כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תשלוםבפארקים באזור אגמי האצבעות 07/07/2008 21:39 לתגובה הבאה
  א1א לא מחובר א1א  משתמש בינוני 61 הודעות עד כה
אני בונה תקציב ורציתי לדעת באזור בין מפלי הניאגרה לניו יורק באזור האצבעות יש מס' פארקים ,חופים וכד'
האם גובים שם כסף בכניסה ואם כן אז כמה פחות או יותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תשלוםבפארקים באזור אגמי האצבעות תגובה ל - 1 07/07/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1310 הודעות עד כה
פארק ווטקינס גלן 3.5$ שאטל 3$ מחירים קיץ 2007 יש כביש אגרה 3.5$ מעבר על הגשר לקנדה 3$.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה והנה המסלול המתוכנן אשמח להארות והערות תגובה ל - 2 08/07/2008 12:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טיול של זוג הורים עם בן 15 וחצי ובת 12 שאלה חשובה אנחנו טסים דרך פרנקפורט (לופטנזה שתי הטיסות)צריך לצאת מהטרמינל ולהיכנס מחדש? או שהמעבר ישיר .יש לנו שעתים ומשהו שם .לא נרצה להתברבר.
15-17/7 הגעה לטורונטו ב15/7 בצהרים לינה במרכז בדי'ז אין ולפי הכוח טיול קצר באזור אולי לעיר התחתית וכד'
בטורונטו עד 17/7 בערב 2 לילות ויומים וחצי התכנון שם מגדל CN , מוזיאון המדע' קסה לומה, ושייט לאיים .ושיטוט בעיר. מעבר בערב באוטובוס לניאגרה פולס לינה בדיי'ז אין ליד המפלים
18/7 לקום רעננים לצאת לאטרקציות שייט וטיול מאחורי המפלים לקחת את הרכב סיבוב אחה"צ בעיירה נייאגרה על האגם ולראות את התעלה . לראות זיקוקים ומפלים בלילה .
19/7-21/7 לצאת לכיוון ניו יורק דרך אזור האגמים פארק לאומי ל'צוורת'
לקורנינג סיבוב במוזיאון הזכוכית לכיוון ווטקינס גלן חזיון אור קולי לקראת שקיעה לישון באיזור ובבקר לקום לעשות מסלול כ- 3 שעות עם מפלים לעלות כביש 14 לאורך אגם סנקה עד גנבה ואז לחצות צפונית לקאיוגה ולרדת דרומה לאיתקה בכביש 89 המדהים לראות עוד מפלים ועוד יין לישון שם ובבקר להתחיל לנסוע לכיוון ניו יורק' ההתלבטות אאוטלט וודברי או מפער דלוואר.
3 ימים מלאים 2 לילות ב21/7 להגיע ללינה בניו גרסי הווארד גונס ליד מנהרת לינקולן
22-24/7 ניו יורק רק דברים הכרחיים כמו הגברת עם הלפיד ,גרנד זירו,טיול שוטטות להתרשם מגודלה של העיר וממבניה סנטרל פארק
24/7-26/7 בבקר יוצאים לכיוון וושינגטון טיול באזור האאימיש והגעה בערב לוושינגטון לינה בהולידי אין בגורגטאון .טיול יומים מלאים בעיר מוזיאונים הסיבוב של הרכב האמפיבי. מבנים אנדרטות וכד'
טיסה ב26/7 בערב לאורלנדו הגעה ומנוחה עד לבוקר
27/7-8/8שבוע באורלנדו לפארקים .ואחר כך דיטונה קפ קנדי כביש A1A חופים מנוחה עד מיאמי שם הטיסה .מה עוד מומלץ באזור זה? רציתי את האברגליידס ות הקייז אבל אמרו לי שחם שם ומלא יתושים ולא כדאי לי לעשות את זה.
אז תודה מראש ויש לי מחשב נייד אם יהיה לי כוח ויתנו לי להתקרב אולי העדכן אתכם בדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. איפה אגמי האצבעות? באזור הניאגרה? תגובה ל - 3 09/07/2008 00:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  vizka לא מחובר vizka  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
סליחה על הבורות
האם האגמים שאתה מדבר עליהם (19/7) הם באזור הניאגרה
נהיה שם עם רכב שכור, איזה אתרים יש שם עוד? אנחנו זוג בלי ילדים

וגם אנחנו מחפשים אתרים בדרך מניו יורק לניאגרה
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איפה אגמי האצבעות? באזור הניאגרה? תגובה ל - 4 09/07/2008 00:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
מצורפת מפה כדי שתקבל מושג היכן נמצאים היעדים.

ערוך חיפוש על שם המשתמש של מוני + מסלול צפון מזרח או מפלי הניאגרה, ותקבל מסלולים והצעות היכן לבקר בדרך.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אזור האגמים תגובה ל - 4 09/07/2008 09:18 לתגובה קודמת
כתבתי לך מסלול אבל משום מה הוא נכתב לי בטעות כהודעה נפרדת אז תחפש את זה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התייעצות - טיול בת מצוה לאורלנדו
להודעה הבאה:אורלנדו באוגוסט

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף