כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה לסיור של יום אחד בסן פרנסיסקו עם ילדים 05/07/2008 19:40 לתגובה הבאה
  einat236 לא מחובר einat236  משתמש בינוני 96 הודעות עד כה
יש לנו אפשרות לטיול בסן פרנסיסקו של כל פעם יום אחד בלבד (יש לנו בית באזור סן חוזה בערך ארבעים דקות מסן פרנסיסקו ) ולכן אודה על המלצות לטיול עם שלושה ילדים בני 7 ושנתיים וחצי - ברור לנו
שלא נוכל לראות את הכל ולכן אנו רוצים לפצל את הדברים כל פעם ליום אחר... שאלה נוספת - אנו עם אוטו שכור וראיתי בהמלצות שלא מומלץ בתוך העיר עם המכונית. ולכן היכן מומלץ להחנות את הרכב בסן פרנסיסקו ומשם לסיור רגלי/אוטובוס (אנחנו עם ילדים קטנים )
איזה מסלול מומלץ? והיכן הכי כדאי לשים את הרכב?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה לסיור של יום אחד בסן פרנסיסקו עם ילדים תגובה ל - 1 06/07/2008 07:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2255 הודעות עד כה
רק אחדד נקודה: ההמלצה שהופיעה כאן בפורום שלא להיות בס"פ עם רכב היא לא כי קשה שם עם רכב או שיש בעיה להסתדר בעיר עם רכב. פשוט החניה יקרה והתחבורה הציבורית זולה יחסית, כך שלזוג ללא ילדים שאין לו בעיה להשתמש בתחבורה הציבורית וללכת ברגל - פשוט יותר זול ונח בלי הרכב. אבל מאד יכול להיות שבמקרה שלכם עם 3 ילדים, המאזניים ייטו לצד השני גם מבחינת עלויות וגם מבחינת הנוחות. לי אין נסיון עם ילדים, אבל אני מקווה שאלה שיש אולי יאמרו את דברם בנושא.

ולשאלתך האחרת: לא ברור מניסוח השאלה כמה ימים יש לכם בס"פ. היו כאן הרבה דיונים על מה לעשות בס"פ ואיך לסדר את הימים וצריך פשוט לחפש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עד כמה שאני הבנתי הסיבה העיקרית תגובה ל - 1 06/07/2008 08:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1311 הודעות עד כה
לוותר על הרכב בסן פרנסיסקו היא בגלל דמי החניה הלילית הגבוהים שגובים במלונות. אם מדובר בביקור של יום זה לא רלוונטי. אנחנו שכרנו רכב לסופ"ש הראשון בעיר כדי שנוכל לטייל לאזורים קצת יותר מרוחקים וזה היה מאד נוח ולא היתה בעיה. מדי פעם שילמנו על חניונים, אבל זו לא סיבה לוותר על רכב בכלל. עם שני ילדים קטנים בכלל לא הייתי חושבת פעמים.
הייתי מציעה לוותר ברציף הדייגים ולראות את כלבי הים, ובכלל להסתובב שם. לעבור את גשר הזהב ולהגיע לנקודת התצפית על הגשר והעיר בצד השני. לבקר בגן היפני. יש גם מוזאון מדע יפה עם הפעלות לילדים. לרדת עם הרכב ברחוב לומברט בחלט המפותל שלו ואחר כך להחנות את הרכב ולחזור לראות את הרחוב מלמטה למעלה ברגל. ובטח יש עוד הרבה, זה רק המעט שאני מכירה. חפשו עוד המלצות בפורום.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצה לסיור של יום אחד בסן פרנסיסקו עם ילדים תגובה ל - 1 06/07/2008 15:55 לתגובה קודמת
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
לא הבנתי אם יש לכם רק יום אחד או כמה ימים, כשכל יום אתם נוסעים לסן חוזה. בכל מקרה באזור גשר הזהב וגולדיין גייט פארק אין בעיה של חניה (לפחות לא היה כשאני הייתי בספטמבר). בכל המקומות האחרים, יש חניה, אבל הבנתי שהיא יקרה. אם בכל מקרה אתם מגיעים מחוץ לעיר וצריכים להחנות את הרכב בחניון, אז עדיף שיהיה קרוב, לא?
אפשר לשלב את גשר הזהב עם גולדיין גייט פארק ביום אחד. וסתם לנסוע בעליות ובירידות (כולל לומברד), הבנות שלי נהנו מזה מאוד.
ביום נוסף אנחנו היינו ברציף הדייגים (שהבנות אהבו מאוד ובמיוחד את הקרוסלה) ובאזור יוניון סקוור (שלבנות היה משעמם חוץ מהביקור במייסיס).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לוס אנג'לס
להודעה הבאה:טיסה ומלון בוגאס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף