כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יונאן- המשך השאלות: 05/07/2008 23:51 לתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1083 הודעות עד כה
כמו שכבר כתבתי אני נוסע ליונאן למשך כ25 ימים בעוד כחודשיים.
אני מתכוון לטייל רק ביונאן. אני לא יודע עדיין את המסלול של הטיול שלי ולא חושב שדע אותו עד שאגיע לשם Smile מצד שני אני אוהב לשמוע על מקומות כדי לדעת מה יש בסביבה. אשמח לישמוע על כל מקום מיוחד שראיתם ביונאן - מתויר ולא מתויר.

או באופן יותר ספציפי: מי יכול לספר קצת על:

* עמק ניג'אגג Nigiang (מי ביקר בליוקו, גונגשאן ודמיהן?)
* ווישאן Weishan
* יונלונג Yunlong וטיול יום מסביבה.
* שיבאשאן Shibaoshan- כטיול יום מליג'אנג?
* לימינג liming- אני לא ממש מבין מה מעניין במקום.
* ואחרון: אגם לוגו. שווה את הנסיעה היחסית ארוכה? איזה בפרים אהבתם סביב לאגם?

בנוסף, עד כמה אתקשה להיסתדר במקומות האילו עם ממש קצת סינית (שהסינים בטח לא יבינו גם ככה)? יש המלצות איך להיסתדר?

תודה מראש לכל העונים
ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הקפצה: נועה? yyy? תגובה ל - 1 06/07/2008 14:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הריני: תגובה ל - 1 06/07/2008 15:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
מצטרעת, יצרתי בטעות אשליה שיש לי חיים מחוץ לפורום...

בכלולפן, לשאלותיך:

* עמק ניג'אגג Nigiang (מי ביקר בליוקו, גונגשאן ודמיהן?)
התכוונת לנוג'יאנג NUJIANG, אני מניחה? אם כן, אז התשובה היא: אני, אני אנייייייייי
לדעתי רק צפון העמק מעניין ויפה במיוחד.
* ווישאן Weishan
?
* יונלונג Yunlong וטיול יום מסביבה.
מתכוון ליולונג YULONG? (השמורה שליד ליג'יאנג?) אם כן, היא צריכה להיות מדהימה, אבל לא הייתי שם. קח בחשבון הרבה בזבוזי כספים על כניסה, רכבל וכו'.
* שיבאשאן Shibaoshan- כטיול יום מליג'אנג?
ישנם שני מקומות בשם באושאן, והאוטובוסים אליהם יותאים ממקומות שונים, נא לא להתבלבל. אתה מתכוון לSHITOU BAOSHAN, שממש אינו טיול יום (רק הנסיעה לוקחת חצי יום, ויוצא אוטובוס/משאית אחד או לכל היותר שניים ביום). האיזור מדהים, ואפשר לבלות שם כמה ימים, רק בשיטוטים בסביבה.
* לימינג liming- אני לא ממש מבין מה מעניין במקום.
כי יפההההההההההההה שם!!! (וגם מאד מיוחד, ושקט, ויחסית לא מתוייר).
* ואחרון: אגם לוגו. שווה את הנסיעה היחסית ארוכה? איזה בפרים אהבתם סביב לאגם?
הכל באותו האזור (באושאן, ליג'יאנג, לימינג) והאמיצים יכולים לטרק בין כל אותם המקומות. אני נשארתי בלוגו באיזור בשם בLIGE ואהבתי. אל תתפתה להגיע לאן שכל הסינים נוסעים, ליד הכניסה. אמרו לי שליד ישנם כפרים יפים וזה איזור נחמד לשיטוטי יום, אבל אני התעצצתי, וסתם נהניתי מהשמש, והמים, והירוק בעיניים.
העיר שליד: נינגלאנג NINGLANG די מכוערת, אבל מסביב ישנם כפרים של מיעוט הYI, עם תלבושתם האופיינית והמ-א-מ-מ-ת. אפשר לקחת מנינגלאנג מונית שרות לאחד מאותם כפרים (בערך שעה נסיעה), לרדת, לעשות בוק למקומיים, ולחזור.

לדעתי, בפרק הזמן שיש לך, תוותר על נוג'יאנג, לא כי הוא לא יפה (מאד יפה שם), אלא כי הוא מרוחק ולא נגיש ולא ~הכי יפה ביונאן~, ורק על האיזור הזה כולל הנסיעות והכל תשרוף לפחות שבוע. לא חבל?
מצד שני, אם אתה מהטרקנים, ואתה מתכנן לצאת מהכפר דימאלואו לטרק של 3-4 ימים עד לאיזה כפר טיבטי שמשם ממשיכים באוטובוס לדצ'ין, ומשם מגיעים לאיזור ליג'יאנג, אז בהחלט שווה.
אם אתה רוצה להיות מקורי (טוב, כמעט, כי אני עשיתי את המסלול ההפוך), אתה יכול לתפוס אוטובוסים, ומיניבוסים, וטרמפים ומשאיות וכל מני שטויות, ולעשות את הדרך בין דצ'ין ללימינג ביום. היה מגניב, עד לנסיעה הלילית במשאית עם הטיבטי החרמן... Confused
מה שהכי טוב בדרך הזאת היא שככה מדלגים על ז'ונגדיאן המבחילה!
יש שמועה על שמורה מדהימה ליד ליג'יאנג שנקראת אגם חאבה HABA LAKE, לא הייתי שם, אבל אתה ביקשת... Razz

טוב, כיסינו את צפון YN, אבל מה לגבי הדרום? אם אתה כבר בצ'כונה, תמיד נחמד לקפוץ ליואןיאנג YUANYANG וסביבותיה, PUZHEHEI ועוד כמה פנינים שלא התגלו עדיין (טפו טפו טפו) ע"י הלונלי ודומיו.

אני מניחה שכבר חרשת על הCHINABACKPACKER.COM אבל אם לא, אז תעיף מבט, תתרשם, ואז תשאל שאלות יותר ספציפיות.

איך מסתדרים? שיחון, מילון קטן שיש בכל חנות ספרים, הרבה ציורים, הבעות פנים, תמיד לבקש שיכתבו לך בסינית את מה שאתה רוצה לאכול, לקנות, לבקר באותו היום.
לבקש במסעדה שיכתבו לך שמות של מנות טעימות, לקנות מפה של יונאן שיש בה אנגלית וסינית, ולסמן לך יעדים...
וכמעט תמיד ימצא סביבך הסיני שידע כמה מילים באנגלית!

זהו, עד להודעה חדשה אני חוזרת להעמיד פנים של אדם עסוק...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon14.gif  מזל שאין לנו חיים :) תגובה ל - 3 06/07/2008 15:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יופי - תודה.

ראיתי תמונות של נוג'יאנג NUJIANG ובאמת זה לא נראה יותר מדי משהו. נראה לי שאסע לשם רק אם לא יהיה לי עוד מה לראות (אין מצב Smile ).

לגבי YUANYANG - כן, בטוח בטיול שלי (אני נכנס ליונאן מויאטנם - גבול לאו-קאי).

PUZHEHEI היא פנינה ששוה באמת את הנסיעה הארוכה (יוצא לי כ 6 שעות לכל כיון ולא משנה איך אני מכניס אותה לתוכנית)?

שוב תודה על התגובה Smile

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לגבי PUZHEHEI תגובה ל - 4 06/07/2008 16:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
אני מאד מאד מאד מאד אהבתי. אין מילים לתאר בפי...
האזור מאד מזכיר את גווילין ויאנגשו, רק שבמקום הרים ושדות אורז יש גבעות ואגמי לוטוסים.
יש מערת נטיפים מוארת באופן פסיכדלי (ותשתדל לא להנעל בפנים שכסוגרים את האור, לא נעים...), כמה כפרים חמודים וחלקם עדיין לא לגמרי מתויירים (לא היו לפני שנתיים, בכל אופן) ובטח עוד כמה אטרקציות.
אבל...
עונת הלוטוסים היא בעיקר יולי אוגוסט, אז אני מניחה שעדיין ישארו לוטוסים בספט', אבל בטח פחות.
בנוסף - הפארק מתוייר קשות ע"י סינים (בעיקר כאלה ששטים על אגמי הלוטוסים ושופכים ים אחד על השני. בעעעעעע...)
והכי גרוע - יש דמי כניסה גבוהים!
איכשהו לא שילמנו אותם, אבל לא כדאי לבנות על זה.
העיר שממנה מגיעים לשם נקראת צ'יוביי QIUBEI, ושם נמצא מיעוט הז'ואנג, עם שווקים צבעוניים, לתבושות אופייניות וכו'. אפשר להשאר לישון שם בזול.
אולי מאחת מהערים שליד יואניאנג יש אוטובוסים שמגיעים לפוז'היי: GEJIU, JIANSHUI או KAIYUAN יכולות להיות יעילות לצורך זה.

אני מצרפת מפה שמצאתי, אל תשתמש בכזאת בסין כמובן, כי אין בה סינית. מצד שני - לכרגע היא יכולה להספיק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. המשך הקשקשת: תגובה ל - 5 06/07/2008 19:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רשמתי (בגדול) את ההמלצה של לגבי PUZHEHEI. אני יראה כבר בטיול עצמו.

אם בדרום עסקינן, היית בג'יאנשוי Jianshui? עיירה קרובה ליואניאנג... לפי הלונלי זה נראה נחמד.

טרק דילג הנמר מתויר מדי? אני רוצה לעשות את הטרק מדאצ'ין ואולי עוד משהו קטן באיזור Baoshan , Shitoucheng. ערוץ דילוג הנמר יפה באופן יוצא דופן?

אגב, Yunlong נמצא כ150 קילומטר מערבית לדאלי. זה אמור להיות כפרון קטן ונחמד. סביבו מערות, אגמים ומעיינות חמים. אני ינסה לברר עוד על השמורות שסיפרת אליהן.
מדהים! Shocked כמה יש לראות רק ביונאן! ואני חשבתי באיזשהו שלב להוסיף גם את סיצ'ואן... Embarassed

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ועוד שאלה בנאלית תגובה ל - 6 06/07/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לי בעיה:

אני רואה שלויזה לסין צריך כרטיס טיסה למדינה- אין לי כזה כי אני נכנס מויאטנאם...

כמו כן מאיפה אני מסיג להם אישור שהיה? זה ממש חובה? היעד הראשון שלי הוא יואניאנג וקשה לי מאוד לדעת איך יזרום הטיול. כל היתחיבות תגביל.
למישהו יש המלצה איך לעקוף את זה? אולי הזמנה פקטיבית מאיזה גסט-האוס?

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ועוד שאלה בנאלית תגובה ל - 7 06/07/2008 20:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
הזמנה פיקטיבית תהיה נחמדה, ובטח שלא תזיק, וגם לא תעלה יותר מכמה $$$ אם בכלל...
בנוסף, כרטיס טיסה לוייטנאם, כרטיס טיסה מסין/תאילנד/וייטנאם וכו' ~אולי~ יעשו את העבודה.
אולי בספט', אחרי האולימפיאדה, הסינים קצת ירגעו עם ענייני הויזות.

JIANSHUI מאד נחמדה, עם בתים ישנים מקוריים, איזור משוחזר יפה, ואוירה מאד נעימה ו"אמיתית". היא בכל מקרה בדרך בין יואניאנג לקונמינג, ואולי ממנה אפשר להגיע לQIUBEI. גם אם לא, אז יש שם תחנת אוטובוס גדולה כך שבטוח ישנם אוטובוסים לערים האחרות שציינתי. יש קצת מידע על העיר הזאת ויואניאנג בROUGHGUIDE. היא מופיעה גם בלונלי?

כל איזור שונה לגמרי מהאזורים האחרים, ועל טעם וריח אין להתווכח.
אפשר לעשות טרק של 4 ימים בין באושאן לאגם לוגו, אבל הוא אמור להיות קשה יותק מאשר הTLG. בבאושאן יש מדריך טיולים דובר אנגלית, אם אני לא טועה, בGH של MO.
גם הטרק בדצ'ין צריך להיות מדהים. את שניהם לא עשיתי...

על YUNLONG לא שמעתי, אבל נשמע נחמד. באופן אישי, ויש רבים שלא יסכימו איתי, לא אהבתי במיוחד את דאלי, ואם אתה קצר בזמן (ואתה די קצר למרות שאתה מתמקד "רק" ביונאן) הייתי מוותרת עליה...

ישנם עוד מלאאאאאאאאאאאאא מקומות יפים אחרים בYN, אם אתה נתקע עם כמה ימים נוספים, ולא בא לך להעביר אותם ברביצה בדאלי, אתה מוזמן לשאול. (למרות שנראה לי שהלו"ז שלך די עמוס).

ישנם גם כמה מקומות חמודים ליד קונמינג: פגודת הבמבוק ופגודת הזהב, כפר עתיק (נדמה לי שקוראים לו GUANDU) אבל אני לא בטוחה, יער האבן, יער החול, כפר עתיק בשם HEIJING וכו' וכו'...

את סצ'ואן תשמור לטיול הבא, גם לה צריך "לעשות כבוד".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. זה מרגיז ש 25-30 יום זה לא מספיק תגובה ל - 8 06/07/2008 23:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בטוח שישאר לי המון מה לראות בסין (כמו שנישאר המון מה לראות בהודו אחרי חצי שנה...). אני בונה על זה לטיול הבא Grin

לגבי המדריך: יש לי lonely planet China`s Suothwest יצאה מהדורה חדשה באוקטובר 2007. אני לא חובב של ה ROUGHGUIDE - התאכזבתי ממנו בכמה יעדים.

תגידי, את מכירה גסט האוס כל שהו שאני יכול ליצור איתו קשר (לגבי האישור של המלון)? מה בדבר mama naxi בליג'יאנג? אני יכול לנסות לחפור להם במייל Twisted Evil

אם עוד לה הספקתי להגיד אז: ממש ממש ממש תודה על כל העזרה שלך! זה מעניין וכיף לי לשמוע גם מעבר לטיול עצמו!
כמה זמן היית בסין? את דוברת סינית? אני מנסה ללמוד בעזרת דיסקים של שמע וזה שובר לי את השיניים- טוב, אני לא התיאש כל כך מהר Smile

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. זה מרגיז ש 25-30 יום זה לא מספיק תגובה ל - 9 07/07/2008 08:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
החיים מרגיזים, ככה זה.
גם הסינים מרגיזים, יכול להיות שאחרי 25 ימים, או דקות, תרצה לשבור לכולם את המפרקת, ותגיד תודה שזה היה טיול כ"כ קצר...

אניווייז: אני מצרפת לינק להוסטל חביב וזול בKM. באופן כללי הוא מומלץ, יותר שקט מההאמפ, והרבה יותר מרכזי מהקמילה.

ללימודי סינית בסיסית, אפשר להכנס לאתר הבא, ולחפש רק את השעורים ברמה הנמוכה שנראים רלוונטיים לטיול: אוכל, קניות, נסיעות וכו'.
יש שם המון מידע רלוונטי על הגיה של עיצורים ותנועות, טונים ושאר ירקות.

הספר נשמע מעולה, הוא מזכיר את המקומות שציינתי? כי הרבה פעמים נאלצתי לסמוך על אנשים זרים שהסתובבו עם ספרי טיולים של סיניים, והבינו (או שלא) את מה שכתוב שם...
אם יש מקום שאתה רוצה ללכת אליו, ולא רשום לך השם הסיני, אני אוכל לנסות למצוא לך אותו.

הייתי במצטבר בסין במשך שנה - שני טיולים של 5 חודשים, ואז טסתי לסין ללמוד סינית במשך סמסטר, ואח"כ טיילתי עוד כמה חודשים. אני מצליחה לתקשר עם נהגי מוניות, אבל לא הרבה מעבר לזה. חלק מהקסם של הטיול זה לא להבין מה כל הצ'כונה אומרת עליך...

בכייף! Very Happy

נ.ב
אני לא יודעת מה המצב היום, אבל לפני כמה שנים הסתובבו שמועות עקשניות על החרמת ספרי מטיילים בגבול של וייטנאם באופן אקראי. לי עשו את זה בשדה התעופה של KM (ע"ע לשבור לכל הסינים את המפרקת) בגלל שהיתה בספר מפה של סין וטאיוון היתה בצבע אחר (ז"א שזה בעצם ספר פוליטי אנטי סיני ולא ספר טיולים). קח לתשומת ליבך, ואם יש בספר מפה/משהו עם גוון פוליטי על טאיוואן או טיבט, קח בחשבון שזה עלול להיות בעייתי. אני מקווה שיהיה בסדר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. Weishan תגובה ל - 10 08/07/2008 13:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חיזי לא מחובר חיזי - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
אני רואה שכבר עברתם לנושאים בירוקרטיים, אבל ראיתי את שם העיירה ואני חייב להמליץ על ביקור של יומיים בווישאן. היא איזשהי מראה על מה שדאלי היתה יכולה להיות (וודאי היתה לפני כל ההתפתחות למען כיסו של התייר). אחת הערים העתיקות השמורות בסין, מאוד אינטימית, רגועה ויפה. מלונות זולים ומאוד מקושטים (20-30 יואן ללילה) - מומלץ מאוד.
צריך לסבול נסיעה קופצנית של כשעה וחצי משיאגואן, שליד דאלי, אבל בנות מיעוטים צבעוניות בדרך יעשו גם אותה מעניינות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. נישמע מצוין! תגובה ל - 11 08/07/2008 14:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כבר אנחנו חוזרים לדיון המעניין יותר:
לנועה: למה אמרת שלא אהבת את זונגדיאן? מה רע בה?

אגב: הזמנתי גסט האוס ליומיים בקונמינג. ההזמנה 3.8$ ומבחינתי זו הזמנה פקטיבית כי אני לא רוצה להיות מוגבל בתאריך. אני מקווה שזה ירצה את השגרירות הסינית.

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. נישמע מצוין! תגובה ל - 12 08/07/2008 22:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
חיבבתי את ZD, עד שהיא הפכה למיזם תיירותי - שאנגרילה. מאז (לדעתי) היא ממוסחרת להחריד, ואיבדה כל שמץ של כפריות ו/או טיבטיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. השגרירות הסינית עושה בעיות!!! תגובה ל - 13 09/07/2008 15:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הם ממש קשים. הפקיד אמר לי בטלפון (באנגלית מגומגמת) שהסיבה היא האולימפיאדה.
הם מקפידים שיהיה לך כרטיס טיסה פנימה והחוצה מסין. ניסיתי לשאול אותו איך אני יכול להיכנס יבשתית מויאטנאם והוא אמר שהוא צריך לראות את כרטיס הרכבת...

הוא המליץ לי לחזור אליהם אחרי האולימפיאדה כי הבירוקרטיה יכולה היות פשוטה יותר...

ערן

מי בתמונה זה אני??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. השגרירות הסינית עושה בעיות!!! תגובה ל - 14 09/07/2008 20:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
ע"ע לשבור מפרקת...

אם אתה גם ככה בת"א, אולי תוכל להגיע, ולנסות לשכנע אותם פנים מול פנים. להסביר שאתה לא בטוח בתאריך, אולי תתעכב קצת בוייטנאם, אולי בדרום יונאן...
אתה רק סגור על תאריך הטיסה לוייטנאם ומלון בקונמינג.
אולי אפשר לשאול את דימה מסוכנות הנסיעות בהאנוי, שכותב כאן בפורום לפעמים אם הוא יכול להזמין לך כרטיס לרכבת מראש, ולכל היותר תמכור אותו למישהו בהאנוי...
או שאולי (אם הכרטיסים לא שמיים), הוא יכול לשלוח במייל סריקה של כרטיס שהוא הזמין מראש למישהו אחר.

בקיצור, אני מניחה שיש פתרונות.
לא הייתי סומכת על זה שאחרי האולימפיאדה דברים ישתפרו, כי בסין כמו בסין, לעולם אין לדעת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. השגרירות הסינית עושה בעיות!!! תגובה ל - 15 09/07/2008 21:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yushon לא מחובר yushon  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
משיחות עם פקידי ויזה סינים שנערכו בחידוש האחרון של הויזה שלי (לפני חודש...) אחרי האולימפיאדה הכל אמור לחזור לקדמותו וכל הבעיות הקיימות כיום אמורות להיעלם.
אך כמו שנועה ציינה, סינים... לך תדע.

לפי הבנתי אם תנסה להוציא ויזה דרך סוכנות הסיכוי לקבל אותה בלי כל הבעיות מסביב הרבה יותר גדול. שווה ניסיון.

בהצלחה בכל מקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. השגרירות הסינית עושה בעיות!!! תגובה ל - 16 09/07/2008 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
ואני שמעתי שאחרי ה17.10, יקלו על קבלת הויזות.

בקיצור - סינים... Confused
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. Nu Jiang תגובה ל - 17 09/07/2008 23:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בסאם עבדול רחמן בסאם עבדול רחמן לא מחובר בסאם עבדול רחמן  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
אני אישית מאוד נהניתי בעמק. העיר Liuku אמנם לא מעניינת, אבל הנסיעה צפונה מדהימה, והכפרים באיזור של Fugong ואפילו עוד יותר ב Bingzhongluo פשוט מרתקים. ב Gongshan כדאי לעצור רק אם נוסעים ל Dulong Jiang, שהוא לטעמי האיזור הכי יפה בסין. אתה מוזמן לראות תמונות knyv

אתה יכול לבדוק באתרים כמו Chinabackpacker.com או Chinatrekking.com הם מציעים כמה מסלולים מעניינים בצפון יונאן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. Nu Jiang תגובה ל - 18 10/07/2008 23:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
הנחתי שתגיע באיזהשהוא שלב...
אחלה טיול עשית לך שם, נראה הרבה יותר מעניין ויפה מהטיול שלי (שכלל בעיקר קוראנים שיכורים ובר בי קיו של קוראנים שיכורים)!
איך בכלל התגלגלת לטייל שם?
התחלתי לראות את התמונות (רק של הצד הסיני של נוג'יאנג) ונשארתי עם הלשון בחוץ.
אתה צלם בחסד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. Nu Jiang תגובה ל - 19 11/07/2008 18:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בסאם עבדול רחמן בסאם עבדול רחמן לא מחובר בסאם עבדול רחמן  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
המממם, לא ממש ברור לי איך אפשר לגוון ב Nu Jiang, יש בסה"כ דרך אחת לאורך כל העמק... הנסיעה באוטובוס עצמה היא אטרקציה, ורק צריך לבקר באתר של chinabackpacker.com כדי לברר איפה בדיוק כדאי לעצור.

התכנון המקורי שלי היה להיכנס דרך Tsawarong לתוך טיבט, אבל העדפתי בסוף להתמקד ב Dulong Jiang. זה באמת טיול כבר יותר מורכב שמצריך הכנה יסודית מראש וידע בסינית. אבל ל Nu Jiang אין שום סיבה שכל מטייל יגיע בכל עונה בשנה (ורק בהערת אגב, זאת דרך מומלצת במיוחד לרוכבי אופניים)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. Nu Jiang תגובה ל - 20 11/07/2008 22:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
אני רק יודעת שלא עברנו לבורמה, לא התקרבנו לבורמה, ולא חתכנו שום גבולות.
גם לא היו שם מפלים.
נסעתי בתחבורה ציבורית על הכביש בין ליוקה (?) לבינגז'ונגלואו.
עכשיו תסביר לי אתה איך בורמה השתרבבה לך בכביש הזה!
Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. Nu Jiang/Dulong Jiang תגובה ל - 21 12/07/2008 05:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מדובר ב 2 טיולים שונים. ה Nu Jiang הרי זורם בין 2 רכסי הרים, כשמעבר לרכס המערבי Gaoligong Shan נמצאת בורמה. רק בשפיץ הכי צפוני של הרכס, במפגש הגבולות סין-טיבט-בורמה נמצא איזור ממערב ל Gaoligong ששייך לסין. אבל כדי להגיע אליו צריך לקחת ג'יפ מעבר לרכס ההרים. כך שלא מדובר יותר באגן של ה Nu Jiang אלא היכן שזורם נהר ה Dulong Jiang. לטייל שם זה סיפור קצת יותר מורכב, ולכן הרבה פחות מטיילים מגיעים לשם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. צודק תגובה ל - 22 13/07/2008 08:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
באמת לא הייתי שם (ואפילו לא שמעתי על המקום עד לעכשיו...)

אולי בטיול הבא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. מומלץ בחום תגובה ל - 23 13/07/2008 15:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למרות שחשובה הכנה מאוד מדוקדקת לפני שיוצאים לשם... אז למי שמתעניין, הם מוזמנים לפנות אליי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. יצירת קשר תגובה ל - 24 13/07/2008 19:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rosali לא מחובר rosali  משתמש בינוני 89 הודעות עד כה
היכן ניתן להשיג אותך?
אני טסה מחר בלילה לסין אשמח לשמוע לפני..

סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. ניסיתי לתרגם את השלט בתמונה שלך תגובה ל - 18 13/07/2008 19:59 לתגובה קודמת
~נועה~  משתמש לא מוכר
חלק מהאותיות די מטושטשות. אתה יכול להעלות אותה ברזולוציה גבוהה יותר?
בכל מקרה, זאת איזהשהי אזהרה שנוגעת להולכי רגל.

עדיף מאוחר מדי מאשר לעולם לא. Wink
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה לתאילנד
להודעה הבאה:צפ' תאילנד עזרה בתכנון מסלול מצ'יאנג מאי- דחוף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות - סין

כתבי למטייל כרגע באסיה

שאלות נפוצות - תאילנד