כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גראנד ברייס וציון - זקוקה לעזרה בתיכנון 04/07/2008 23:45 לתגובה הבאה
  im לא מחובר im  משתמש בינוני 137 הודעות עד כה
לילה טוב חברים !
להלן התוכנית בבקשה המלצותיכם .
יום שישי5.9 נסיעה מלאס וגאס עד ויליאמס . לינה מוטל DAYS INN
יום שבת5.9 גראנד קניון תצפיות . נסיעה לפייג . לינה מוטל סופר 8 יום ראשון 6.9 שייט באגם פאוול. מוותרים על קניון אנטילופ הבנתי שכדאי רק בצהריים .אחר הצהריים - נסיעה לכיוון הברייס . לינה - עדיין לא מצאתי היכן . מחפשת ב מאונט כרמל , בהאטץ אשמח להמלצות .
יום שני - זריחה בבריס . נסיעה לציון . אחר הצהריים חזרה לוגאס .
איך נראית התוכנית ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גראנד ברייס וציון - זקוקה לעזרה בתיכנון תגובה ל - 1 05/07/2008 01:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1392 הודעות עד כה
לא הייתי עדיין (נעשה את אותו סיבוב 5 ימים אחריכם) אבל מבדיקת התכנית שלך נראה לי יום ראשון ויום שני צפופים יותר מדי. מתי את מתכננת לטייל בברייס (מעבר לזריחה)?
אם אין לכם יום להוסיף, ממליצה לצאת מלאס וגאס כבר ביום חמישי אחרי הצהרים ולהגיע ללינה בקינגמן (שעתיים נסיעה בערך).
יום ששי - להגיע בשעות הצהרים לגראנד קניון ולעשות את התצפיות
לינה - רצוי בתוך הפארק או בטוסיאן.
יום שבת - נסיעה לפייג' ,אנטילופ ו/או שייט , לינה במקום או נסיעה לכוון הברייס
יום ראשון - ברייס. לינה בברייס או בספרינגדייל
יום שני - ציון ונסיעה חזרה ללאס וגאס

[עודכן ב:05 יולי 2008 01:40:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גראנד ברייס וציון - זקוקה לעזרה בתיכנון תגובה ל - 1 05/07/2008 02:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1310 הודעות עד כה
שלום
אם הלינה לא תהיה בתוך הברייס כנראה שלא תראי את הזריחה שם ולהספיק להיות בברייס וציון ועוד לחזור לוגאס ביום אחד זה לא מעשי.
חסר יום לסיבוב אם רוצים לשהות באגם פאוול.בקניון אנטילופ לא חייבים בצהריים אפשר לעשות סיור בבוקר (שעתיים).ואח"כ לנסוע לברייס קניון ולסייר שם.

1 נסיעה לוויליאמס + סכר הובר בדרך
2 גראנד קניון לינה בפייג'
3 קניון אנטילופ + ברייס לינה בין ברייס לציון.
4 ציון + חזרה לוגאס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 3 05/07/2008 07:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יום חמישי - נסיעה מווגאס . לינה בויליאמס .( בודקת אפשרות ללינה בקניון)
יום שישי - גראנד תצפיות . נסיעה לפייג . לינה .
יום שבת -שיט באגם פאוול . נסיעה לכיוון הברייס . לינה באזור .(בנתיים מחפשת מקום -יש המלצות?)
יום ראשון - ברייס קניון .נסיעה לכיוון ציון . היכן ללון?
יום שני - פארק ציון ונסיעה חזרה לווגאס .
ריקי - אשמח אם תפרטי את המסלול שלך .
תודה
אירית

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 05/07/2008 09:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 2055 הודעות עד כה
לגבי ברייס קניון, המקום הקרוב ביותר ללון בו הוא Best Western Ruby's Inn הנמצא בשער הכניסה לפארק. אלטרנטיבית, ניתן להרחיק כ- 20 מייל לעירה Panguitch שנמצאת על הכביש הראשי (נדמה לי 89) צפון - דרום איתו מגיעים לפארק.

לביקור בציון ניתן ללון ב- Springdale שנמצאת ממש על הפארק. אני לנתי ב- Kanab הנמצאת כשה נסיעה מהפארק לכוון דרום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 05/07/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום.
המסלול כמו שרשמת בסדר.ביום הנסיעה מוגאס כדאי לבקר בסכר הובר.ובשבת בפייג' לא הייתי מוותר על קניון אנטילופ.
לגבי לינה לכוון ברייס באיזור מאונט כרמל מאפשר ללון שני לילות באותו מקום על כל המשתמע מכך.

פייג'
Days Inn and Suites Page/ Lake Powell
http://www.daysinn.net/

961 N. Hwy 89 Hwy 89 & Haul Road
Page, AZ 86040 US
Phone: 928-645-2800 Fax:928-645-2604
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. המסלול עכשו בסדר תגובה ל - 6 05/07/2008 11:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לנו יש אילוצים ואין לנו את היום החמישי ולכן המסלול הוא כמו שלכם אבל צפוף יותר.
הלינות שלנו:
גרנד קניון - YAVAPAI LODGE (קצת יקר 131 דולר לפני מס, אבל בלו"ז הצפוף שלנו יש יתרונות בלינה בפארק).
הוזמן דרך אתר OTEL.COM (באתר של המלון אומרים שאין מקום אבל שם יש)
פייג' - RODEWAY INN (הוזמן באתר המלון, בהמלצתה של שושי, שאמרה שהוא פשוט אבל בסדר. המחיר "מקזז" את הלילה הקודם)
ספרינגדייל - BUMBLEBERRY INN (הוזמן באתר המלון בהמלצתה של שושי)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 05/07/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 858 הודעות עד כה
המסלול שלך עכשיו מצויין (לדעתי, כמובן...).
לגבי לינות. בשבת אנחנו לנו ברוביס הנמצא ממש בכניסה לברייס. זה הכי נוח - ולא דורש נסיעה ארוכה מדי. לא הייתי לנה בקאנב כי למחרת תהיה לכם יותר מדי נסיעות - גם עד לברייס וגם משם לכיוון ציון. אפשרות נוספת היא אכן ללון במאונט כרמל. יש ייתרון ללון שם שני לילות (כמו שאלון כתב) שזה מאד נוח, אך אני בעד לינה בספרינגדייל בלילה האחרון. זו פשוט עיירה מתוקה עם נוף מדהים, שזו חוויה בפני עצמה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 05/07/2008 18:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8162 הודעות עד כה
ניראית תוכנית טובה רק שאני הייתי מחליף את הסדר בין ברייס לציון.
היות וציון לדעתי דורש יום שלם וברייס כחצי יום אז עדיף שברייס יהיה ביום שבו חוזרים ללאס וגאס גם אם הנסיעה ממנו יותר ארוכה.
מלבד זאת ביום שאת באגם פוול יש לך קצת פחות לנסוע עד הלינה.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 8 05/07/2008 19:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1841 הודעות עד כה
סליחה שאני קופץ לדיון...
אבל התלבטתי פה בשרשור אחר, ואין לי החלטה סופית.

התוכנית המקורית שלי היא:
בבוקר לצאת מפייג' לברייס. לטייל ולישון ברוביז אין.
למחרת בבוקר, לנסוע לציון, לטייל כל היום ולישון בספרינגדייל.
למחרת לנסוע לוגאס ללילה והלאה לניו יורק.

יש לי הרגשה שאולי להרכב שלי (2 ילדים 6,10) הזמן המוקצה בפארקים גדול מידי ?!?!

ואז התוכנית האלטרנטיבית היא:
בבוקר לצאת מפייג' , להגיע לברייס, לטייל ולישון ברוביז אין
למחרת לצאת בבוקר לציון, לטייל כל היום ואחה"צ לצאת לוגאס (מרוויחים לילה נוסף בוגאס)

מה עדיף לדעתכם ?
האם עם ילדים צריך יותר מחצי יום בכל פארק ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 9 05/07/2008 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום.
לmay east השירשור הוא לא פרטי ואם למשהוא יש שאלה בנושא זה לא מפריע לפעמים מואיל.ולענין אפשר בהחלט לטייל בציון עד שעות אחה"צ ולחזור לוגאס באותו יום. צריך לקחת בחשבון כ 3 שעות נסיעה במקרה זה אפשרי להגיע גם קצת בחושך(בניגוד למה שגם אני בדר"כ לא ממליץ לעשות) כי הנסיעה על אוטסטרדה טובה.
ובניגוד לעודד אם באים מפייג' לא הייתי מחליף את סדר הפארקים למרות שלכאורה לציון צריך יותר זמן.אנחנו בילינו בברייס עד סביבות 17:00.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 4 05/07/2008 19:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3436 הודעות עד כה
אירית,שלחתי לך תמונות מהאנטילופ קניון למייל שלך,אם אחרי שתראי את התמונות,עדיין תגידי שאת מותרת על המקום,מחליפה את השם,ואני מה זה רגילה שקוראים לי שושי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 10 05/07/2008 19:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1338 הודעות עד כה
אני בעד יומיים בוגאס. אבל זה אני. Smile האמת, לא מכירה את הפארקים..
ו...עדיף לא לדבר יותר מידי..עוד אחטוף פה .. Laughing

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. הוספתי יום . איך זה עכשיו? תגובה ל - 13 05/07/2008 20:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אגאתה, נסיעה טובה. לא לשכוח לדווח חוויות והמלצות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ריקי תגובה ל - 14 05/07/2008 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמה חבל בישבילה,אבל היא אמרה בעד,לא בעוד,לבטח לא היתה מתנגדת לטוס בעוד יומים לואגס
חוץ מי זה,מה שלומך,ילדה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ריקי תגובה ל - 15 05/07/2008 21:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
WOW, לפעמים אני מזה Shocked בהבנת הנקרא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מסובכת עם הלינות תגובה ל - 16 05/07/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברוביס אין אין מקום בתאריך שלנו .
מצאתי בספריגפילד אבל לא מצאתי עדיין בקרבת הברייס .
במאונט כרמל - מחכה לתשובה משני מוטלים .
אבל העיקר שהמסלול סגור - תודות לכם חברים יקרים.
לשושי - התמונות אכן מדהימות ואכן נמשיך לקרוא לך שושי כי עכשיו אין סיכוי שנוותר על זה .
שיהיה שבוע טוב !
אירית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מסובכת עם הלינות תגובה ל - 17 05/07/2008 23:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2397 הודעות עד כה
נסו את
http://www.historicsmithhotel.com/
בגלנדייל - 15-20 דקות מצפון למאונט כרמל. משם זה שעה לברייס בבוקר. היינו שם באפריל. B&B נחמד עם ארוחת בוקר מפנקת. חדרים יחסית קטנים לסטנדט האמריקאי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. icon7.gif   לריקי ולשושי תגובה ל - 15 05/07/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1338 הודעות עד כה

איזו טעות חביבה.. הלואי שעוד יומיים הייתי שם. אבל כמו שאמרה שושי, לא הייתי מתנגדת. כנראה שאעשה זאת או בסתיו או באביב.

אני תמיד בעד וגאס.. Smile

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. כבר לא מסובכת תגובה ל - 18 06/07/2008 00:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי - תודה ענקית . הזמנתי טלפונית . מאוד נחמדים בטלפון באינטרנט המקום נראה נהדר והמחיר - 76$ .
לדעתך ניתן ללון שם שני לילות כלומר אחרי הברייס לחזור לשם ולמחרת לנסוע לציון או שכדאי ללון בספריגפילד ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. כבר לא מסובכת תגובה ל - 20 06/07/2008 00:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תכלס שתי האפשרויות סבירות. אם לא תמצאו לינה מתאימה בספרינגדייל זה פתרון.

אני ממליץ בכל זאת על לינה בספרינגדייל. בניגוד לגלנדייל שזה כמה בתים לאורך הכביש הראשי, ספרינגדייל זו ממש עיירה, עם הרבה מלונות ומסעדות, כך שעם חשוב לכם מדי פעם לאכול בערב במסעדה, שם תהיה אפשרות. מעבר לזה, כמו שכתבה חגית, זה פשוט מקום יפה לראות בו את השמש שוקעת וגם להתעורר בו ליום חדש. סיבה אחרונה שזה פשוט חוסך לכם קרוב לשעה בבוקר למחרת ותוכלו להכנס לציון מוקדם ולנצל את השעות הקרירות של הבוקר.

מה שכן חשוב מאד לצאת מברייס בשעה סבירה, כי את הדרך לספרינגדייל בשום פנים ואופן לא לעשות בחושך ואפילו לא בדימדומים. לא רק בגלל שהכביש צר ומפותל, אלא גם כי הוא פשוט יפה מאד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 10 06/07/2008 00:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ש ר י לא מחובר ש ר י  משתמש פעיל 334 הודעות עד כה
האם אפשר להספיק את הברייס מהבוקר מוקדם ולהתחיל מעט את ציון, וביום למחרת לדלג על החלק זה של ציון, להמשיך את כל הפארק - כך שנסיים אותו בשעות אחה"צ ע"מ להגיע מוקדם יותר ללאס וגאס?
אם כן, הבנתי שהכרטיס תקף לשבוע מיום הכניסה - אכן?

"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים, והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 06/07/2008 01:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שרי,
אם אני מבין נכון את שאלתך: אתם לנים סמוך לברייס (רוביס אין?) ומתחילים משם את היום בברייס. את אותו הלילה עושים בספרינגדייל כאשר למחרת מתוכנן ציון ולינה בסוף היום בוגאס. אם לא, נא לדלג על המשך התשובה וללחץ על כפתור הוסף תגובה ולתקן אותי Smile

אני חושב שלא תהיה בעיה לסיים את היום השני בשעה סבירה ולהגיע לוגאס באור מלא. נאמר שתתחילו את היום שלכם בברייס ב-9:00, אז אני מדמיין שאיפשהו בסביבות 14:00-15:00 תרגישו שהבנתם את הקונץ, תכנסו לאוטו ותסעו לציון. אם יהיה לכם עוד כח בסוף היום, יש כמה אפשרויות איך לנצל את השעה שעתיים בערב בציון:
1. לטייל בחלק המזרחי של הפארק. בעיקר מומלץ לעצור לפני הכניסה למנהרה ולטייל ל-canyon overlook. טיול לא קשה של 25 דקות כל כיוון. הנוף בתצפית מדהים.
2. לעצור במרכז המבקרים ומשם יש שביל יפה לאורך הנהר שמוביל למוזיאון (בתמונה). אפשר גם להכנס למוזיאון ולצפות בסרט.

למחרת, אני מציע שתתחילו מוקדם כדי לנצל את השעות הקרירות של הבוקר לטייל בקניון. שוב אני מדמיין שסביב 2-3 בצהרים תרגישו שמספיק (גם החום יכול להיות שיעזור לכם לגבש את הדיעה הזו). תכנסו לאוטו וסעו לוגאס שמחים וטובי לב.

ואם בכל מקום תרגישו שרוצים יותר, אז לא קרה כלום כי יש לכם מספיק זמן ולכל היותר תגיעו לוגאס עוד שעה שעתיים מאוחר יותר.
ציון
ציון(גודל:13.23KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 06/07/2008 02:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ולשאלתך על כרטיס הכניסה: אם משלמים על כל פארק בנפרד אז התשלום הוא לרכב ל-7 ימים, כך שביום למחרת לא תצטרכו לשלם שוב כניסה לציון. למי שמבקר ב-4 פארקים או יותר שווה כבר לרכוש מנוי שנתי ב-80$.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. אורי: ומה דעתך על השאלה שלי ? תגובה ל - 23 06/07/2008 07:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1841 הודעות עד כה

אתה הגבת, על התחלת היום בברייס.
ונגיד שאני מתחיל בפייג' בבוקר, וישר נוסע לברייס. מטייל בברייס, וישן ברוביז אין, למחרת בבוקר נסיעה לציון, טיול עד אחה"צ והמשך לוגאס ? (נהיה באוקטובר)

האם הזמן הזה מספיק ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. כבר לא מסובכת תגובה ל - 20 06/07/2008 08:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממליצה בחום על שינה בספרינגדייל,אנו הינו במוטל נחמד ביותר,ומרפסת עם נוף יפיפה

http://www.bumbleberry.com/rooms.html

מסעדה עם אוירה ואוכל טוב,ניפלא לסיים שם את היום

http://www.pioneerlodge.com/restaurant.php
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. אורי: ומה דעתך על השאלה שלי ? תגובה ל - 25 06/07/2008 08:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אישית הייתי מזיז את הלינה לכיוון גלנדייל\מאונט כרמל - פשוט כדי להרוויח עוד שעה+ בציון ביום השני על חשבון ברייס.

מעבר לזה הכל תלוי באופי שלכם כמטיילים. אם תצאו מוקדם לדרך בבקרים ותגיעו ללינה סמוך לשקיעה אז תספיקו להיות לפחות 5 שעות בכל פארק וזה מספיק לביקור בברייס וטעימה מציון. זה לו"ז שאין בו הרבה מקום למשחק וצריך להיות תמיד עם עין אחת על השעון, אבל בשורה התחתונה - אפשרי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. מצטרפת גם לשאלה בנושא תגובה ל - 22 06/07/2008 08:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אפשרי מאוד,יש שאטל חינם שלוקח אותכם,הוא פועל עד 8בערב ,כך שכל עוד יש אור,אפשר לטייל,ולסיום הוא יחזיר אותכם לתוך העיר
מאוד נעים לשבת בתוך הפארק בלודג' שיש שם בפנים,יש תחנה בפתח,אפשר לעלות בלרדת בכל תחנה,שבו שם,עם נוף לערים,חבל על הזמן!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. לאורי תגובה ל - 23 06/07/2008 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבנת בדיוק את הכוונה, אך מקומות הלינה יותר רחוקים: באים מפייג' לברייס ואח"כ ישנים בהוריקן. למרות כל ההמלצות כאן לשינה בספרינגדיל ומאונט כרמל - בהוריקן המחיר הוא חצי ממחיר הנ"ל וזה משמעותי עבורנו והנסיעה משם לציון 25 דקות.
בהתאם לכך (במידה ובאמת ישאר זמן ולא ע"ח טיול בפארקים), נראה לי דוקא מתאים לעבור מברייס להוריקן דרך הצד המזרחי של ציון -
1. מבינה שיש 2 כניסות לפארק, כי במקור תיכננו להכנס מהצד הדרומי. מה שם הכניסה?
2. היכן ממוקם מרכז המבקרים? האם יש ליד כל כניסה?
בהנחה שנספיק את מה שהמלצת - זה אכן יקצר את המסלול למחרת מכיוון דרום. מה דעתך?
בודקת אפשרות זו לטובת חובבי וגאס שאיתי.

"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים, והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. לשושי תגובה ל - 28 06/07/2008 12:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על ההמלצות המעניינות וטובות, לא כ"כ מתאימות להרכב שלנו - בן 13 + צמחוני שמסעדות כאלה לא מדברות אליהם. אבל שמרתי המלצות אחרות שלך כאן בפורום.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. לשושי תגובה ל - 30 06/07/2008 12:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכלתי שם לזניה צמחונית ,ואני לא צמחונית,טעימה ברמות
קשה,קשה לצמחוני בארה"ב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. לאורי תגובה ל - 29 06/07/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שרי,
זה כבר סיפור אחר וכפי שכתבתי לmay east זה אפשרי אבל לחוץ. בעיקר היום של הברייס מאד לחוץ. מחכות לכם 3 שעות נהיגה בבוקר ועוד קרוב ל-3 בערב. אם אתם משפחה ש"מתקתקת עניינים", כלומר קמים מוקדם, תוך שעה אורזים הכל כולל ארו"ב זריזה והכנת סנדוויצ'ים לדרך Smile ומניעים את הרכב ב-8-8.5 - אפשר לעמוד בתכנית. בכל מקרה לא מאמין שתספיקו בערב בציון יותר מלעבור דרך הפארק.

למחרת זה הכל תלוי בכמה תרצו להיות בציון. לטעמי האישי התכנון הנכון הוא להיות בקניון יום שלם. למי שזמנו קצר סד"ג של לפחות 5-6 שעות. כלומר אם תגיעו למרכז המבקרים (נמצא ישר אחרי הכניסה הדרומית, אי אפשר לפספס) ב-9 אז ב-2-3 אולי כבר תרגישו שמיציתם.

אני לא בטוח כמה חובבי וגאס ירוויחו מזה - אחרי יום כזה או יותר נכון, אחרי סדרת ימים כאלה יש סיכוי שהם יהיו די עייפים כשכבר תגיעו לוגאס. וייתכן שבאותו היום הם יהפכו לחובבי ציון Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 32 06/07/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 529 הודעות עד כה
מה כדאי לראות (כולל מסלול רגלי) בפארק ציון בפרק זמן של 4 שעות נטו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 33 06/07/2008 19:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה הכוונה בדיוק ב-4 שעות? איפה הן מתחילות ואיפה מסתיימות? אם יש לכם 4 שעות נטו לקניון עצמו, לא כולל הכניסה לפארק ממזרח, אוכל וכו', אז זה עדיין קצת לחוץ אבל אפשר להספיק בכל זאת משהו. אבל אם זה גם כולל הכניסה לפארק ממזרח אז אתם במצוקת זמן.

אם תכתוב מה בדיוק מסגרת הזמן שלכם באותו היום, איזה תאריכים ואיזה רמת קושי של טיול רגלי אני אנסה להציע איך לנצל את הזמן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 34 07/07/2008 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי תודה.. עוד לא סיימנו (מקווה שגם סבלנותך!!):
1. לפי התגובה לוינטרים אני מבינה שעיקר העניין בציון הוא בחלק הדרומי של הפארק - נכון?
2. לא כתבת היכן מרכז המבקרים, לכן הנחתי שאולי יש כזה גם בכניסה המזרחית, עכשיו מבינה שיש רק בכניסה הדרומית - נכון?
3. בהמשך להמלצות שלך ושל שושי שוקלים כן להחליף את המקום הלינה ל- Bumbleberry inn בספרינגדייל. גם אליו ובכל מקרה צריך לחצות את כל הפארק ממזרח לדרום. נסיעה מהכניסה המזרחית לעיירה נמשכת שעתיים, כמה זמן צריך להוסיף לטיול חלקי בחלק המזרחי שהמלצת, ע"מ לסיים לפני החשיכה?
4. מה היתרון של הלינה ב-inn הזה? האם ארוחת הבוקר כלולה? לא מצויין באתר שלהם שכולל א. בוקר.

[עודכן ב:07 יולי 2008 00:27:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 35 07/07/2008 00:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק בקשר ל-INN - דם אנחנו הזמנו שם (נהיה שם בשבוע השני של ספטמבר). הבנתי, גם מהאתר וגם משושי, שהוא נמצא ממש בפתח הפארק ונוף הפארק שנשקף ממנו, כולל שקיעה וזריחה, מקסים ביותר. הבנתי גם שהשאטל אוסף ממש מול המלון. אין ארוחת בוקר במלון. שושי אמרה שהם קנו לחמניות במאפיה והכינו לעצמם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 35 07/07/2008 04:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חושב שזה השלב לפתוח מפה...

http://www.nps.gov/zion/planyourvisit/upload/Zion%20Map%20&a mp;%20Guide%20summer%202008.pdf

בלינק הזה יש את העלון שתקבלו בכניסה לפארק. בעמוד 6 יש את מפת הפארק. שם כבר יש תשובה ברורה איפה מרכז המבקרים. עיקר העניין בפארק הוא סביב קניון ציון - האיזור שמוקף במלבן. הכביש שמסומן בצהוב נכנס לתוך הקניון והוא סגור בפני רכבים פרטיים. הנסיעה שם היא בעזרת שאטלים שיוצאים ממרכז המבקרים.

כעת לדפדף לעמוד 7 - שם יש מפה מפורטת של איזור הקניון, כולל התחנות של השאטל ומסלולי הליכה. באם תגיעו אחרי ברייס בשעה סבירה ויהיה לכם כח, מה שהצעתי זה לעשות את מסלול מס' 6 שיוצא ממש לפני הכניסה למנהרה. האופציה השניה זה להגיע למרכז המבקרים ולטייל לאורך הנהר (מסלול מס' 1) עד המוזיאון. אפשר גם לקחת את השאטל ולנסוע ללודג' ופשוט לשבת שם על הדשא ולאכול גלידה (ההמלצה הזו עבדה במקרה של שושי). אבל כל אלה לא ממש מצדיקים שתלחצו בברייס. קחו בחשבון שעתיים וחצי נסיעה מברייס לספרינדייל (לא מהכניסה המזרחית לציון!). אם תצאו מברייס מוקדם יותר ותהיה לכם עוד שעה פנויה אז תספיקו ואם לא, לא נורא.

למחרת תקחו את השאטל ותכנסו לקניון ותספיקו שם מה שתספיקו.

טיול לכל המשפחה בציון
טיול לכל המשפחה בציון(גודל:11.51KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. אורי, תודה רבה תגובה ל - 37 07/07/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עזרת גם לי להבין מה קורה שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. המפה תגובה ל - 37 07/07/2008 09:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הקובץ נפתח, אך דוקא עמודים 6-7 ו-10 מופיעים אצלי ריקים, צבע אפור בלי שום כיתוב.

בעמוד 12 - מופיעה הכותרת של השאטל, אך מקום זמני השאטל ריק - יש "חור" לבן ואח"כ כאילו כלום לא קרה והכיתוב ממשיך

האם רק אצלי? האם יש למישהו הסבר ל"דוקא"?

אורי תודה בכל מקרה. (אולי תדריך לפתוח עמודים אחרים לא חשובים ואז 6-7 כן יפתחו אצלי Embarassed )

סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. 4 שעות בציון פארק? תגובה ל - 34 07/07/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 529 הודעות עד כה
הכוונה 4 שעות נטו ממרכז המבקרים לסיור בפארק?
מסלול הליכה משפחתי (8,16,17 גילאים).
תודה..
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:שושי - משרית - שאלות על ביקורך בציון ובברייס ו...
להודעה הבאה:השכרת קרוואן