כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  ייעוף לטיול ראשון באירופה-צפון איטליה 05/07/2008 18:48 לתגובה הבאה
  dafn22 לא מחובר dafn22  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אשמח לקבל ייעוץ ראשוני לבניית טיול לצפון איטליה.זוהי נסיעה ראשונה שלנו לאירופה (זוג + 2 ילדים בני 7, 10).מדובר ב 10 -11 יום טיול ,ולינה לא יותר משני מקומות. המטרה בין השאר גם לבלות אולי בכפר נופש על אגם גארדה(יש המלצות למקום קורטה דה לאגו ???)וגם לטייל מסביב במרחקים לא גדולים.אני מחפשת מקומות לינה מומלצים ואזורים שכדאי בפעם הרשונה להתמקד בהם אבל בלי לחץ של להספיק....
אני פתוחה להצעות של מקומות לינה , דברים שאסור להחמיץ, לאיזו חברה כדאי לפנות להשכרת רכב באירופה?ואם יש אטרקציות שחייבים לעשות עם ילדים ולא לוותר עליהם?
כל עצה או טיפ יתקבל בברכה כאשר העיקר כרגע הוא תכנון הטיול שיסתמך על אזורי הלינה שתמליצו לי.
חן חן לכל עוזר או מתכנן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ייעוץ לטיול ראשון באירופה-צפון איטליה תגובה ל - 1 06/07/2008 15:48 לתגובה קודמת
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 445 הודעות עד כה
ניתן לגלוש פה בפורום וברחבי אתר למטייל וללקט מידע, כפי שאני ואחרים עושים...זה כייף ונעים אך לוקח זמן... Smile
לקיצור זמנים... מפנה אותך לשני מקורות מידע "שוים":
1. רק השבוע עלה לאויר האתר של משפ' מרום המסכם את טיולה בצפון איטליה. מציגים את מסלולם ועשו עבודה נהדרת. ראי את כל התגובות החמות שקיבלו בשירשור מלפני מס' ימים.
2. ספר מומלץ שרכשתי לעצמי ויצא לאחרונה הוא "המשפחה המטיילת" של שלומית יפת-ביאליק. כתוב מסודר ובהיר ושווה להצטייד בו לדרך. באתר שלה יש פורום בו ניתן לפנות אליה בשאלות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הלשטאט
להודעה הבאה:טיול בהולנד.מה לעשות ביום הראשון?