כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה-טיול לפנסיונרים 06/07/2008 09:10 לתגובה הבאה
  כלימו לא מחובר כלימו  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אני מחפש המלצה לטיול מאורגן לזוג בני 65 לא הכי בריאים שבעולם אבל מתפקדים יפה .
אנחנו רוצים לנסוע לחוף המזרחי בספטמבר לעד 15 יום ,טיול לא בלחץ אבל שיהיה מאורגן בצורה כל שהיא .רוב הטיולים המאורגנים הם בלחץ ורצים כמו כן רובם לוקחים לאורלנדו וזה לא מעניין אותנו ,האם תוכל לתכנן לנו זמן שהיה בניו יורק ,טיולים מאורגנים מהארץ או מניו יורק .המלצות על בתי מלון והכל ,האמת אין לי מושז להתארגנות באמריקה .באירופה אנחנו נוסעים עם רכב ואין לנו בעיה.
תודה
עמי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה-טיול לפנסיונרים תגובה ל - 1 06/07/2008 09:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3088 הודעות עד כה
אם אתם פנסיונרים,כמוני,יש לכם הרבה זמן,כמוני,פשוט לשבת ליד המחשב,וללקט מה שמתאים לכם
אנו חזרנו עכשיו מ3 שבועות בחוף המערבי ,לבד ארגנתי,עם קריאה רבה כאן,ולבד טיילנו,אבל ,טפו,טפו,בריאותנו תקינה
ממליצה לעשות מה שעשינו בטיול אחרון לוייטנאם,גם לא רציתי את הריצות,וגם לא לבד,לקחנו שם טיולים מאורגנים מקומיים,למקומות שרצינו,לכמות הימים שרצינו
זה לא שלא רוצה לעזור,לא היתי באזור הזה,אבל רק אתם יודעים מה מעניין אותכם,רמת בתי מלון,ויש הרבה מאוד חומר על זה כאן
תלכו גם לחברות נסיעות,יש חוברות למטייל עצמאי,שזה אומר שאתם טסים לבד,ומשם לוקחים טיולים מאורגנים שסודרו מהארץ וכולל איסוף מנמל התעופה

[עודכן ב:06 יולי 2008 10:00:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה-טיול לפנסיונרים תגובה ל - 2 06/07/2008 13:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  im לא מחובר im  משתמש בינוני 128 הודעות עד כה
אל תחששו לעשות זאת לבד . אם אתם נוהגים באירופה אין סיבה שלא תעשו זאת בארה"ב . היום בעידן ה GPS זה הרבה יותר קל .
תגבשו לעצמכם מסלול שמתאים לכם . תקבלו יעוץ בממסי או אצל סוכן נסיעות שאתם סומכים עליו , גולשי הפורום כאן יבואו גם כן לעזרתכם .
תבדקו בחברת "למטייל " שיש לה טיולים מאורגנים בעברית ( הם יקרים!)תבדקו טוב את מסלול הטיול והזמנים האם גם הם רצים ממקום למקום .
קראו שרשורים קודמים כאן בפורום ותראו שהשד אינו נורא כל-כך .
אני אמנם איני פנסיונרית אבל לא צעירה . זהו הטיול הראשון שלי לארה"ב ובתחילה חששתי לנסוע באופן עצמאי כי חשבתי שזה גדול עלי .
היום אני יודעת שזה לא כל כך קשה לארגן הכל לבד צריך רק לעבור את המחסום הראשוני .
בהצלחה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה-טיול לפנסיונרים תגובה ל - 3 06/07/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1306 הודעות עד כה
אם בכל זאת אתם רוצים טיול מקומי מאורגן חברים שלנו, בגילכם, נסעו עם חברת קוסמוס והיו מאד מרוצים . אמנם הם לקחו את הטיול הארוך 14 יום שכולל את קנדה, אבל יש גם טיולים קצרים של 7-8 ימים, שיחד עם ניו יורק יכולים למלא לכם 15 יום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הצעה תגובה ל - 1 06/07/2008 14:37 לתגובה קודמת
  stamir לא מחובר stamir  משתמש פעיל 485 הודעות עד כה
קחו מסוכנות הנסיעות חוברות טיולים מאורגנים.
סמנו מה אתם רוצים לראות.
זו כבר התחלה.

מכאן תבדקו באתרים כמו כאן אם יש עוד עניינים בסביבה שמעניינים אתכם, תוכלו גם לשאול ספציפית.

אחרי הבירורים האלו יהיה קל יותר לקבוע זמנים מלונות וכו'.

לחילופין, בטח יש כאלו שתמורת תשלום יארגנו לכם טיול מאורגן/עצמאי.
יארגן לכם מסלול מא' ועד ת' ואתם תצטרכו רק לנסוע (ולשלם).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוטובוס מניו יורק לבוסטון
להודעה הבאה:מסוכן ובטוח בסן פרנסיסקו

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף