כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נוסעת להודו לחודש יש הצעות? 05/07/2008 22:38 לתגובה הבאה
  ethie לא מחובר ethie  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
אני נוסעת לחודש להודו, נוחתת בדלהי , אני רוצה להגיע למקומות יפים אם אווירה הודית העיקר להינות ולא להספיק !!! יש הצעות ?
תודה Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נוסעת להודו לחודש יש הצעות? תגובה ל - 1 06/07/2008 15:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tinbal76 לא מחובר tinbal76  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
ההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לא למהר, לא לנסות להספיק כמה שיותר. כתבת שאת רוצה לספוג אווירה ולדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים בטיול בהודו. יש המון מה לראות וגם בטיול של שנה אי אפשר להספיק הכל.
לדעתי כדאי לך להתרכז בשלושה - מקסימום ארבעה מקומות, לתת לכל אחד שבוע או קצת יותר. לא כתבת מתי את טסה אבל לדעתי כדאי לך לנסוע לדרהמסלה, רישיקש, ורנסי ואולי קצת ברג'סטן - ג'איפור, פושקר.
מקומות מאוד יפים שבכל אחד אוירה שונה.
בגדול, תחשבי על היעד הראשון ומשם תזרמי. כי בהודו אפשר לתכנן המון ובסופו של דבר את מוצאת את עצמך עושה דברים אחרים לגמרי.
סה"כ את תפגשי שם אנשים שאולי תרצי להמשיך איתם ויהיו מקומות שאולי לא תאהבי ותרצי לחתוך.
אני בעד תכנון כללי של איזור ואולי יעד ראשון. משם - הכל פתוח.
תהני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ההצענ הכי טובה שאני יכול לתת היא... תגובה ל - 2 06/07/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3418 הודעות עד כה
שתגלי לנו באיזה חודש את מתכננת לנסוע כדי שנדע לשלוח אותך למקומות נעימים ונוחים מבחינת מז"א .דבר שיעשה את הטיול שלך הרבה יותר כייפי .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ההצענ הכי טובה שאני יכול לתת היא... תגובה ל - 3 07/07/2008 12:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נוסעת בעוד שבועיים
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצה תגובה ל - 4 07/07/2008 17:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דרמקוט  משתמש לא מוכר
בלי ספק, הגעה לדרמקוט (דרמאסללה).

כפר מדהים, שקט עם המון מה לעשות מסביב.

תוכלי גם לגוון בגיחה למנאלי - רק 8 שעות נסיעה (נסיעת לילה).

המקורם מהווה נק' יציאה מצוינת לטיולי יום ארוכים דוג'- מקדש הזהב באמריצר.

בילוי נעים!

נ.ב- המלצה למקום לינה מפנק בדרמקוט הוא הגאסט האוס - GAGN,ברגע שתגיעי למקלוד גאנג בבוקר עם האוטובוס תגידי לנהגי הריקשה הם יקחו אותך במדויק למקום הוא נמצא שביל עפר קטן ימינה בעלייה לפני הכניסה הראשית לכפר.
לפני שנתיים הייתה העלות בדיוק ביולי כ- 300-350 רופי לילה(לחדר..), אולי יקר למטיילים הרגילים אבל התנאים ממש מפנקים יחסית להודו,כולל מיטה כפולה , שירותים נקיים מאוד, מים חמים, נוף מדהים, מרפסת ואפילו טלוויזיה.. ואם כבר את נוסעת רק לחודש אין סיבה לחסוך..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דרמסלה מאד גשומה בעונה הזו תגובה ל - 4 07/07/2008 18:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 742 הודעות עד כה
מקומות יפים עם אווירה הודית הם ניניטאל, אלמורה, קוואסני, ריינקט.

שימלה ומינקארן בהמשך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. המלצה תגובה ל - 5 07/07/2008 20:45 לתגובה קודמת
קודם כל תודה Very Happy

המלצות לגסט האוס במיין באזאר יש מתוך המחה שאני מטיילת רק שבוע ויכולה לישון במקום "סביר"
ואשמח להמלצה אם כדאי להגיע למיין בזאר לבד לאחר שאני נוחתת ב1 בלילה
תודה Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אשמח להמלצה על מלון בדלהי ......
להודעה הבאה:שאלות לגבי הונג-קונג

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף