1. רגע לפני הנסיעה(שבועיים בדיוק) שאלה על הקרוואן |
06/07/2008 12:06  |
| |
שריתZ |
319 הודעות עד כה |
|
|
היי חבר'ה
כן הכל סגור, אבל אני מנסה להזמין עוד קמפינגים.
אממה...
בסן פרנסיסקו אני לא מוצאת.
ישנם קמפינגים מחוץ לעיר, לדוגמא ב- Miur Woods.
קראתי את מכתבי המטיילים במוטורהום ואף אחד שם לא המליץ על שם של קמפינג בסן פרנסיסקו. משפחה אחת כתבה שמצאה קמפינג לחוף האוקיינוס, אבל לא נתנה את שמו.
האם יש לכם להמליץ לי?
כתבו שם שהתחבורה נגמרת ב- 17:00, האם נכון?
כי חשבתי שאם נחנה מחוץ לעיר ניסע לתוך העיר עם תחבורה ציבורית.
אודה לכל מי שיעזור.
תודה
שרית
|
|
|
|
|
| 3. רגע לפני הנסיעה(שבועיים בדיוק) שאלה על הקרוואן תגובה ל - 1 |
06/07/2008 13:32   |
|
הי שרית
למרות מה שכתבת, את הכתבה שלנו, שגם היא נמצאת באתר מוטורהום ולא רק בבלוג שלי, בטוח לא קראת באופן יסודי. כי אחרת היית יודעת את האינפורמציה הבאה שכתובה שם:
בתוך העיר עצמה אין טעם לחפש חניוני קרוואנים (אין) אלא רק בפריפריה.
אנחנו חנינו למשך ארבעה לילות ב- SAN FRANCISCO RV RESORT הנמצא בעיירת לווין שבדרום סן-פרנציסקו בשם פסיפיקה על צוק שמעל שפת הים. כל בוקר נסענו בתחבורה ציבורית למרכז העיר וכל ערב חזרנו ממנה.
כדי להגיע מהקמפ למרכז העיר נוסעים נסיעה של 20 דקות באוטובוס (יש לו תחנה מחוץ לקמפ) המוביל אותך לתחנת ה-"בארט" שב"דאלי-סיטי" הקרובה. הבארט היא הרכבת המהירה המובילה ממש לתוך כל אתרי התיור המרכזיים שבמרכז העיר. האוטובוס פועל בתכיפות רבה למדי (תקבלו לוח זמנים במשרד הקמפינג) וישנה גם אפשרות לוותר עליו ולנסוע עם הקרוואן ישירות לתחנת הבארט ולהחנות אותו שם למשך כל היממה - יש חניון. המרחק מהקמפינג לתחנת הבארט קצר יחסית והסיבה שהאוטובוס נוסע 20 דקות - כי הוא מסתובב בתוך השכונות עם הרבה תחנות. הבארט עצמה היא שירות יעיל ומהיר ויש רכבות כל כמה דקות.
זמן הנסיעה הכולל מהקמפינג למרכז העיר, באוטובוס ובבארט - יחד עם ההמתנות וחילופי אמצעי התחבורה - פחות משעה. התחבורה הציבורית פועלת לפחות עד חצות כולל סופי שבוע וייתכן שגם יותר מאוחר - אינני זוכר בדיוק.
אז זה הפתרון שנוסה על-ידינו והתגלה כמצויין. לא להיכנס לתוך העיר עם הקרוואן - פשוט אין צורך ומיותר.
ואגב, אם תקנו כרטיס משולב לכל התחבורה הציבורית בעיר (MUNI) זה כולל את כל החשמליות, האוטובוסים, הרכבל והטרולי'ס שבעיר, אבל לא את הבארט.
קראי את הכתבה...
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1053466
דוד
|
|
|
|
| 4. רגע לפני הנסיעה(שבועיים בדיוק) שאלה על הקרוואן תגובה ל - 1 |
06/07/2008 13:52   |
| |
שמוליק |
142 הודעות עד כה |
|
|
לפני חודשיים היינו 4 ימים בקמפינג נחמד על חוף האוקיינוס שנקרא: San Francisco RV Resort. הקמפינג נמצא מעט דרומית לסן פרנסיסקו צמוד לכביש מס' 1 במקום שנקרא Pacifica. היינו מאד מרוצים בפרט אחרי ששדרגנו את החנייה לקירבת החוף והתרחקנו מהכביש. סמוך מאוד לקמפינג (5 דקות הליכה) יש מרכז חנויות עם סופרמרקט גדול של safeway וחנויות נוספות. יש להם הסדר עם תחנת מוניות שתמורת 13$ (אם אינני טועה) מסיעה לתחנת הבארט הקרובה ומשם תוך 15 דקות אתם בעיר. בזמן הצ'ק אין אתם מקבלים דף עם פרטי התחנה והם אפילו נכנסים פנימה עד חניית הקראוון. אנחנו הזמנו טלפונית והגענו לאחר שעת הסגירה ובחוץ חיכתה לנו מעטפה עם השם שלנו וכל החומר הנדרש כולל הקודים לכניסה לשירותים ולמקלחות. אגב, מערכת התחבורה הציבורית בעיר היא ממש מדהימה, תקנו לכם כרטיס למספר ימים (ניתן לקנות - סמוך למרכז המידע לתיירים על יד התחנה הראשונה של קרוניות הכבלים) וכך תשמרו על הרגלים כי העיר ענקית. חזרה מתחנת הבארט יש אוטובוס עד למרכז המסחרי אבל הוא מפסיק בסביבות 18:30, אולם ניתן לקחת מונית והמחיר יוצא בסביבות 15$.
טיפ נוסף: אם אתם ממשיכים משם לאורך כביש מספר 1 אני ממליץ מאד לתדלק באחת התחנות שבמרכז המסחרי שעל יד הקמפינג כי לא תמצאו מחיר כזה לאורך כביש 1.
מצ"ב קישור לאתר וכן צילום הכניסה.
 |
| SF RV Resort(גודל:25.12KB) |
|
|
|
|
|