כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה 05/07/2008 10:01 לתגובה הבאה
  zivit17 לא מחובר zivit17  משתמש פעיל 171 הודעות עד כה
שלום לכולם,

האם מישהו מכם ביקר בפארק הסרטים "וורנר" שליד דיסלדורף בגרמניה? האם מומלץ? האם יכול לעניין ילדה בת 10?

האלטרנטיבה מבחינתנו לאותו יום היא פארק שעשועים אחר ויש שניים בסביבה שנראים נחמדים. השאלה היא האם לפארק הסרטים יהווה חוויה גדולה יותר.

תודה מראש לכל המשיבים,

זיוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה תגובה ל - 1 05/07/2008 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
OS  משתמש לא מוכר
זיוית שלום
אנחנו טילנו בשנה שעברה בעזור ורצינו להיות שם אבל לא יצא מחוסר זמן
בכל מקרה קיבלנו נמלצות מבחור הולנדי שהיה שם אם ילדיו סביב הגיל שצינת, ואמר שזה מקום מדהים אחד הפרקים הכי טובים שהוא היה בהם,גם דרך אתר האינטרנט שלהם הוא נראה מבטיח.(אנחנו עוד נהיה שם).
אוהד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה תגובה ל - 1 05/07/2008 15:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קובי נ לא מחובר קובי נ  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
פארק הסרטים ראוי לביקור, כמובן שבגיל 10 לא ניתן לעלות על כל המתקנים אבל עדיין שווה, בעוד שבועיים אני אבקר שם בפעם השלישית
עם ילדה בת 10 גם פנטזיה לנד ליד קלן שווה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה תגובה ל - 3 05/07/2008 18:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוהד וקובי - תודה רבה.

בפנטזיה לנד היינו לפני מספר שנים. גם אנחנו מאד נהננו בו.

זיוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה תגובה ל - 4 05/07/2008 18:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קובי,

שאלה נוספת - האם אתה יכול לפרט יותר לגבי החלק של הסרטים? לגבי המתקנים אני מבינה שהם כמו בכל לונה פארק אחר. האם זה נכון? האם החלק של הסרטים הוא בגרמנית?

שוב תודה,
זיוית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה על "פארק הסרטים" בגרמניה תגובה ל - 5 05/07/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mark63 לא מחובר mark63  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
שאלה נוספת - האם אתה יכול לפרט יותר לגבי החלק של הסרטים? לגבי המתקנים אני מבינה שהם כמו בכל לונה פארק אחר. האם זה נכון? האם החלק של הסרטים הוא בגרמנית?

שוב תודה,
שלום זיוית
אכן הפארק עם מתקנים כמו בפארקים אחרים, הייחודי - זה מתקנים שקשורים לסרטים ואכן סרטים בגרמנית שרק, בוב ספוג ועוד בכסאות רוטטים ומשפריצי מים....
הילדים שלי נהננו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. http://www.movieparkgermany.de/Home/home_en/tabid/ תגובה ל - 6 05/07/2008 21:30 לתגובה קודמת
  mark63 לא מחובר mark63  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה באזור אגם מג'ורה
להודעה הבאה:האם ניתן לשלב מסלול הליכה ביום בדולומיטים