|
| 2. חתונה בזנזיבר תגובה ל - 1 |
07/07/2008 17:50   |
|
אתם מתחתנים אצל קאדי? כומר? או ראש העיר? (גם הוא מוסלמי)
למה שלא תערכו "חתונה מסאית" בכפר של מסאים.
אם אתם מעונינים, אמצא עבורכם את הלינק
תודה
מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
|
|
|
|
|
| 4. גם לי יש שאלות תגובה ל - 1 |
08/07/2008 10:24   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4980 הודעות עד כה |
|
|
אהלן!
קודם כל המון מזל טוב
באמת רעיון מגניב מאד! אשמח לשמוע את תשובתכם לגבי מי שעורך את החתונה, ואז יהיה לנו קל יותר לדעת לענות לשאלה. נשמע לי קצת מוזר שחייבים לשהות אצלם שלושה ימים. נראה לי מאד לגיטימי לשהות באחד המלונות הזולים, ורק לעשות את הטקס אצלם.
וגם, כדרכי - תוכלי להגיד לנו איפה אתם מתכוונים להתנדב?
תודה!
|
|
|
|
|
| 6. גם לי יש שאלות תגובה ל - 5 |
08/07/2008 20:03   |
|
אה, לגבי הכיבוד בחתונה מסאית, לא צריך לדאוג. זה המזון המסאי המקובל, מילקשייק של 1/2 חלב ו1/2 דם משוקשק היטב. (אל לכם לדאוג, אתם ממילא לא דתיים) מוגש בתוך קלהבש.
לגבי דרישות מהחתן: מילה הוא עבר (אני מניח) והמילה שלהם מעט שונה עם מה שנקרא בפי כל SPECIAL DESIGN שהוא מיוחד למסאים בלבד.
אפשר אחר כך לראות את ההבדלים מכוון שכל אחד מהאורחים יכל "לבא אל הכלה" הוא רק צריך להשאיר סימן מחוץ לבקתה. את הRUNGO שלו.
טוב טוב.... לא נעשה לכם שחור בעניים, אבל אלו הם המנהגים המקוריים
אפשר בהזדמנות חגיגית לבקש שם תעודת נישואין אזרחית ואחר כך לנסוע ל"ירח דבש" מקוצר בזנזיבר.
|
|
|
|
7. HELPPPPPPPPP תגובה ל - 1 |
25/07/2008 23:50   |
| |
shimritst |
38 הודעות עד כה |
|
|
OK חברה מכיוון שיש הרבה מכם שטייל הרבה ביבשת ויש לו מכיר או ידע או קשרים כלשהם.
יש לנו בעיה עם עניין החתונה בזנזיבר - חבר שלי שמע שאנחנו צריכים חותמת אפוסטיל על המסמכים אחרת זה לא מוכר בארץ אלא עם כן נלך למשרד הפנים ומשרד המשפטים של טנזניה ויחתמו לנו שם ואז נצטרך ללכת לשגרירות בניירובי ולהחתים שם. עכשיו מכיוון שאין לנו ממש זמן - אני לא סובלת לעשות את זה בארץ אז בטח לא בטנזניה שאני לא מכירה שום דבר.
מהמקום שקבלנו הצעת מחיר האיש אמר לי שאחרי שנוציא את כל המסמכים נלך לאיזה משרד והם יחתימו לנו אותם באפוסטיל.
עכשיו אנחנו בררנו לפני - טנזניה לא חברה באפוסטיל - אז איך הם יכולים להחתים לנו?
אם משהו יודע איך אפשר לברר או לקבל מידע רשמי יותר אני אזמין אותו לחתונה שלי.
|
|
|
|
| 8. HELPPPPPPPPP תגובה ל - 7 |
26/07/2008 08:17   |
|
אז ככה...
מה שהאמרגן אמר לכם ומה שהוא יכל\מתכוון לעשות עבורכם אחרי הטקס, זה שני דברים אחרים לגמרי. למה? מכוון שכבר שלמתם.
לכן.... כדאי לשאול עורך דין. (ולא חאפר של חתונות) ומכוון שאתם כבר בטנזניה, אז הכנסו למשרד עורכי דין ADVOCATS ותשאלו
בטנזניה עו"ד אינם יקרנים כמו בארץ ועבור העצה תשלמו (אולי) $10 אם אתם יודעים מה להגיד.
ואם לא תסתדרו, שלחו לי מייל
תודה
|
|
|
|
|
| 10. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 9 |
03/08/2008 14:26   |
|
|
היי,
באותו נושא את יכולה לבדוק גם את איי קומורוס- זה 'הרבה יותר קרוב' לטנזניה והאי Mayotte, בעקרון הוא (סוג של) חלק מצרפת- מן הסתם מדברים שם בעיקר צרפתית, אבל זה נחשב מהרבה בחינות צרפת (למשל צרפתים נכנסים לשם כאילו הם 'חוזרים' לצרפת).
בהצלחה בכל מקרה.
|
|
|
|
|
| 12. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 11 |
03/08/2008 15:37   |
|
Mayotte שמבחינה גאוגרפית שייך לקומורוס, הוא מרב הבחינות האחרות חלק מצרפת, (כמו כל מיני איים אחרים באזור אפריקה ושאר העולם) ז"א יש להם את האישור שאת מחפשת (לפחות לפי האינטרנט), לגבי חתונות שם, אני לא יודע, פגשתי אנשים שהיו שם, אבל למטרות אחרות .
|
|
|
|
| 13. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 12 |
03/08/2008 15:40   |
| |
shimritst |
38 הודעות עד כה |
|
|
מצורף טופס ממשרד החוץ על כל המדינות החברות והלא חברות באפוסטיל.
לצערי הרב אין לקומורוס אישור אפוסטיל
|
|
|
|
| 14. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 13 |
03/08/2008 16:03   |
|
|
|
|
|