיקים שתלחצו בברייס. קחו בחשבון שעתיים וחצי נסיעה מברייס לספרינדייל (לא מהכניסה המזרחית לציון!). אם תצאו מברייס מוקדם יותר ותהיה לכם עוד שעה פנויה אז תספיקו ואם לא, לא נורא.
למחרת תקחו את השאטל ותכנסו לקניון ותספיקו שם מה שתספיקו.
 |
| טיול לכל המשפחה בציון(גודל:11.51KB) |
|
|
|
|
|
|
|