1. רמאות השכרת אופנועים בקופנגן |
06/07/2008 23:06  |
| |
givatyl |
9 הודעות עד כה |
|
|
בחוף nai pan yai - koh phangan, ליד Dream Land Hotel יש מקום שמשכיר אופנועים בצבע טורקיז. מה שאף אחד לא יספר לכם זה שהבעלים של המקום הוא השוטר של העיירה! כלומר, אם יש בעיה, אין עם מי לדבר. והוא יודע את זה ומנצל את זה. על כל שריטה שתעשו לאופנוע, ואני מדברת על שריטה בסל שמקדימה, תצטרכו לשלם אלפי באטים. אני הייתי צריכה לשלם לו 200 יורו על שריטות!!!
כמובן שלא אכפת לו שתאיימו להביא משטרה (הוא לא יגיד לכם שהוא השוטר, הוא פשוט יתעלם), הדרכון אצלו ולא תראו אותו עד שתביאו את הכסף.
אז שימו לב - אופנועים בצבע טורקיז, כתוב עליהם AIR SHOP וטלפון 077-445116
הכי גרוע שיש..
 |
 |
| small 218.jpg(גודל:16.39KB) | small 219.jpg(גודל:19.33KB) |
|
|
|
|
|
|
| 4. טיפ קטן בנושא,.. תגובה ל - 3 |
07/07/2008 23:14   |
 |
שמעון מפטיה |
493 הודעות עד כה |
|
|
מה שמצחיק זה שקטנוע כזה (מיו ימהה) עולה ביד שניה בשוק כ-300 יורו מקסימום ,....
צריך להיות מאוד זהירים כשמשכירים משהו בתאילנד ,בין אם זה אופנוע ים או קטנוע ומכונית ובמיוחד באופנועים כבדים , אם אפשר להימנע אז עדיף ואם אי אפשר (בגלל הג'וק בראש) אז לפחות להיזהר ולהשכיר מאנשים מוכרים או מומלצים בכל מקרה עדיף שזה יהיה מבעל עסק שהוא לא תאילנדי ושמסתפק בצילום דרכון (אגב,זה לא חוקי בכלל לקחת דרכון מהתייר ,רק לרשויות כמו משטרה וכדו' מותר לעכב את הדרכון ,.) כדאי גם לדבר עם המשכיר קצת לפני ולשאול לגבי מה קורה במקרה תאונה וכדו' ולבדוק את המושכר לפני כן ואם אפשר גם לצלם אותו אם יש איזה תאונה קודמת וכדו' ,לא לשכוח גם את נושא הרשיון הבינלאומי שאפשר להוציא במ.מ.ס.י. בארץ בתוך כמה דקות בעלות של כ-13 ש''ח בלבד ,חשוב לזכור שמי שאין לו רשיון בינלאומי הוא לא מכוסה ע''י שום ביטוח לא בתאילנד ולא בארץ ,(רשיון רגיל לא מספיק ).
טיול נעים ומהנה ,.
'' משמעות החיים היא - לחיות ! '' כל השאר זה רק בונוס נלווה ,. simon076@walla.com
http://www.2all.co.il/web/Sites/zionhousepattaya/
|
|
|
|
5. ועוד משהו.. תגובה ל - 4 |
08/07/2008 00:28  |
| |
נדב הרגיל |
2349 הודעות עד כה |
|
|
קו - פנגן הוא מקום נוראי לטייל בו עם אופנוע בשל תשתית הכבישים, העליות והירידות, הפיתולים, דרכי העפר, אופנועים רבים שנוסעים על אותו כביש כמו מטורפים, החלקות ועוד ועוד. מי שיכול להתאפק ולהמנע מהשכרת אופנוע, אז אני ממליץ לו לעשות כך בדיוק כפי שהמליצו קודמי בשרשור.
אבל מי שכן מתחשק לו לעשות טיולי אופנוע בפנגן, מי שיש לו חשק לטייל בדרכי העפר ולעשות מעין טיולי שטח, אז להזהר, קסדה, ביטוח בתוקף ורשיון בין לאומי מתאים!
נדב
|
|
|
|