כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon3.gif  תחרות דיווחי גולשים 2008 - הזוכים! 08/07/2008 14:33 לתגובה הבאה
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1230 הודעות עד כה
שלום לכולם!
עונת הסקי 2008 מאחורינו והנה הגיע הרגע להכריז על הזוכים בתחרות דיווחי הגולשים 2008. ראשית, ברצוננו להודות לכל מי ששלח דיווח והשתתף בתחרות! הנה תוצאות התחרות:

במקום הראשון: כרמית וייס ('כרמית השניה' בפורום שלנו), על הדיווח מסקיוולט. הפרס: חופשת סקי "הכל כלול" בעונה הבאה בפאסו טונאלה, מתנת חברת "סקי דיל"!

במקום השני: אריק גלנסקי, על הדיווח מפאסו טונאלה. זוכה בתלושי קניה ברשת למטייל בסך 500 ש"ח.

במקום השלישי: לאה מיכאלי, על דיווח מלייק טאהו. זוכה בתלושי קניה ברשת למטייל בסך 350 ש"ח.

במקום הרביעי: נעמי גולדנברג, על דיווח מברדוניקיה. זוכה בתלושי קניה ברשת למטייל בסך 200 ש"ח.

תודה מיוחדת לחברת "סקי דיל" על מתן הפרס הראשון בתחרות ותודה שוב לכל המשתתפים בתחרות! Cool

[עודכן ב:27 אוגוסט 2008 11:18:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon10.gif  ברכותי לזוכים תגובה ל - 1 08/07/2008 15:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 176 הודעות עד כה
כל הכבוד ושנמשיך להנות ולהסתייע בדיווחים טובים.
הדיווחים משמשים כמקור מעולה של ידע וניסיון ומאוד מסייעים בקבלת החלטות.

תודה ובהחלקה בומברדינו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תחרות דיווחי גולשים 2008 - הזוכים! תגובה ל - 1 08/07/2008 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
ברכות לזוכים!
תודה לכל מי ששלח דיווחים, הבחירה הייתה ממש לא פשוטה!
תודה גם ל"ספונסורים"!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ברכות לזוכים!!! תגובה ל - 3 09/07/2008 15:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1404 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ברכותי לזוכים!!! תגובה ל - 3 09/07/2008 17:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ברכות לכרמית לפחות יש סיבה טובה לנסוע פעמיים !!! תגובה ל - 1 09/07/2008 20:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon14.gif  hip hip hurray תגובה ל - 1 10/07/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon14.gif  תחרות דיווחי גולשים 2008 - הזוכים! תגובה ל - 1 12/07/2008 23:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rider לא מחובר rider  משתמש פעיל 320 הודעות עד כה
קודם כל ברכות לזוכים !!!

לאחר שסיימתי לקרוא כל הכתבות הזוכות הגעתי למסקנה שבאמת היה קשה לשופטים להחליט מי הוא הזוכה וזאת עקב סיבה פשוטה שכל הדיווחים נראים אותו דבר .
לפני שכולם קופצים ,אני חושב שפורמט הדיווחים שהוחלט עליו לפני כמה שנים פשוט נהפך לאוסף נתונים יבש,שניתן למצוא אותם באתרי אינטרנט ללא כל בעיה.
עברתי גם על כל סיפורי הגולשים מאז שהתחילו לפרסם אותם באתר.
ואני חושב שהם עברו שינוי משמעותי ולא בהכרח לטובה בכל פרמטרים.
המטרה העיקרית של דיווחים היתה לחלוק חוויות סקי מהחופשה עם כל משתתפי הפורום ולא לספק נתונים רשמיים (אומנם חשובים ) לגבי האתרים של החופשה-וזה הוא בדיוק מצב של היום.
בנוסף ,לצערי,לא מתקבלים למערכת סיפורי גולשים שלא עומדים בפורמט שנקבע למרות שצויין בפני אנשי האתר שזה לא לתחרות.
אההה, שכחתי לציין שבמקרה אותו סיפור שלעולם לא פורסם כאן ,זכה במקום ראשון בתחרות סיפורי הגולשים של אותה חברה שנתנה פרס למקום ראשון כאן,בפורום.

מנהלי הפורום קחו את זה כנקודת מחשבה לעתיד.

(כותב שורות האלו זכה במקום ראשון בתחרות הראשונה של סיפורי הגולשים כאן בפורום)

בברכה ,

rider

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מצטרף ל rider תגובה ל - 8 13/07/2008 17:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
זאת בדיוק הסיבה שכבר כמה עונות אני נמנע מלדווח על החופשות שלי כי גם התחושה שלי שמדובר ב"רשימות נתונים" אמנם באמת יסודיות וחלקן ראויות לציון אבל אותי תמיד מעניינת יותר נקודת המבט הסובייקטיבית שנותנת יותר תחושות וקצת side kicks ולא דרישות כל כך קונקרטיות למידע.
כרגע אם לא נסעת לאתר לא מדווח פשוט חבל על הזמן (כמה המלצות צריך על מסלול מספר XX במיירהופן או על התור במעליות בחודש YY באישגל)
ו- BTW לפני הפורמט המחייב, מאוד נהנתי לדווח (כותב שורות אלה זכה במקום הראשון בתחרות השנייה של סיפורי הגולשים כאן בפורום).

[עודכן ב:13 יולי 2008 17:11:]

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מצטרף ל rider תגובה ל - 9 16/07/2008 12:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
יש הרבה צדק במה שאתם כותבים. כמובן, הכוונה המקורית הייתה ליצור דיווחים שמספקים גם מידע קונקרטי ושימושי, מעבר לדיווחים "חוויתיים". יכול להיות שנצטרך לחשוב על פורמט פחות מגביל, אבל בלי להזניח את הצד הישמושי.
יש לי מספר רעיונות (למשל פסקה בסוף הדיווח שמפרטת את הנתונים ה"יבשים"), נשמח מאוד להצעות לשיפור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תחרות דיווחי גולשים 2008 - אחרי כמה שנים תגובה ל - 1 27/08/2008 11:37 לתגובה קודמת
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
וכמה עשרות דיווחים הצטבר כאן אוצר של ממש של ידע.

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ארגנטינה - ספטמבר - סנובורד
להודעה הבאה:בקשת המלצה לאתרים בדצמבר