כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? 08/07/2008 20:02 לתגובה הבאה
  shos123 לא מחובר shos123  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
האם מישהו ידע לענות לי עלות הטיסה סייגון- האנוי, ועם איזה חברה כדאי לתקשר לטיסה החודש?
שוש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 1 09/07/2008 04:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ran018 לא מחובר ran018  משתמש בינוני 50 הודעות עד כה
סביב פחות מ 100 דולר.
תנסי דרך חברת התעופה asia air
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 2 09/07/2008 10:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1628 הודעות עד כה
אכן סביב ה 100 דולר אבל אייר אסיה לא טסים בקו הזה.
שתי החברות שאני מכיר שכן הן ויאטנם איירליינס שיקרים
יותר והחברה הזולה היא ג'טסטאר, לשעבר פסיפיק באתר
JETSTAT.COM
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 3 09/07/2008 14:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלמה ורן תודה על תשובתכם,
באייר אסיה באמת לא מצאתי טיסה מסייגון להאנוי, ובוייטנם איירלנס
רוצים 230 דולר לפי סוכנת הנסיעות. נראה לי מוגזם. נשאר לי לבדוק את ג'טסטייטס ולקוות לטוב אתם. האם מישהו יודע על חברנה נוספת?
שוש

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 4 09/07/2008 15:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצאתי את חברת jetstar ולא כפי שנכתב קודם בטעות. המחירים אכן זולים פחות ממאה דולר, ועכשיו נשאלת שאלת השאלות האם מישהו מכיר את החברה הזאת או טס בה ? האם החברה אמינה ובטוחה? האם כרטוס באינטרנט אמין, לדעתכם בחברה זו? כל היודע דבר אשמח לתגובתו.
שוש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 5 09/07/2008 20:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצטער על טעות האיות.

יצא לי לקנות דרכם 4 כרטיסים בחודש האחרון, 2 לי ו 2 לידידה, הכל דרך האינטרנט בעזרת כרטיס אשראי. לא הייתה שום בעיה.
השיטה עובדת בערך כמו בחברת אייר אסיה. מזמינים כרטיס, משלמים ומקבלים קוד אישור. מה ששונה הוא שלא צריך להזין מספר דרכון ולכן חשוב יותר לרשום או להדפיס את קוד האישור.
אם תרצי אשלח לך במייל פרטי איך אמור להראות האישור.

עוד הערה בקשר לאייר אסיה בהמשך למה שמרטין כתב לפני כמה חודשים,
בטיסה מהו צ'י מין סיטי לבנגקוק בדקו בקפדנות שיש לי ויזת כניסה לתאילנד לפני שעשו לי את הצ'ק אין.
בקפדנות ז"א שראו את הויזה שנגמרה אבל לא את החדשה שהוצאתי בויאטנם ועד שלא הצבעתי עליה לא נתנו לי לסיים את ההליך. פעם ראשונה ב 5-7 כניסות בשנה וחצי האחרונות שטרחו לבדוק את זה.
ההמלצה החמה שלי בדומה לזו של מרטין מאז,דאגו לויזה מראש, בהחלט נראה שמקפידים יותר בנושא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 6 09/07/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על תשובתך,
אשמח לראות איך נראה אישור שכזה. תוכל לשלוח למייל
נראה לי שאזמין אתם.
שושי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 6 09/07/2008 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פיצקה לא מחובר פיצקה  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
נאמר באחת התשובות שצריך להציג ויזה לתאילנד, עד כמה שידוע לי לא צריך ויזה לתאילנד , האם אני טועה ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 8 09/07/2008 22:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לSHOS, שלחתי לך.
ליופלי, עד לפני שנה בערך לא היה צריך כלום לתאילנד, מגיעים לשדה התעופה בבנגקוק ומקבלים ויזה לחודש. לפני כמה זמן מרטין כתב שהתחילו ליישם חוק ישן שצריך להציג כרטיס טיסה מחוץ למדינה בתוך חודש כדי לקבל את הויזה הזו. כשאני חזרתי לפני 10 ימים דרשו ממני עוד בשדה"ת בויאטנם להציג ויזת כניסה ותאילנד.
להערכתי זה לא תקף לכל המדינות ומסלול קבלת הויזה בהגעה עדיין עומד על תילו בשדה התעופה בסוואנאפום, בנגקוק, אבל כדאי לדעת ששינויים אכן מתרחשים בקשר לאישורי הכניסה ולברר מראש היכן צפויים קשיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כמה עולה טיסה מסייגון להאנוי? תגובה ל - 9 10/07/2008 18:41 לתגובה קודמת
יש לנו אישור לויזה לוייטנם וכרטיסי טיסה לפחות מחודש הו"ש ,כמובן. האם יש צורך בעוד משהו כדי להיכנס לתאילנד בחזרה מוייטנם?
תודה על כל העזרה,
שוש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה עם פליי איסט
להודעה הבאה:ירח דבש במזרח - יש המלצות?

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום