כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מתחילים לגבש מסלול ליער השחור - בבקשה הארות והערות 06/07/2008 01:36 לתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 209 הודעות עד כה
נחיתה בפרנקפורט בלילה - לינה בפרנקפורט.
יום 1 - נסיעה מפרנקפורט - היידלברג - שטוטגרט מוזאון מרצדס - הגעה ליער השחור שם מוזמנת לנו לינה בשונבאך.
יום 2 - פארק החבלים באובריד, טודנאו - מגלשות, העיר פרייבורג
יום 3 - שוויץ - שפהאווזן מפלי הריין, סטיין אם ריין וכמה שנספיק מאגם קונסטנץ....אם הכלל
יום 4 - מפלי טריברג, חור המכשפה, הורנברג וגוטאך
יום 5 - שונבאך ודרומה עד אזור טיטסי
יום 6 - שלונזי - שיט, טיול אופניים טודטמוס
יום 7 - נסיעה לאלזס ודרך היין לינה קרוב לראסט
יום 8 - פארק אירופה
יום 9 - שטרסבורג ונסיעה לפרנקפורט לטיסה בערב
היום התחלנו לגבש....עדיין מתלבטים אם להשאיר את פארק אירופה לסוף או להכניס אותו באמצע השבוע ולנסוע משונבאך אליו וחזרה ולהשאיר יומיים לאזור אלזס בסוף.
חשוב לנו שיהיה לנו זמן בניחותא ליער השחור עצמו - סוסים, מיני גולף, שיט ואופניים ולכן יום 5 הוא יותר "דליל"
מחכה להערותיכם והארותיכם. תודה מראש
איילת
שכחתי לפרט : זוג + בת 17 וחצי בן 14 ובת 11 וחצי שאוהבים לטייל וגם אתגרים לא מאד מסוכנים אבל אוהבים פארק חבלים... היינו כבר באוסטריה - טירול, אורלנדו וושינגטון, לונדון, כרתים. הפעם זה טיול בת מצווה לקטנה וסיום י"ב לגדולה....וחשוב שיהיה לנו זמן להתפנן ולחוות את המקום. הם גם בגיל שהם כבר נהנים מהאוכל ואנחנו כבר יושבים במסעדות ונהנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקפיצה - בבקשה עזרתכם תגובה ל - 1 06/07/2008 22:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבנתי בינתיים שלא כדאי להשאיר את פארק אירופה לימי שבת או א כך שנשאיר אותו באמצע השבוע. האם לנסות לשנות את מקום הלינה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מתחילים לגבש מסלול ליער השחור - בבקשה הארות והערות תגובה ל - 1 07/07/2008 07:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
את המגלשות של טודנאו לא הייתי מחברת ביום של פרייבורג אלא ביום של טודמוס אולי?
נראה לי שלעשות פארק עם מגלשות ואחכ שוב מגלשה זה יותר מדי.

לגבי "פארק חבלים" באוברייד- הוא אינו פארק חבלים! כלומר לא פארק בו הולכים על גשרי קופים וכו-אלא פארק שעשועים וחיות ובו יש גשר אחד ארוך מאד (לא חבלים כל כך) אני לגמרי בספק לגבי ההתאמה לגילאים של ילדייך לפארק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יונית תודה תגובה ל - 3 07/07/2008 10:43 לתגובה קודמת
תיקנה אותי היידי אור לגבי פארק החבלים הבנתי שעדיף לנו להיות בפארק steinwasen? על פארק הקופים אנחנו נוותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה לקראת הטיול
להודעה הבאה:טיול ללונדון