|
| 2. מוני, monol וכל השאר- מזרח ארה"ב - תכנון סופי תגובה ל - 1 |
06/07/2008 11:38   |
| |
מוני |
6287 הודעות עד כה |
|
|
|
השלום
לדעתי עשו ב-10/9 את המערה ,את האוטובוס באולבני,ויש לכם דרך של יותר משעתיים וחצי עד שלברון.
לשם כך שוב רק לדעתי ב-9/9 הייתי מגיע ללינה מה שיותר קרוב למערה
כדי שקודם תעשו את הביקור בה(לזכור שקריר על פי עדויות בתוך המערה)
אני מניח שהסידורים שלכם בסט אלבנס שהיא צפונית לשלברון.
החל מ-13:00 הייתי בוחר לטייל במוזיאון שלבורן ישנו שאטל בין מבני המוצגים,כך שזה יכול מאוד למלא לכם עד 16:00 ,אולי קודם בקרו במפעל הדובים או במקום המוזיאון של שלבורן תיכנסו לחוות שלבורן שם פינות ליטוף ועיסוקיןם לילדים עם החיות שבחווה,לשיקולכם.
עכשו על מנת שלא תיכנסו לנסיעות הארוכות מסרנק לייק עד לווטקינס גלן וכך הלאה למפלים- ממליץ לך לחשוב ברצינות ב-12/9 לעבור כמובן אל האדירונדאק בדרך ללייק פלאסיד,להשתדל להתחיל בשעה סבירה בבוקר
(תנסו בכל אופן,יש לי הרגשה שאתם יכולים) על מנת שתספיקו אולי לעלות לתצפית מהוויטפייס מאונטיין(במזג אויר סביר!),לבקר בלייק פלאסיד שם תעשו את ההפסקה העיקרית,ומה שאני רוצה לומר לך שתמשיכו לא רק עד סרנק לייק אלא תרדו על ה-39 אחר כך תפנו ל-28 ללינה בעיירה Old Foege,היושבת ליד אגם (איך לא) ותעבירו שם את שבת המנוחה.
זה כבר יהיה הרבה יות ר הגיוני להגיע משם ביום א' אפילו קודם רק עד איתקה שבאצבעות כך שאת ווטקינס גלן תעשו אחרה"צ למחרת יום ב' אופציה למוזיאון הזכוכית בקורנינג לפני העליה לניאגרה
מוני
ותוואי המפה שלי לבקשתך יהיה כזה.
|
|
|
|
| 3. המיפוי שנשכח תגובה ל - 2 |
06/07/2008 11:40   |
| |
מוני |
6287 הודעות עד כה |
|
|
אתה יכול בעזרת הסרגל בצד השמאלי להגדיל את האיזור שאתה מבקש לראות ברור יותר.
מוני
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. המיפוי שנשכח תגובה ל - 7 |
04/08/2008 14:15   |
| |
מוני |
6287 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 9. המיפוי שנשכח תגובה ל - 8 |
04/08/2008 15:28   |
| |
שבי7 |
26 הודעות עד כה |
|
|
2 דברים:
1. תודה רבה
2. כדאי לישון קרוב יותר מאולבני? על הדרך? יש המלצה?
(דרך אגב זה "שבי" בצירה/ סגול, מתחת ל-"ש", משמע נקבה ולא זכר .)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16. החווה בשלבורן? תגובה ל - 15 |
14/08/2008 00:30   |
| |
ריקי 5 |
1126 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 17. החווה בשלבורן? תגובה ל - 16 |
14/08/2008 14:41  |
| |
מוני |
6287 הודעות עד כה |
|
|
הי שבי
לא היינו,אבל יש נקודה ביציאה מס 26 מכביש 87 שאפשר להעביר שם אני חושב משהו כמו שעה וקצת, עוד אתר טבע במיתחם האדירונדאק ושמו:-
Natural Stone Bridge & Caves ראה לינק, ועבר בסדר זה עתה בביקורת הדווח של ערבה שהיו בו
אבל אני בכל זאת חושב שתצאו עוד קודם למנוחה ואולי לצהריים ביציאה
מס 22 אל גדת אגם ג'ורג' -Lake George
מוני
|
|
|
|