כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למי שהיה בלגולנד גרמניה. 06/07/2008 11:24 לתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
איך בפועל מתבצעות ההגבות גיל/גובה. מה הם בודקים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למי שהיה בלגולנד גרמניה-אולי בכל זאת? תגובה ל - 1 06/07/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אולי בכל זאת. מהאתר שלהם לא ברורות לי מגבלות הגיל/גובה יש מתקנים שצריך להיות בן 4 וגובה 90 ס"מ ויש מתקנים שצריך להיות בן 4 וגובה 100 ס"מ. הם בודקים גיל או רק גובה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למי שהיה בלגולנד גרמניה-אולי בכל זאת? תגובה ל - 2 06/07/2008 15:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3284 הודעות עד כה
היי
סתם מסקרנות - זה באמת משנה את ההחלטה אם לבקר בפארק או לא?
מה זה יעזור אם תדעי זאת מראש?
אני לא רוצה להשמע ביקורתי אבל אם החלטתם לבקר בלגולנד אז תזרמו...
יכול להיות שבכלל לא בודקים עם קליבר את הגובה המדוייק?
אני כמעט בטוח גם שלא מבקשים דרכונים בכניסה לכל מתקן...
באפטלינג למשל יש דמות כזאת בכניסה למתקן שמודדת את הגובה אבל איש אינו בודק במדויק וגם ילד נמוך במעט יכול להכנס....
וגם תודה מראש למשיבים לא תזיק....
ואם כבר בתודה עסקינן - תודה על הברכות לרגל שובינו ארצה...

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למי שהיה בלגולנד גרמניה-אולי בכל זאת? תגובה ל - 3 06/07/2008 15:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל אני מאוד מודה לך על התשובה. אין לי הרבה ניסיון בפארקי שעשועים בחו"ל (חוץ מאפטלינג), כך שבאמת אין לי מושג. הקטן שלי יהיה בנסיעה חודשיים לפני גיל 4. משיטוט באתר של לגולנד הסתבר לי שכמעט כל המתקנים מוגבלים מגיל 4 ומעלה ואני באמת לא רוצה שיווצר מצב שהוא לא יוכל לעלות לכלום ואז ההאכזבה תהיה רבה. וכן, אם באמת הוא לא יוכל לעלות כמעט לשום דבר זה יכול להוות שיקול אם ליסוע לשם או לא.
מכיוון, שרבים מהחברים פה בפורום היו בלגולנד יהיה נחמד לדעת אם יש הקפדה או לא.
ושוב ברוכים הבאים. אני כבר מחכה בקוצר רוח לסיפורים ולתמונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למי שהיה בלגולנד גרמניה-אולי בכל זאת? תגובה ל - 4 06/07/2008 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס ס. איריס ס. לא מחובר איריס ס.  משתמש פעיל 1122 הודעות עד כה
אני רוצה לספר שיש פארקים שדוקא בודקים ואפילו במדויק.
בלגו לנד לא היינו. אבל בפארק אירופה מדדו עם מד גובה. הרבה מתקנים היו ל 1.20 ומעלה. בתי היתה 119 עם סנדלים ולא הורשתה להכנס לכמה מתקנים , גם כשניסינו , עמדנו בתור ואפילו ביקשנו.. לא עזר כולם.
היא הוצאה מהתור יחד עם מלווה. מה רבה היתה האכזבה Sad
אולי זה אופייני רק לפארק המסויים הזה (לא סתם אומרים שיקים הם יקים) אבל שווה לבדוק ולדעת מראש..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. למי שהיה בלגולנד גרמניה-אולי בכל זאת? תגובה ל - 4 06/07/2008 17:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1403 הודעות עד כה
בודקים גובה, לא גיל.

הבן הקטן שלי הוא בדיוק במגבלת הגובה התחתונה, וכמעט בכל מתקן ביקשו למדוד את הגובה שלו בכניסה.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אותנו בדר"כ לא בדקו תגובה ל - 6 06/07/2008 19:11 לתגובה קודמת
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
היינו ביוני בלגולנד עם בן 4 וקצת בגובה מטר וטיפה ובת 7.5. באירופה פארק היינו בשנה שעברה עם בן 3.5 ובת 6.5, 124 ס"מ.
בלגולנד שאלו בכמה מתקנים מה הגיל של הילדים, אבל גובה לא בדקו.
באירופה פארק בדקו את הגובה של הילדה רק ברכבת ההרים שבחושך (אולי זה היה צריך לסמן לנו שעדיף להימנע מהמתקן...).
אבל אני חייבת לציין שלא ניסינו להכנס לשום מתקן שלא תאם את הגובה או הגיל של הילדים.
בלגו לנד יש לדעתי מספיק מתקנים שמתאימים גם לילדים מתחת לגיל 4, כך שבל מקרה הילד לא צפוי להתאכזב. השילוט בכל מתקן מאוד ברור - מאיזה גיל ו/או גובה ניתן לעלות לבד ובאיזה צריך ליווי מבוגר.
כשהיינו באירופה פארק הבן עוד לא היה בן 4 ולכן לא שילמנו עליו כניסה ולכן הופתעתי לגלות לא מעט מתקנים שהתאימו גם לגיל שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחירים עדכניים של אתרים בהולנד
להודעה הבאה:טיפים ועצות מטיול משפחתי שלנו ביוני בצפון איטליה