כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול בויאטנם 05/07/2008 14:04 לתגובה הבאה
  daphna123 לא מחובר daphna123  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
כפי שכבר כתבתי,
אני טסה לויאטנם בעוד שבועיים וחצי..

אני מנסה כמה שיותר לסגור דברים מראש, מפאת קוצר זמן.

חשבתי לסגור הכל דרך דימה.
ראיתי שהטיול להאלונג ביי דרכו עולה 62$.
אני רואה פה בפורום שאנשים כותבים שהם נסעו ב30$ +-
זה הגיוני?
יכול להיות שהטיול דרכו ברמה יותר גבוהה פשוט, או שההבדל במחיר ללא סיבה?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול בויאטנם תגובה ל - 1 05/07/2008 15:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  asafamg לא מחובר asafamg  משתמש פעיל 204 הודעות עד כה
בהנחה שאת מתכוונת לטיול של היומיים,לילה אחד על הספינה...
אני עשיתי את הטיול של הלונג ביי לפני שבועיים בערך ושילמתי 33$,שהיו איתי תיירים על הסירה ששילמו בין 45$ל-60$.....
תקחי את הטיול הכי זול,בסופו של דבר הכל אותו דבר,זה מה שאני עשיתי בהתחלה אמור לי 45$ ויש אוטובוס יותר טוב וזה יותר טוב,הכל שטויות בסוף כולם עולים על אותה ספינה ,רק זה חברות שונות,הכל אותו דבר!!!

ויגידו לך עם קייאקים או בלי קייאקים זה באמת שטויות,אני שלמתי 33$ ולא אמרו לי כלום על הקייאקים אלה ששילמו 60$ אמרו להם שזה בלי קייאקים ולקייאקים צריך להוסיף הם לא הוסיפו והם עשו את הקיאקים...מה גם שזה לא כזה אטרקציה לרדת מהספינה לקייאקים אז ככה שגם אם לא תעשו את זה זה לא הכי נורא שבעולם,עושים את זה כדי להעביר את הזמן עד הארוחת ערב...

[עודכן ב:05 יולי 2008 15:30:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול בויאטנם תגובה ל - 2 05/07/2008 16:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה.

גם הנסיעה לשם היתה באותם אוטובוסים כמו מי ששילם יותר?
התא בספינה היה ברמה גבוהה?
דרך איזו סוכנות הזמנת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול בויאטנם תגובה ל - 3 05/07/2008 20:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1628 הודעות עד כה
בגדול לא יהיה הבדל משמעותי בין טיול של 3 ימים ב 50$ לאותו טיול ב 35$. למרבה ההפתעה תגלי גם שבסוף היום השני וביום השלישי מאחדים את כל הטיילים על אותם ספינות, גם על אותם אוטובוסים. המסקנה הנובעת מזה היא שהטיול הזול הוא היותר משתלם, הוא זהה.
ברמה של 80$ ומעלה המלון באיכות טובה יותר וגם התנאים בספינה, אני לא בטוח שזה מצדיק את ההפרש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול בויאטנם תגובה ל - 4 06/07/2008 01:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  asafamg לא מחובר asafamg  משתמש פעיל 204 הודעות עד כה
הנסיעה לשם זה עניין של שעתיים וחצי-3 שעות בלחץ...
היו חלק שנסעו בואן אני נסעתי במיניבוס......ככה זשזה ממש לא קריטי
התא=חדר בספינה היה קטן וסבבה בחדר יש 2 מיטות מקלחת מים חמים מזגן ומאוורר...יש לציין שאם את עושה את הטיול לבד כדי שלא תישן איתך עוד מישהי בחדר את צריכה להוסיף 5$ ,זה מה שביקשנו ממני,אני לא שלמתי,וישנתי עדיין בחדר לבד כי באותו יום לא היו מספיק אנשים

בעיקרון לא נראה לי שיש הבדל אם המחיר הוא גם של 80$,כי ידידה שלי עשתה את אותו טיול בדיוק לפני חצי שנה היא שילמה 35$ והיו איתה אנגלים ששילמו 90$ והיה להם אותו דבר........

בכל אופן אני לא רואה סיבה לשלם יותר מ33-35$$,זה רק לילה אחד,וזה גם רק 24 שעות על הספינה את מגיעה בסביבות 12 בצהריים ולמחרת ב11-12 בצהריים את כבר בהלונג ביי סיטי אחרי שירדת מהספינה ....

*טיפ קטן:
בכל החברות השתייה לא כלולה בטיול,אז לפני שאת נוסעת להלונג ביי תקני איזה 2 בקבוקי מים גדולים,כי אני קניתי לני שעליתי לספינה ב15-20 אלף דונג שבהנוי זה עולה בין 5 ל-8 אלף דונג....

ברח לי השם של החברה,יש 3 חברות שעושות את זה אם יש לך מושג מה הם אז תכתבי ואני יגיד לך במה אני עשיתי...
מה גם אני יבדוק אולי רשמתי את זה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon6.gif  טיול בויאטנם תגובה ל - 5 06/07/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi מחובר avi  משתמש פעיל 14790 הודעות עד כה
Twisted Evil
א: צאי מנקודת הנחת יסוד שתמיד ינסו בויטנאם לרמות אותך ולמכור לך ביוקר ולתת לך את המינימום - זה מעין ספורט לאומי אצלם.
ב: כמעט כל החברות משתמשות בשניים או שלושה מפעילים, למרות שכולם טוענים שהם הבלעדיים......
ג: כתוצאה משתי הנחות היסוד הללו אין הבדל משמעותי בין הטיולים למיניהם.
ד: גם אם תשלמי ביוקר את עלולה/עשויה למצוא את עצמך בטיול זול מאד למרות ששילמת ביוקר,יחד עם אנשים ששילמו הרבה יותר ממך, אבל גם עם אנשים ששילמו מחצית ממך
ה: גם הלינות ממש לא עומדות ביחס ישר לתשלום
ו: בשלב בו את מגלה שדפקו אותך, המדריך מאבד את כושר הדיבור שלו באנגלית ולא יבין מה את רוצה
ו/ב - המדריך מתחלף לאורך הטיול כמה פעמים -כל סיכום עם המדריך באוטובוס אינו תופס אצל המדריך בנמל/בסירה/באי וכו'
ח - ככל שתשלמי פחות תקבלי באופן יחסי תמורה גדולה יותר כי כל מה שתקבלי מעל לרמה של האות של הסעיף וזה הרמה שתקבלי ברוב המקומות רק תרוויחי.
אני יודע שלא עזרתי לך להחליט אבל כשאת יודעת לאן את הולכת ולמה "ה....... קלה יותר"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיול בויאטנם תגובה ל - 6 06/07/2008 09:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1628 הודעות עד כה
הצחקת אותי אבי, נראה לי שלשנינו ניסיון דומה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיול בויאטנם תגובה ל - 2 06/07/2008 15:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דרך איזו חברה עשית?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon7.gif  בויאטנם כמו בויאטנם תגובה ל - 8 06/07/2008 19:09 לתגובה קודמת
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2479 הודעות עד כה
זה לא משנה דרך איזו חברה קנית את הטיול והיכן, בסופו של דבר הטיול או אותו טיול. לדוגמא - שיט בהאלונג ביי.

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי יעזור לי לזהות את המקום שבתמונה ?
להודעה הבאה:מסלול מלאוס לוויטנאם

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף