|
| 2. המלצה לסיור של יום אחד בסן פרנסיסקו עם ילדים תגובה ל - 1 |
06/07/2008 07:55   |
|
|
רק אחדד נקודה: ההמלצה שהופיעה כאן בפורום שלא להיות בס"פ עם רכב היא לא כי קשה שם עם רכב או שיש בעיה להסתדר בעיר עם רכב. פשוט החניה יקרה והתחבורה הציבורית זולה יחסית, כך שלזוג ללא ילדים שאין לו בעיה להשתמש בתחבורה הציבורית וללכת ברגל - פשוט יותר זול ונח בלי הרכב. אבל מאד יכול להיות שבמקרה שלכם עם 3 ילדים, המאזניים ייטו לצד השני גם מבחינת עלויות וגם מבחינת הנוחות. לי אין נסיון עם ילדים, אבל אני מקווה שאלה שיש אולי יאמרו את דברם בנושא.
ולשאלתך האחרת: לא ברור מניסוח השאלה כמה ימים יש לכם בס"פ. היו כאן הרבה דיונים על מה לעשות בס"פ ואיך לסדר את הימים וצריך פשוט לחפש.
|
|
|
|
|
| 4. המלצה לסיור של יום אחד בסן פרנסיסקו עם ילדים תגובה ל - 1 |
06/07/2008 15:55  |
|
|
לא הבנתי אם יש לכם רק יום אחד או כמה ימים, כשכל יום אתם נוסעים לסן חוזה. בכל מקרה באזור גשר הזהב וגולדיין גייט פארק אין בעיה של חניה (לפחות לא היה כשאני הייתי בספטמבר). בכל המקומות האחרים, יש חניה, אבל הבנתי שהיא יקרה. אם בכל מקרה אתם מגיעים מחוץ לעיר וצריכים להחנות את הרכב בחניון, אז עדיף שיהיה קרוב, לא?
אפשר לשלב את גשר הזהב עם גולדיין גייט פארק ביום אחד. וסתם לנסוע בעליות ובירידות (כולל לומברד), הבנות שלי נהנו מזה מאוד.
ביום נוסף אנחנו היינו ברציף הדייגים (שהבנות אהבו מאוד ובמיוחד את הקרוסלה) ובאזור יוניון סקוור (שלבנות היה משעמם חוץ מהביקור במייסיס).
|
|
|
|