כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס 05/07/2008 12:57 לתגובה הבאה
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
ראשית תודה על כל העצות שקיבלתי מכם לאחרונה, עזר לי מאוד לעצב את מסלול הטיול שלנו לחוף המערבי. אנחנו בדיוק שבועיים לפני יציאה ונשארו כמה דברים עוד לא סגורים סופית. הפעם מבקשת עצה לגבי הדרך בין סאן דיאגו ללאס ואגס. בתחילה חשבתי שפשוט נעשה את זה ביום אחד אבל עכשיו אני מבינה שהדרך ארוכה מאוד ואולי כדאי לעשות עצירה בדרך אולי בפלאס ספרינג למרות שלא ממוקמת ממש באמצע הדרך נראית לי הכי מעניינת לעצירה
אם יש מקומות נוספים בדרך שאפשר ללון ולטייל בהם אשמח למידע בנושא
דבר נוסף כשנהיה בואגס חשבנו לבקר בסכר ההובר מה המרחק מהעיר לשם ברכב פרטי והאם אפשר לשלב עם אתרים נוספים במסגרת יום טיול אחד
תודה אירית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס תגובה ל - 1 05/07/2008 14:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bini21 לא מחובר bini21  משתמש פעיל 268 הודעות עד כה
הי עירית

גם אנחנו ניסע מסאן דייגו לכיוון וגאס. מה שנעשה הוא עצירה באנהיים, לינה שם אז יום בדיסנילנד ולינה באנהיים
למחרת נצא מאנהיים לוגאס (כ-4 שעות נסיעה) ואנחנו מתכננים לעצור ב-OUTLET שיש באמצע הדרך להתאווררות.

בכל מקרה אנחנו נוסעים באמצע ספטמבר אז אשמח לקבל רשמים אח"כ

שאלה אחרת לי אליך - איזה מלון הזמנת בסאן דייגו ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס תגובה ל - 1 05/07/2008 14:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pazitnu לא מחובר pazitnu  משתמש פעיל 448 הודעות עד כה
הדרך מסן דייגו לווגאס כחמש שעות. ניתן לעצור בדרך בקילקו עיר רפאים משוחזרת ובברסאו אאוטלטים גדולים לקניות.
כשמדברים על דרך ארוכה זו הדרך מסן דייגו לגרנד קניון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס תגובה ל - 3 05/07/2008 15:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי מחובר ברנדי  משתמש פעיל 458 הודעות עד כה
אפשרי לעשות את הדרך לווגאס ביום אחד אך גם אנחנו העדפנו לפצלה.
אנחנו עצרנו בדרך, לנו בעיירה ברסטאו, כשמלונות קטנים ונחמדים שכנו משני צידי הכביש בו נסענו.
למחרת בבוקר ביקרנו לשעה קלה בעיירת הכורים המשוחזרת קליקו השוכנת בסמוך. מעין שיחזור של עיירת מערב פרוע עם "שריף",שיחזור מכרה וכד'. זה "עשה" את העצירה למעניינת יותר...
לגבי קניות- בדרך לווגאס, במיקום של כשעה לפני ההגעה, ביקרנו באאוטלט להתרעננות.
אאוטלט דומה ומוצלח מאד יש גם ממש בווגאס עצמה, כרבע שעה נסיעה מהסטריפ.
סמוך לסטריפ ישנה גם חנות עודפים בשם t.j maxx (מעין האנגר של בגדים ממותגים שונים-מסודרים לפי מידות ולא לפי מותג-אז קצת נוברים, ויש מציאות. דומה לרשת נוספת בארה"ב בשם marshalls , שאותה מצאנו במקומות אחרים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס תגובה ל - 4 05/07/2008 15:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
הדרך לא נוראית בכלל. אפשר בהחלט לעשות את זה ביום. זה כמו לנסוע לאילת. אתם לא עושים נסיעה כזו עם לינה בדרך, נכון? לנו לקח כמעט יום שלם, אבל רק בגלל שעשינו עצירה מאוד ארוכה באוטלט בברסטאו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. משהו שחשוב לי להוסיף... תגובה ל - 4 05/07/2008 16:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי מחובר ברנדי  משתמש פעיל 458 הודעות עד כה
לנסיעה יצאנו לאחר שאת הבוקר עוד ניצלנו להסתובבות בסן דייגו.
יצאנו ממנה רק לקראת 13:00. בכך ויתרנו בעצם על שהות של לילה נוסף בסן דייגו, והרווחנו התקדמות לעבר ווגאס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עצירות בדרך מסאן דיאגו לואגס תגובה ל - 2 06/07/2008 00:26 לתגובה קודמת
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
תודה על העצות
בסאן דיאגו לקחנו מלון בשם la quinta מצורף לינק
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60750-d78152-Review s-La_Quinta_San_Diego_Rancho_Penasquitos-San_Diego_Californi a.html

קיבלתי המלצות למספר מלונות מסוכן הנסיעות בדקתי חוות דעת על המלון מהאתר http://www.tripadvisor.com ובחרתי בזה, נקווה שיצליח יש כל כך הרבה אפשרויות שזה די מתיש ההתלבטות סביב ההחלטה אם יש סוכן נסיעות טוב כדאי פשוט לתת לו לבחור.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בונקובר
להודעה הבאה:דרושה המלצה למסלול ולינה בין קורנינג להרשי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף