כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מה בדרך בין סאן דיאגו לואגס 06/07/2008 23:18 לתגובה הבאה
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אני חוזרת על שאלתי מהימים האחרונים מקווה לקבל תשובה יותר עניינית
למרות שכל התיחסות תורמת משהו עדיין לא קיבלתי תשובה למה שחיפשתי
והפעם מבקשת עצה לגבי הדרך בין סאן דיאגו ללאס ואגס. בתחילה חשבתי שפשוט נעשה את זה ביום אחד אבל עכשיו אני מבינה שהדרך ארוכה מאוד ואולי כדאי לעשות עצירה בדרך אולי בפלאס ספרינג למרות שלא ממוקמת ממש באמצע הדרך נראית לי הכי מעניינת לעצירה
אם יש מקומות נוספים בדרך שאפשר ללון ולטייל בהם אשמח למידע בנושא
דבר נוסף כשנהיה בואגס חשבנו לבקר בסכר ההובר מה המרחק מהעיר לשם ברכב פרטי והאם אפשר לשלב עם אתרים נוספים במסגרת יום טיול אחד
תודה אירית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מה בדרך בין סאן דיאגו לואגס תגובה ל - 1 06/07/2008 23:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3085 הודעות עד כה
אנו עשינו את הדרך,בחצי יום ורק עצירות למנוחה קצרה,אם את רוצה לטייל,זה משהו אחר,ואם תחפשי תחת השם של דודו מרמת גן,תמצאי טיולים בדרך
אנו גרים בצפון הארץ,ויש לי בן שגר באילת,כל חודשיים עוברים מרחק די דומה,ולא בכביש מהיר כמו שם,לא נשארת לישון בבאר שבע,אם את מבינה למה אני מתכוונת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה בדרך בין סאן דיאגו לואגס תגובה ל - 2 07/07/2008 00:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shoshi2810 לא מחובר shoshi2810  משתמש בינוני 138 הודעות עד כה
אנחנו החלטנו להנות מהדרך ולא למהר לשום מקום. מפצלים את הדרך. נקום בנחת בבוקר בסן דייגו, אם יתחשק עוד משהו בעיר -אפשר יהיה.
מקוים לבקר בחוות סוסים אחת או יותר, לטייל בפאלם ספרינגז ושם נישן. למחרת נמשיך וניסע דרך לייק הבאסו, נצפין לסליגמן ושם נישן. רק יום אחר כך לגרנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מה בדרך בין סאן דיאגו לואגס תגובה ל - 3 07/07/2008 01:12 לתגובה קודמת
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
תודה על העצות אכן נראה לי שנשאר בפלאם ספרינג וביום למחרת נמשיך לוגאס בדרך נעבור ב קרסטליין יש שם קטע נסיעה מאוד יפה ומרשים שנקרא Rim of the world drive מאחר ואנחנו לא נספיק לבקר באף אחד מהקניונים הגדולים בסיבוב הזה אז כדאי לנו להקדיש לזה קצת זמן.
אשמח לשמוע איפה אתם לנים בסאן דיאגו היה לנו מלון על הכוונת אבל אין חדרים פנויים אז מחפשים משהו אחר אני גם לא יודעת באיזה אזור בסאן דיאגו נחשב טוב והאם יש אזורים שכדאי להמנע מהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עדכון בנושא אליטליה
להודעה הבאה:עצירות בדרך מניו יורק סיטי לניאגרה+המלצה למסלול

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף