כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ויזה לויאטנאם 06/07/2008 14:29 לתגובה הבאה
  michalnagel לא מחובר michalnagel  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום,
בחודש אפריל הוצאתי בארץ ויזת תייר לויאטנאם (לחודש ימים) בעוד כשבוע אני טסה לויאטנאם.
קראתי באינטרנט שהויזה תקפה לחודש ימים מיום ההוצאה ולא מיום הכניסה לויאטנאם.
מצורף ציטוט" בוייטנאם סופרים את 30 ימי הוויזה מרגע הפקתה ולא מרגע הכניסה, כך שכבר הפסדתי יומיים. אומנם יש אפשרות לחדשה שבוע לפני פקיעתה, אבל מה אעשה אם שוב יהיה להם "כנס" ולא יחדשו לי אותה?

האם זה נכון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  ויזה לויאטנאם תגובה ל - 1 06/07/2008 14:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14567 הודעות עד כה
Twisted Evil
ציטוט משני אתרים
האחד
http://www.vietnamstay.com/service/
What is a 'Visa on Arrival ?': this is most likely the easiest way to obtain your visa without having to chase down embassies, consulates and the like prior to your trip, and is a valid alternative when applying for a tourist visa. The entry visa will be stamped on your passport as you pass through our immigration checkpoint. Though valid for thirty days, it can be extended once you enter Viet Nam. With this type of visa, you only can enter the country by air.

והשני
http://www.itisnet.com/english/asia/vietnam/e-viet-gen.htm#A nchor15350
Tourist Visa : Usually 30 days. Apply at embassies/consulates.
You have to specify the date of entry. You can enter after the day but you will be permitted to stay for 30 days from the date you specified.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ויזה לויאטנאם תגובה ל - 1 06/07/2008 22:11 לתגובה קודמת
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1484 הודעות עד כה
תוקף הויזה הוא מיום ההצהרה על הכניסה למדינה ולא מיום ההפקה. אם הוצאת אותה באפריל ועכשיו יולי זה אמור להיות ברור.
על איזה כנס מדובר? לא נראה לי שמישהו יול לאסור על הויאטנמים
לערוך כנסים בגלל שהוא רוצה ויזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרטיסי טיסה מבנקוק להאנוי
להודעה הבאה:טיולון בלאוס

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום